Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Åžu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004 indir → Ä°ÅŸ - Ofis Muhasebe

TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004





TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004 Editör Açıklaması:
5024 Sayılı Yasaya göre Enflasyon Düzeltme Modülü ve Mali Tablo Uygulamaları yapılmıştır. Demirbaş ve stoklardan otomatik düzeltme imkanı, Enflasyon çalışma tablosu hazırlama, mali tablolara elle müdahale imkanı, enflasyon ile ilgili geniş raporlama seçenekleri mevcuttur. Firmanın bütün muhasebe sisteminin tutulması ve resmi defterlerin dökülmesi için kullanılan program bölümüdür.Ticari işlemlerin görüldüğü Stok/Fatura/İrsaliye/Cari Hesap/Çek Senet bölümleri muhasebenin içersinde yer almaktadır. Kullanıcı böylelikle hem ön muhasebe hem de resmi muhasebe işlemlerini rahatça tek bir yerden gerçekleştirebilir. Yeni yasal düzenlemelere tam olarak uygun yapıdaki tek düzen hesap planı istenirse otomatik olarak oluşur. Her hesaba 15 haneye kadar kod, 50 haneye kadar ad verilebilir. Hesap kodlarında rakamların yanısıra harflerde kullanılmakta ve departman sınıflaması yapılabilmektedir .Masraf merkezleri tanımlanıp adeta ikinci bir
hesap planı gibi kullanılarak modern işletmeciliğin ayrılmaz parçası olan maliyet konusunda ayrıntılı bilgiler derlenebilir. Fişlere numarası veya tarihine göre ulaşılabilir. Çalışmayı hızlandıran, fiş bakiyesini tek tuşla girme, satır ve rakam kopyalama gibi özellikler vardır. Fişleri kaydederken borç/alacak toplamlarının eşit olup olmadığı kontrol edilir. Açılış fişi dışında sıfır bakiye vermeyen fişlerin kaydedilmesine izin verilmez. Araya fiş girmek, çıkarmak, değiştirmek ve yeniden numaralandırmak mümkündür. Fiş içersinde Kdv’li rakamları bir tuşla ayırmak ve ilgili hesaba bir tuşla atmak gibi fonksiyonlar bilgi girişlerini kolaylaştırmaktadır.Yeni yasal düzenlemelere göre alınması zorunlu hale gelmiş Bilanço, Gelir Tablosu, Satışların Maliyeti vb. yasal tabloların hepsini otomatik hazırlayabilmekte ve elle müdahale şansı vermektedir. Geçici Vergi beyannamesine ayrıntılı gelir tablosu düzenlendikten sonra otomatik bilgi aktarılmaktadır.
BeyBas Beyanname Basım programı ile entegre çalışabilmektedir. Birden fazla yazıcıyı aynı anda kullanabilmektedir. Terminalleri diskine veya diskete otomatik yedek alabilmektedir.
5 Kullanıcı Lisans Paketi 850.000.000 TL



TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004 indir ( Download )


İndirme Notu :TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TurkSA Genel Muhasebe Paketi 2004 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Prof Ticari (Ön Muhasebe
MskGold
Stok Takip
Apartman Yönetici Progra
Easy Satış
Otel Otomasyonu
Tekel Büfe Programı
AGSoft Personel Bordro Ta
Matbaa Evrak Takip
TurkSA DemirbaÅŸ - Amorti
Firma-Müşteri Çek Taki
Turksa Bizim Poliçe - A
Akınsoft WTM Platinum
KamerKasa-Çek
TurkSA Kasa Takip
Müşteri Stok Takip Plus
Banka Hesap Takip
Senet Yazarı
EFES Cari Hesap
Turksa SQL-Win Genel Muha
Penos Bordro
Taksitli Satış
Zirve Müşavir Paketi
Personel Takip
Orman Ürünleri Muhasebe
AKINSOFT Otel
Restaurant Otomasyonu
SF Restaurant Otomasyon
Cemre Veni Ön Muhasebe P
TurkSA Esnaf Ticari Paket
Fatura Takip Programı
Evrak Takip Programı
Vergi iade Programı
Turksa SQL SMS Messenger
TurkSA Müşavir Paket -
TurkSA Money Müşteri/Ü
TurkSA Ãœretim/Expert
Polisoft Sigorta ProgramÄ
TurkSA Pos Ä°ÅŸlem Takip
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi