Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Multi Virus Cleaner 2007 indir → Güvenlik Özel Virüs Temizleme

Multi Virus Cleaner 2007





Multi Virus Cleaner 2007 Editör Açıklaması:
Multi Virus Cleaner 2007, ücretsiz bir zararlı temizleme aracıdır. Günümüzün en önemli virüslerini, internet solucanlarını, truva atlarını, numara çeviricilerini tespit edebilen ve temizleyebilen bu araç hiçbir veritabanına gereksinim duymadan çalışabilir biçimde hazırlanmıştır. Yani kendi başına çalışabilir bir yazılımdır, innDirdikten sonra hangi sistem özelliklerine sahip olursa olsun her bilgisayarda çalışabilir.

Multi Virus Cleaner yazılımı düzenli olarak güncellenmektedir ve şu an 6000 üzerinde zararlıyı algılayabilmektedir. Tespit edip temizleyebildiği zararlılara örnek olarak şunlar verilebilir: MyDoom, Bagle, Sasser, Zafi, Netsky, Klez, Sobig, Welchia ve Blaster. Yazılımın tespit edebildiği tüm zararlıların listesine yazılımı kurduktan sonra gözatabilirsiniz.

4 ayrı tarama tipine sahip olan yazılım; "Ouick Scan"(Hızlı Tarama) ile yalnızca zararlıların bulaşma ihtimali olan riskli alanları ve sistem dosyalarını, "Full Scan"(Tam Tarama) ile sabit diskte yer alan tüm dosyaları, "Deep Scan"(Derin Tarama) ile tüm dosyaları ve kayıt defterini tarayabilmektedir. "Custom Scan"(Elle Tarama) ile ise sizin belirlemiş olduğunuz alanları tarayabilme imkanı vermektedir. Tercihinize bağlı olarak yazılım tarama sırasında bir zararlıyı tespit ettiğinde isterseniz direk temizlemeye isterseniz de size sorulmasına izin vermektedir.

Multi Virus Cleaner bir virüsten koruma yazılımı değildir. O nedenle gerçek zamanlı tarama, sezgisel algılama gibi gelişmiş özelliklere sahip değildir. Yalnızca veritabanındaki tanımlanmış zararlıları tespit edip temizleyebilme özelliğine sahip yardımcı bir araçtır. Lakin yazılım düşük işlemci gücü ile çalışabilmektedir ve kullanımı oldukça kolaydır.



Multi Virus Cleaner 2007 indir ( Download )


İndirme Notu :Multi Virus Cleaner 2007 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Multi Virus Cleaner 2007 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Symantec Vundo Truva Atı
Symantec Vundo.B Truva At
AIMFix
Webroot Mydoom Virüs Tem
Dracula Virüs Temizleyic
F-Secure Mydoom Virüs Te
Symantec Mydoom/Novarg Vi
QnScan
CleanNS
Multi Virus Cleaner 2007
Kaspersky Virüs Temizlem
Norman Malware Cleaner
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi