Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

STEEL indir → Grafik - Resim Çeşitli

STEEL





STEEL Editör Açıklaması:
Üreticinin açıklaması:
STEEL her tür, şekil ve boyuttaki çelik yapının analiz, tasarım ve kontrolünde eksiksiz ve güvenilir sonuçlar sunan çok gelişmiş bir yazılım aracıdır. Kullanımı kolay grafik arayüzü ile model oluşturmak son derece kolaydır. STEEL mevcut düzenlemeler ve standartlara göre sonuçlar üretir.

STEEL sinerji yaratmak üzere birlikte çalışan ve birbirlerini destekleyen dört temel bileşenden oluşur:
Uzay çerçeve analizi ve eleman tasarımı bileşeni.
Basit birleşimler, makas düğümleri, moment aktaran düğümler ve çerçeve düğümleri bileşeni.
Çerçeve ve birleşimlerin ayrıntılı çizim bileşeni.
Dinamik spektrum analiz bileşeni.

Ayrıca STEEL kendisine rekipsiz avantaj sağlayan aşağıdaki dört bileşen ile güçlendirilmiştir:
PreSTEEL: Genel ve tipik yapı şablonları ile yapı modelinin hızlı oluşturulmasını sağlar.
SteelCONNECT: Her türlü çerçeve birleşimlerin tasarım, analiz, kontrol ve çizimini yapar.
SectionDESIGNER: Herhangi bir kesiti tanımlamaya yarar.
SteelPLOT: Hesap sonuçları ile güncellenen, ayrıntılı ve yüksek kalitede sonuç çizimlerin hazırlanmasına yardımcı olur.

Kolay Kullanım
STEEL hızlı veri girişine ve kolay güncellenebilir yapısal modellemeye olanak tanıyan yüksek kaliteli ve etkileşimli grafik arayüze sahiptir. Herhangi bir CAD ortamında oluşturulmuş 3 boyutlu tel kafes bir model bile *.dxf biçiminde programa aktarılıp analiz ve tasarımda kullanılabilir. Modeller PreSteel modülünde yer alan mevcut şablonlar yardımıyla da kolaylıkla oluşturulabilir.

STEEL, modelin 2 ve 3 boyutlu görüntülerini otomatik oluşturur. Dokulandırma (rendering) için özel bir modüle sahiptir. Elemanlar özel filitreler yardımı ile kolaylıkla seçilebilir ve özellikleri diyalog kutuları aracılığı ile güncellenebilir. Düğümler, elemanlar ve katlar için herhangi bir sayı sınırlaması yoktur.

Güvenilir Metodoloji
STEEL, 2 ve 3 boyutlu çerçeveleri eşdeğer statik analiz ve dinamik tepki (response spectrum) analizi ile çözer. 12 adet kullanıcı tanımlı yüklemeler (zati, hareketli, deprem, rüzgar, kar, düğüm noktalarına tekil yükler ve tekil momentler, ısıl gerilmeler) ve sınırsız sayıda yük kombinasyonları tanımlanıp sisteme uygulanabilir. Program çelik elemanların tasarımını TS-648, betonarme temel elemanlarının tasarımını TS-500 ve deprem hesabını Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmelik’e göre yapar.

STEEL makas düğümleri modülü ile makas tipi yapıların kaynaklı veya bulonlu birleşim tasarımı, kontrol, analiz ve çizimlerini yapar. Connect modülünde yer alan bulon, kaynak, mesnet levhası, alın köşebenti, mesnet köşebenti, guse, berkitme, ankraj, altıgen levha, takviye levha araçları ile her türlü kolon-kiriş, kiriş-kiriş ve kolon-temel birleşimi modellenip sonlu elemanlar analizi yöntemi ile çözülür ve çizimleri hazırlanır. Temel modülü ile tekil temeller, sürekli temeller ve bağ kirişlerini modellenip, tasarım, analiz, kontrol ve çizimleri hazırlanır.

Sonuç Çizimler ve Hesap Çıktıları
STEEL DXF ve DWG biçiminde, yüksek kalitede 2 ve 3 boyutlu sonuç çizimleri ve RTF, TXT ve ASCII biçiminde ayrıntılı hesap çıktıları oluşturur. Kullanıcı programın her aşamasında sonuçları inceleyebilir. STEEL modelin deforme şeklini, modal animasyonları, elamanların N, M, T diyagramlarını, birleşimlerde oluşan gerilmeleri görsel biçimde kullanıcıya sunar. IntelliCAD modülünde çizim düzenlemelerinin yapılmasının yanında herhangi bir çizimin oluşturulup DWG ve DXF biçiminde kaydedilmesi veya başka bir CAD ortamda yapılmış bir çizimin açılması mümkündür.

STEEL yapı mühendisler için üretkenlik arttırıcı bir araçtır. Kolay kullanımı ve en modern teknik ve standartları kullanan güvenilir analiz ve tasarım özellikleriyle ideal bir proje aracıdır. Bilimsel altyapısı Avrupa’da ve uluslararası alanlarda yapılmış pek çok konferans ve makalelerde kanıtlanmıştır.

Programın lisanslı fiyatı ise 2200$`dır.



STEEL indir ( Download )


İndirme Notu :STEEL Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com STEEL program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
The Logo Creator
Surfer
ColorPicker
Video Decompiler
STEEL
Text to Pic Creator
Print Screen
Cam2pc
Open Clip Art Library PNG
Capture Eze Pro
CaptureEze Pro
Resim İmza Programı
Color Wheel Expert
5 Clicks - Simple Screen
Small Business Publisher
FastStone Capture
Video Capturix Suite
Ashampoo Magical Snap
CapSnapper
Screenshot Utility
TakeColor
Cover Commander
Rikisoft EasySnap Pro
Cappy
WebAlbumWizard
Print DeskTop
Magic Gallery
Graph Paper Maker
Capturemation
Captura
123 Flash Image Extractor
Mr. Captor
Context ThumbView
Fast Photo Renamer
Greeting Card Designer
Gadwin PrintScreen
Autodesk DWF Viewer (Expr
GrabCaptureScreen
Maggi
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi