Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:171 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

RipIt4Me indir → Araçlar CD - DVD Araçları

RipIt4Me





RipIt4Me Editör Açıklaması:
Günümüzde birçok DVD içeriği, oldukça sıkı korunan kopyalama önleme yöntemleri ile birlikte geliyor. Bu tarz kopyalama yöntemleri, firmaların korsan ürünlerden korunmaları için muhakkak ki çok yararlı. Ancak, biz ev kullanıcıları için bu durum çoğu zaman oldukça sıkıntı verici olabiliyor. Örneğin, elimizdeki bir DVD`nin, yasal hakkımız olan yedeğini, çoğu durumda bu kopyalama engelleyiciler yüzünden alamıyoruz. Hele ki, DVD`miz üzerinde kullanılan kopyalama koruması çok karmaşık ise, yeni nesil DVD yazdırma programları bile elimizi kolumuzu bağlayabiliyorlar.

Peki bu durumda, hakkımız olan yasal kopyamızı edinemeyecek miyiz? RipIt4Me, işte tam da bu noktada güvenilir bir yardımcımız olabilir.

RipIt4Me, aslında tek başına bir DVD kopyası alma programı değil. Esas görevi, DVD Shrink veya DVD Decrypter gibi yedek oluşturucu programları sorunsuzca kullanmamızı sağlamak. Bunu da, DVD`nin her türlü kopya korumasını; yenilenmiş ARccOS™, hatta RipGuard DVD korumasını bile kopyalayıcı yazılım için kırarak gerçekleştiriyor.

RipIt4Me ile kopya korumalı hemen hemen tüm DVD`ler kolaylıkla yedeklenebiliyor. Basit araçlar ve sihirbaz desteği sayesinde, birkaç adımda bu işlemlerin tümünü otomatik olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Kopyalama yöntemi tanınıp, program tarafından çözüldükten sonra da yapmanız gereken tek şey, DVD kopyalama programınızı kullanıp yedeğinizi hazırlamak. RipIt4Me aracını, mp7indir.com olarak tüm yasal yedeklemeleriniz için rahatlıkla önerebiliriz.



RipIt4Me indir ( Download )


İndirme Notu :RipIt4Me Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com RipIt4Me program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Feurio
DVD-Cloner
ISOpen
RipIt4Me
Autorun.inf Maker
DVD EZ Copy
InfraRecorder
CloneCD
Cdr Label
CDTrack Rescue
Lavavo DVD Ripper
Visual MP3 CD Burner
123 DVD Clone
MP3 Audio CD Burner
Autorun.inf Editor
AnyDVD
Ultimate CD/DVD Burner
CheckFolder
Nero (Almanca)
Cyberlink Power2Go
AutoRun
Alcoholer
Video DVD Duplicator
Autorun Architect
CloneDVD
ImgBurn
Power CD+G Burner
Ashampoo Burning Studio
WinX DVD Author
Copy Killer CD Protection
Alcohol 120%
Virtual CD
CopyToDVD SE
Discus
DVDXPlatinum
Nero Template Package-2
Super DVD Copy
inDisc Recovery
AutoPlay Magic
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi