Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Åžu Anda Online:166 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS) indir → Ä°ÅŸ - Ofis Muhasebe

Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS)





Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS) Editör Açıklaması:
Üreticiden :- Prof Ticari, standart Ön Muhasebe yazılımlarından beklediğiniz her türlü işlemi gerçekleştirmenizi sağlar. Cari borç-alacak, Kasa, Fatura, çek-senet, bankalar, stok işlemlerini takip etmenize olanak verir. Bunun yanında yine standart yazılımlardan beklediğiniz her türlü raporu görebilir ve bunları her türlü yazıcıdan çıktı alabilirsiniz.

- Prof Ticari yazılımını diğer programlardan ayrı kılan özelliklerinin başında yukarıda belirtmiş olduğum bütün işlemleri tek bir ekranda yapmanız gelir. Aynı ekranda fatura keser, aynı ekranda tahsilat yapar, aynı ekranda çek yazar, yine aynı ekranda bu işlemlere ait, değişik filtreler uygulayarak her türlü raporu alırsınız.

- Prof Ticaride İşlemler Ekranında İşlem türünü seçerek her türlü işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bütün İşlemler tek ekranda göründüğü için karışık gelebilir. Fakat Pratik Filtreleme (Excel programındaki filtrelemye benzer) yöntemini kullanarak verileri sadeleştirmek mümkündür. Örneğin listenin başlık bölümündeki İşlem türü Sütunundan Tahsilatlar seçilerek sadece yapılan tahsilatlar görülebilir. Aynı zamanda Cari Kodu sütunundan D.001 seçilirse D.001 kodlu cariye ait tahsilatlar görülebilir. Bunu daha da açarsak Tarih sütunundaki özel seçilip iki tarih aralığı verilirse bu aralıktaki D.001 kodlu carinin tahsilatlarını görebiliriz. Bu filtreyi bu şekilde uzatabilir ve değişik raporlar alabiliriz.

- İstediğimiz Filtrelemeyi gerçekleştirdikten sonra aynı ekrandaki yazdır düğmesiye bu raporu önce ekranda görüp sonra istediğimiz yazıcıdan yazdırabiliriz.

- Prof Ticarinin bir diğer özelliği de Kuyum sektörüne özel bir sorunu ortadan kaldırmasıdır. Bilindiği gibi Kıymetli taşlarda (Elmas, Pırlanta, Yakut, Zümrüt, Topaz, Safir, Zebercet, İnci, Kübik, Virconia) KDV sıfırlandı. Yeni düzenlemeye göre kuyumcular fatura tanziminde ve envanter takibinde hayli zorlanmaktadır. Prof Ticaride Stok kartı açarken bu karta ait alt stok (Has, işçilik vb.) açılır. Bu alt stoklar faturada ana stogun altında kalem olarak görünür ve ayrı kdv ler buralarda yazılır. Böylelikle hem kalemler ayrılarak kdv kargaşası önlenir hem de stoklar tam olarak yazılıp envanter takibi yapılablir.

- Prof Ticari istenilen tarihe kadarki hesap özeti alınabilir ve kar-zarar, gelir-gider durumu görülebilir. Böylece Şirketin mali planlaması daha rahat yapılabilir.

- Prof Ticarinin en önemli özelliklerinden bir tanesi, farklı şubeleri bulunan şirketlerde dataların internet yardımıyla birleştirilebilmesi hatta dataları internet üzerindeki bir serverdan kullanabilmesidir. Örneğin şirketin merkezi Antalya`da bir şubesi Samsun`da. Samsun şubesindeki dataları belli dönemlerde Antalyadaki datalarla birleştirebilirsiniz. Bunun için İnternet üzerinden bir server kulanmanız veya maliyeti daha da düşürürsek host kiralamanız gerekmektedir.



Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS) indir ( Download )


İndirme Notu :Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS) Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Prof Ticari (Ön Muhasebe DOS) program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
EFES Taksitli Satış
AKINSOFT Bordro
E.B.S. Veteriner
Erkoz Ticari Entegre
YasaBul
Müşteri Takip
Polisoft Sigorta ProgramÄ
Penos Beyanname
TurkSA Ãœretim - Expert
Prof Ticari (Ön Muhasebe
Gensys Beyanname
Ayniyat Ambar DemirbaÅŸ
TurkSA BayCase | Dövizli
CariPusula
Mali Mevzuat Takip Progra
DeÄŸiÅŸken Faiz Hesaplama
Müşteri Stok Takip Plus
Ä°ÅŸletme ve Serbest Mesl
ProPratik Kırmızı Pake
Asoza Vergi Ä°ade Program
SF Teklifmatik
Ticaret Okulu Ä°hracat Pl
Banka Hesap Takip
K.O.B.Ä°. Muhasebe Otomas
Beyanname Düzenleme Prog
ProPratik Sarı Paket (Ti
Hangi Tarife?
BSRise
TurkSA Money Müşteri/Ü
TurkSA DemirbaÅŸ - Amorti
Tekdüzen Muhasebeye Giri
CetaSoft Kuyumcu ProgramÄ
Restaurant Otomasyonu
KTS - Kolay Ticari Set
Moneydance
Ä°cra Partner Plus
Teknik Servis
SimkaPharma
2006 ErkozPro Pc Toplama
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi