Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:172 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

DVD Shrink indir → Araçlar CD - DVD Araçları

DVD Shrink





DVD Shrink Editör Açıklaması:
DVD Shrink ücretsiz bir DVD ripleme ve yedek alma yazılımıdır. Bir DVD yazdırma aracı ile birlikte kullanarak almış olduğunuz yedekleri tekrar DVD disklere yazdırabilirsiniz. Elinizdeki çift katmanlı DVD filmlerinizi bilgisayarınıza sıkıştırarak kaydetmenizi sağlayan yazılım aynı zamanda istediğiniz sıkıştırma biçimini de seçmenize izin veriyor. Yedeğini aldığınız DVD filmlerinizi daha sonra tek katmanlı yani normal DVD diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Çünkü yedek alma işleminde (seçtiğiniz sıkıştırma oranı etkendir) filminiz tek katmanlı bir DVD diske sığacak biçimde sıkıştırılıyor. Ayrıca yedek alarak DVD filmlerinizi uzun süre güvenli bir biçimde bilgisayarınız üzerinde saklayabilirsiniz.

DVD filmleriniz üzerinde sizin için gereksiz olan dil ve altyazı desteklerinin bulunduğu dosyaları yedek alma işlemi sırasında dahil etmemeniz hem daha küçük boyutlu kayıt yapmanıza hem de kayıt süresinin kısalmasına neden olacaktır. O nedenle sadece işinize yarayacak altyazıları ve dil dosyalarını dahil etmeniz yararınıza olacaktır. Sisteminizin donanımsal özelliklerine bağlı olarak yedek alma işleminin süresi değişiklik gösterir ve bu işlem sırasında bilgisayarınızda başka işlemler yapmanız pek mümkün değildir. Çünkü bu işlem ram ve işlemci performansı istemektedir. Eğer aynı anda başka işlemler de yapmak istiyorsanız yazılımın ayarlar bölümünden "Düşük öncelik modunda yedek alma işlemi yap"(Run backup in low priority mode) seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Bilindiği üzere bazı DVD filmler üzerinde bölge kodları bulunmaktadır. Bu bölge kodları da filmlerin kopyalanmasını engellemektedir. DVD Shrink yazılımı bu korumalı DVD filmleri sorunsuzca bilgisayarınıza kaydederek bu engelin de üstesinden gelebilmektedir. Yedek alma işleminin sonunda size seçenekler sunan yazılım isterseniz aldığınız yedeği hemen bir DVD`ye yazdırmanıza da yardımcı olmaktadır. Fakat bu işlem için sisteminizde Nero ya da benzeri bir DVD yazdırma aracının olması gerekmektedir. Aldığı tüm yedeklerin dosya biçimleri DVD yazdırma araçları ile uyumlu olduğundan herhangi bir sorun yaşamanız da mümkün değildir.



DVD Shrink indir ( Download )


İndirme Notu :DVD Shrink Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com DVD Shrink program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Audiolib MP3 CD Burner
Audio DVD Creator
ClonyXXL
Cyberlink Power2Go
Magic DVD Copier
Nero (İngilizce)
dBpowerAMP CD Writer
PrintDisc Pro
AVI DVD Burner
Discus
DVDXPlatinum
Burn4Free
Aurora MPEG To DVD Burner
Power CD DVD Recovery
1Click DVD Copy
Print Designer GOLD
CheckFolder
Photo CDuke
007 DVD Copy
PowerISO
AutoRun Wizard
ALO CD & DVD Burner
Ashampoo Burning Studio
Feurio
DVD Cover Print
Ultra MP3 to CD Burner
Daemon Tools
Virtual Drive Creator
Speed DVD Creator
CD Jewel Case & Label Cre
Autorun Architect
Smart CD Menu Creator
ISOpen
DVDFab Gold
Power CD+G Burner
CloneCD
ImTOO DVD Creator
1Click DVD Copy Pro
RipIt4Me
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi