Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Pc BackUp indir → Araçlar Yedekleme

Pc BackUp





Pc BackUp Editör Açıklaması:
PC Backup gelişmiş bir yedekleme yazılımıdır. Kullanımı oldukça kolay, hızlı bir yazılımdır. Bilgisayarınızdaki tüm yedekleme işlemlerini birkaç adımda yapabilirsiniz. Bilgisayar teknolojisinin her gün gelişen ve kullanımı kolaylaştıran yazılımların en büyük sorun virüsler ya da sistemlerin bilinmeyen sebeplerden çalışmaz hale gelmesidir. Bilgisayarlarımıza bir program yüklerken her zaman bir tereddüt içinde oluruz ve bir çok koruma yazılımı kullanırız çünkü bilgisayarımızda resimlerimiz, müziklerimiz, işlerimiz daha da doğrusu günlük hayattaki her türlü bilgimizi burada depolarız. Ancak bunların bir anda kaybolması ya da bilinmeyen nedenlerden silinmesi en büyük problemimiz olur. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için CD ya da DVD gibi veri depolama araçlarına sürekli olarak yedekleriz ancak onlarında ya güncelliğini koruyamayız ya da çok fazla CD`nin içinde aradığımızı bulamayız. Tüm bu durumlardan sıkıldıysanız PC Backup bu konuda oldukça güzel bir yazılım.

PC Backup resimlerinizden, müziklerinize günlük hayatta bilgisayarınızda kullandığınız her türlü veriyi yedekleyebileceğiniz bir yazılım. Yedeklemenin yanında dosyalarınıza virüs taramasından tutundan, onların sıkıştırılıp küçülmesi ve düzenli bir şekilde depolanması için oldukça güzel bir yazılım.

PC Backup yazılımının özellikleri
Tüm sistemi yedekleyebilirsiniz.
Eski ve yeni değişen yazılımlarınızın yapısını algılayabilme.
Özel seçilebilir yedekleme özelliği sayesinde yedekleyeceğiniz verileri birkaç adımda kendiniz seçebilirsiniz.
Hatırlatma özelliği sayesinde belirlediğiniz zaman aralıklarında size yedekleme konusunda hatırlatmada bulunur ve böylece yedekeleme işleminizi sürekli hale getirebilirsiniz.
E-Mail kayıtlarını yedekleyebilirsiniz E-Mail adreslerini ve size gelen elektronik mesajların tümünü depolayabilirsiniz.
Dosya doğrulama sistemi sayesinde dosyalarınızın doğru ve güvenilir bir şekilde depolandığını kontrol edebilirsiniz.
Yedeklerinizi sürekli olarak virüs taramasından geçirebilirsiniz.
Dosya şifreleme sistemi sayesinde yedeklediğiniz dosyaları şifreleyebilir ve bunların sizden başka kimsenin ulaşmamasını sağlayabilirsiniz.
Görev yöneticisi sayesinde programa otamatik yedekleme ya da dosyaları açma görevini verebilirsiniz bu sayede siz bilgisayarınızın başında olmasanızda dosyalarınız yedeklenebilir.
Optik sürücülerin uzun zamandır kullandığı yazma korumasını kullanarak CD`lerinizin yazma hızlarını test ederek verilerinizin hangi hızla yazılacağını size belirtir ve böylece en iyi depolamayı gerçekleştirmiş olur, sizin için herhangi bir veri kaybı söz konusu olmaz.
Bilgisayarınızda sistem olmasa bile otamatik açılabilir CD`ler oluşturabilir, herhangi bir işletim sistemi olmadan da yedeklediğiniz bir işletim sistemi ve dosyalarınızı birkaç adımda bilgisayarınıza açabilirsiniz. ( Bu özellik sadece Windows XP, 2000, 2003 sistemleri tarafından desteklenmektedir. Bu tür yedekleme sadece bu sistemlerde kullanılabilir.)
Çift katman destekli DVD sürücüleri destekler ve bu sürücülerle veri depolamanıza imkan tanır.
Desteklediği SCSI/EIDE sürücüleri yani genel veri depolama sürücüleri için buraya tıklayınız. Üretici sitesi tarafından belirlenmiştir. Genel olarak piyasada desteklemediği veri depolama aygıtı bulunmamaktadır.
Dosyalarınızı ev, iş ya da internet ağı aracılığı ile başka bilgisayarlara depolayabilirsiniz.
Sadece 5 adımda dosyalarınızı yedekleyebilir ve tek adımda açabilirsiniz.

PC Backup bu özellikleri sayesinde oldukça iyi bir yedekleme yazılımıdır. Pc Backup yazılımının burada sunduğumuz sürümü süre kısıtlamalıdır, yazılımın tüm özelliklerini 30 gün boyunca herhangi bir sınırlama olmaksınızın kullanabilirsiniz ancak bu süre sonunda yazılımı satın almanız gerekmektedir. Yazılımın lisans fiyatı 59.99$ olarak belirlenmiştir. Yazılımı üretici siteine bağlanarak satınalabilirsiniz.



Pc BackUp indir ( Download )


İndirme Notu :Pc BackUp Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Pc BackUp program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Paragon Easy CD-DVD Recor
FIBS Firebird-Interbase B
Absolute Backup
EZBack-it-up
Genie Outlook Express Bac
Acubix PicoBackup
Online Backup Manager
Akınsoft Yedek Servisi
Macrium Reflect
Urgent Backup
ZipBackup
Driver Genius Professiona
File Backup Watcher Free
Backup Xpresso
WinImage
Document Backup
Ertemsoft Backup
AceBackup
1Click Backup
QuikSync
ABF Outlook Backup
All-Round Backup Pro
Apollo DVD Backup Pro
BlindWrite
Backup MyPC
Acronis True Image
Acronis True Image Corpor
Titan Backup
Island CodeWorks Internet
Backup Scheduler 98
SmartBackup
Argentum Backup
Outlook Backup
BackupXpress Pro
My Backup
Yedek
WinDriver Ghost Personal
Advanced Backup
Relative Rev Backup
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi