Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:153 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ghost Recon: Advanced Warfighter indir → Oyun Aksiyon

Ghost Recon: Advanced Warfighter





Ghost Recon: Advanced Warfighter Editör Açıklaması:
Oyunseverler tarafından en çok beklenen oyun Ghost Recon: Advanced Warfighter`ın deneme sürümü geçtiğimiz günlerde Ubisoft tarafından yayınlandı.

Ghost Recon: Advanced Warfighter, karakterimiz Scott Mitchell`in otobana girişi ile başlıyor. Bir filmi andıran bu girişten sonra içinizdeki heyecan kat kat artacak ve bu muhteşem oyunun bir an önce başlamasını isteyeceksiniz.

Oyunun savaş kurgusu eski bir özel tim çalışanı Tom Clancy tarafından geliştirilmiş. Tom Clancy`nin muhteşem oyun serisi Splinter Cell`deki başarısı, oyun yapım halindeyken tüm oyunseverleri umutlandırmıştı. Tom Clancy`nin bu muhteşem yapımı, oyunseverlerin beklentilerini boşa çıkarmadığını da gösterdi.

Oyunun grafikleri gerçekten mükemmel. Her şey çok detaylı modellenmiş. Silahlar bile detaylı. Bu detayı hemen fark ediyorsunuz. Takım arkadaşınızın kıyafeti, yüzü çok iyi çizilmiş ve gerçekçi yapılmış. Çok büyük şehirlerde geçen oyunda, son teknoloji grafik teknikleri ve atmosferi büyüleyici. Şehirde saklanabilecek o kadar çok yer var ki... Bina içleri, pencereler, çöp kutuları, arabalar, kutular...

Meksikalı teröristlerin, devlet adamlarını tehdit edip, bir tanesini kaçırmasıyla meydana gelen krizin tam ortasında buluyorsunuz kendinizi. Takımınız 4 kişiden oluşuyor. Geniş silah yelpazesinden takımınıza seçimler yapabiliyorsunuz. Tabancalar, keskin nişancı tüfekler, makinalı tüfekler, el bombaları, roketatarlar gibi bir çok silah arasından seçim yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu silahlara isteğiniz dahilinde dürbün ve susturucu gibi eklentiler yapabiliyorsunuz.

Takım kaptanı olarak elemanlarınıza emir verebiliyorsunuz. "Git, Dur, Saldır, Takip Et" gibi komutları uygulayabiliyorsunuz. Sağ üst köşede bulunan isim listesinden istediğiniz elemana komutlar verebilirsiniz.

Kaptan olduğunuzdan dolayı, daha geniş yetkilere de sahipsiniz. "Tab" tuşuna bastığınızda bulunduğunuz bölgenin gerçek zamanlı haritasını görebiliyorsunuz. Düşmanlarınızı bu haritadan görebilir, yerlerini tespit edebilirsiniz. Bu harita üzerinden adamlarınıza "Git" komutu vererek saldırı düzenleyebilirsiniz. Tabi bu noktada uygulayacağınız strateji de çok önemli bir rol alıyor. 3 adamınızı da en verimli şekilde kullanarak zafere koşabilirsiniz.

Sesler de oldukça iyi hazırlanmış. Film standartları düzeyinde hazırlanmış ses kalitesini hemen anlıyorsunuz. Silah ve patlama sesleri oldukça gerçekçi yapılmış.

Ghost Recon: Advanced Warfighter, çoklu oyuncu (multi-player) desteğine de sahip. Arkadaşlarınızla oynarken ister kaptan olur, ister olmazsınız. Eğer kaptan değilseniz, kafanıza göre hareket edemiyorsunuz. Takım kaptanının verdiği direktifleri gerçekleştirmek zorundasınız. Kaptan ölürse, oyun sona eriyor. Dolayısıyla kaptanı en iyi şekilde korumalısınız.

Genel olarak oyuna bakacak olursak, Ghost Recon: Advanced Warfighter piyasadaki en kaliteli grafiklere sahip FPS simülasyonlarından biri. Oyunu en yüksek kalitede oynayabilmeniz için, yüksek sistem gereksinimine sahip olmanız gerekiyor. Yüksek sistem gereksinimi isteyen oyundan tam zevk alabilmeniz için, bir oyun canavarına sahip olmalısınız.

Minimum Sistem Gereksinimleri :
2 GHz Pentium IV ya da eşdeğeri
1 GB RAM
5 GB boş hard disk alanı
NVIDIA GeForce 6/7 ya da ATI Radeon 9600-9800/X



Ghost Recon: Advanced Warfighter indir ( Download )


İndirme Notu :Ghost Recon: Advanced Warfighter Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ghost Recon: Advanced Warfighter program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Lord of the Rings: Return
3D Shooter
Quake 4
Stick Soldiers
Medal of Honor: Airborne
Crimsonland
Deadhunt
Faces of War
Silent Attack - The Near
Snowy: Space Trip
Troy 2000
Zzed
Fireworks 2
Lode runner 2
Super Street Fighter 2 Tu
Conflict: Global Terror
Mage Bros.
Back Alley Brawl
Natural Fawn Killers
Cetus War
Steam Counter Strike
Star Wars: The Battle Of
WarPath
Diner Dash
Jetboat Superchamps
Desperados 2 Cooper`s Rev
Krakout
Abyss 2
Bumpex
Medal Of Honor: Allied As
Call of Duty
Bush Shoot-Out
Half-Life 2
WingNuts: Temporal Naviga
Squelch
Micheal Jackson`s MOONWAL
Jamie Dundee
Skunny:Save our Pizzas
Warkanoid demo
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi