Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:146 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Titan Backup indir → Araçlar Yedekleme

Titan Backup





Titan Backup Editör Açıklaması:
Üreticiden:
İş verilerinizi kaybederseniz neler olur? Hiç merak ettiniz mi? Peki ya dijital fotoğraflarınızı, e-postalarınızı, önemli belgelerinizi, veritabanı dosyalarınızı ya da en sevdiğiniz elektronik kitaplarınızı? Bu durumda ne yaparsınız? Herkes, bilginin paha biçilmez olduğunu bilir ve bilgiyi kaybetmenin zararı ölçülemez.

Bu nedenle yedekleme, verilerinizin bir tür sigortalanması olarak görülebilir. Ve veriler de çok kolay kaybedilebilir: Sabit diskiniz bir anda bozulabilir, bir virüs tüm dosyalarınızı bilgisayarınızdan silebilir veya masaüstü/dizüstü bilgisayarınız çalınabilir. Tabi, yangınlar, su baskınları, vb. ayrı tehlike...

Ancak yedekleme yapmışsanız tüm bu olasılıklar birer trajediye dönüşmez.
Verilerinizin kısa zaman önce yedeğini almışsanız, bu verileri geri yükleyip işinize kaldığınız yerden devam etmek çok basit. Yedekleme, sadece acil durumlar için önemli değildir. Mesela yeni bir bilgisayar almışsanız, yedekleme yazılımı ile eski bilgisayarınızdan yedeklediğiniz belgelerin tamamını da kolayca yeni bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yedekleme ayrıca PC`nize yeni bir donanım ekleme kararı verdiğinizde de önemlidir.

Titan Backup, önemli verilerinizin yedeklerini güvenli bir şekilde alabilmeniz için tasarlanmış, ev ve küçük çaplı ofislerde kullanılabilecek basit ve eksiksiz bir çözümdür. Önemli dosyalarınızın ve belgelerinizin yedeklerini, aralarında CD/DRD-RW, taşınabilir aygıtlar, ağ üzerindeki sürücüler ve uzaktaki FTP sunucularının da bulunduğu hemen hemen her tür veri depolama aygıtına otomatik olarak yükleyebilir.

İyi tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve esnek programlayıcısı ile otomatik yedeklemeleri düzenlemek çok kolay. ZIP sıkıştırması özelliği ile disk alanınızdan tasarruf edebilir, 256 bitlik AES şifrelemesini kullanarak da gizli verilerinizin tamamen güvende
olduğundan emin olabilirsiniz.

Özellikleri:
Kullanımı kolay, sihirbazla yönlendirilen arayüz ve yedekleme görevleri arasında kolayca dolaşma.

+Ağaç görünümlü dosya yöneticisinin yardımıyla yedekleme görevindeki tüm dosyaları ve bir sonraki yedeklemede saklanacak tüm yeni dosyaları görebilirsiniz. Görevinizdeki öğeleri (dosyalar, sistem kayıt dosyalarını, e-postaları, ayarları) kolayca inceleyip sıralayabilirsiniz. Titan Backup Windows başladığında otomatik olarak çalışacaktır ve programa sistem çubuğundan çabucak erişebilirsiniz. Bir yedekleme görevini yaratmak veya yeniden yüklemek ana ekrandan kolay ve sezgisel olduğu kadar sadece tek bir tıklama ile de yapılabilir.
Varsayılan olarak sahip olduğu birçok ücretsiz eklenti sayesinde Titan Backup Microsoft Outlook, Outlook Express, Firefox, Opera, Thunderbird, Eudora gibi programlardan e-postaların ve kuralların yedeklerini, Windows ayarlarınızı, sistem kayıt dosyalarınızı ve daha birçok dosyayı kolayca yedekler.
Kendinden açılan yedeklemeler ve standart Zip arşivleri.

+Titan Backup, diğer yedekleme programlarının aksine özel arşivleme biçimleri kullanmaz. Standart zip dosyası biçimini kullanır. Bu da Titan Backup yüklü olmayan ortamlarda bile yedekleme arşivinden verileri elle kolayca geri yüklemeye yardımcı olur. Sıkıştırma aracınız yoksa bile yedeklemeleri açabilmenizi sağlayacak, kendinden açılan arşivler oluşturabilirsiniz. Titan Backup ayrıca işlemlerin daha hızlı gerçekleşmesi için sıkıştırma olmadan da yedeklemeler yaratabilir. Dosya ve klasör yapısı her zaman korunur.
256-bit AES ile güçlü şifreleme.

+Titan Backup, yedeklenen verilerin gizliliğini korumak için ordunun kullandığı 256-bit AES şifreleme dilini kullanır. AES şifreleme algoritması, hassas bilgilerin korunması amacıyla ABD Hükümeti kuruluşlarınca (ve diğerlerince)kullanılması gereken, FIPS (Federal Bilgi İşleme Standartı) tarafından onaylanmış bir simetrik şifreleme algoritması olarak NIST tarafından uyarlanmıştır.
Sürüm kontrolü, artımlı ve farklılıkları baz alan yedeklemeler.

+Titan Backup, sadece değişen dosyaları yedeklemenizi sağlayan, sürüm kontrolü mekanizması içerir. Güncel dosyalar ile en son yedeklenen hallerini her zaman bu dosyaları farklı renklerde gösteren özel bir görüntüleme dosyasında görerek farklılıkları inceleyebilirsiniz. Titan Backup, sadece yeni/değişen dosyaları yedeklemek veya kaynak yerde artık mevcut olmayan dosyaların yedeklerini silmek için artımlı ve farklılıkları baz alan yedeklemeler şeklinde çalışabilir.
Önce / Sonra komutları.

+Yedekleme başlamadan önce veya sona erdikten sonra harici programların çalışmasını programlayabilirsiniz. Ayrıca yedekleme görevi biter bitmez bilgisayarın otomatik olarak kapanması seçeneği de vardır.
Eşzamanlılık (Senkronizasyon) görevleri.

+Titan Backup, farklı veri saklama ortamlarında olsalar bile hedef ve kaynak klasörleri senkronize edebilir (örneğin, yerel bir klasör ile uzaktaki bir FTP klasörü arasında senkronizasyon gibi). Birbirlerinin aynası olmalarını seçebileceğiniz gibi, kaynak veya hedef klasörü referans alarak birbirlerinin birleşimi olmalarını da tercih edebilirsiniz.
Dosya filtreleme (maskeler).

+Kullanıcılar, dosya adı maskeleri kullanarak seçilen dosyaları filtreleyebilir, örneğin kullanıcılar, belirli bir klasördeki sadece .DOC dosyalarını yedeklemeyi veya bir başka klasördeki tüm .EXE dosyalarını silmeyi seçebilir.
Hemen hemen tüm veri saklama aygıtlarına (LAN, CD/DVD, taşınabilir aygıtlar, uzaktaki FTP sunucular, vb.) yedekleme. Titan Backup, dahili veya harici sabit disklere, yerel alan ağlarına, CD/DVD ortamına, taşınabilir medya aygıtlarına (USB çubukları, bellek çubukları, taşınabilir bellek, disketler, ZIP diskleri, JAZ, vb.), yüklemeyi otomatik sürdürme özelliği sayesinde de FTP`yi kullanarak uzaktaki bir başka noktaya yedekleme olanağı sunar.
Windows kayıt dosyalarını yedekleme.

+Yedeklemenize Windows kayıt dosyalarını da ekleyebilirsiniz.
Önemli Not: Bu özellik dikkatlice kullanılmalıdır, çünkü kayıt dosyalarının geri yüklenmesi uzman olmayan bir kullanıcı açısından tehlikeli olabilir ve sistemi bozabilir.
Yerleşik, kolay kullanımlı programlayıcı. Windows`un programlama aracısı oldukça ileri düzeyde olsa bile, kullanımı zor olabilir. Titan Backup, yedeklemelerinizi temel düzeyden (belirli bir gün ve saatte bir görevi çalıştırma gibi) gelişmiş ayarlara kadar programlamanızı kolaylaştırır.
Yedekleme göreviyle ilgili e-posta bildirimleri. Titan Backup programını, hatalar, uyarılar veya başarıyla tamamlanmış bir yedekleme görevinin özet raporlarına dair bilgilendirme mesajları gönderecek şekilde yapılandırabilirsiniz. İlave seçenekler, yedekleme kütük dosyasını bu mesaja ekleyip birden fazla adrese e-posta olarak göndermenizi sağlar. E-posta ile bilgilendirme özelliği, sizin belirleyeceğiniz SMTP sunucusunu kullanır.
Tüm yedekleme işlemlerinin ayrıntılı kütük dosyaları. Titan Backup, tüm yedekleme işlemlerinin yerel kütük dosyalarını yazar, böylece neyin yedeklendiğini, başlangıç ve bitiş saatlerini, geçen süreleri, özet bilgileri, işlem durumunu, olası uyarıları ve hataları tespit edebilirsiniz.
Belirli dosya türlerini bilgisayarınızda aramanız için önceden tanımlanmış arama filtreleri. Her bir klasörü tek tek seçmenize gerek kalmadan tüm sabit disklerinizdeki müzik dosyalarının veya belgelerinizin yedeğini almayı seçebilirsiniz. Program, tüm sabit disklerinizi sizin için arayacaktır. Ayrıca kendi maskelerinizi de seçebilirsiniz.
CD/DVD`leri doğrudan programdan veya yedekleme sürecinden önce silebilir.
CD/DVD yakma hızının seçilebilir.
Görevler, saat başı çalışacak şekilde programlanabilir.
Görevler yeniden sıralanabilir.
Görevlere atanan kısayol tuşları, hızlı başlangıç için masaüstünüze kaydedilebilir.
Uyarı filtresi - geçici dosyalar gibi bazı dosyalar, uyarıların dışında bırakılabilir.
Korsan kullanıma karşı daha iyi koruma için program aktivasyonu.

Programın lisanslı fiyatı ise 39.95$`dır.



Titan Backup indir ( Download )


İndirme Notu :Titan Backup Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Titan Backup program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
All-Round Backup Pro
KR-Folder Backup
SmartFTP Backup Tool
Acronis True Image Corpor
EZBack-it-up
Backup Scheduler 98
Acubix PicoBackup
Genie Outlook Express Bac
BlindWrite
BackupXpress Pro
WinDriver Ghost Personal
Acronis True Image
Paragon Easy CD-DVD Recor
ABF Outlook Backup
File Backup Watcher Free
Island CodeWorks Internet
SmartBackup
Urgent Backup
ZipBackup
Backrex Mail Backup
Backup Wolf
Online Backup Manager
My Backup
White Backup Professional
SQLBACKUPZIP
Virtual iPod
QuikSync
Golaks Yedek
Argentum Backup
Document Backup
Macrium Reflect
WinImage
TurboBackup
SQLWriter
Backup MyPC
Awbackup
Driver Genius Professiona
BtYedek
AceBackup
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi