Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Battle for Wesnoth indir → Oyun Strateji

Battle for Wesnoth





Battle for Wesnoth Editör Açıklaması:
Battle for Wesnoth (Wesnoth için savaş) az sayıdaki başarılı açık kaynak oyunlardan biridir. Oyun geliştirilirken mümkün olan en yüksek pazar payına ulaşmaktan ziyade başkalarının da aynı ağız tadına sahip olabileceği umularak yaratıcıları için olabildiğince zevkli ve eğlenceli bir oyun yapmak esas alınmıştır. Bu yaklaşım içinde herkesin ağız tadına uyamayacak ama bazı insanların da başında yüzlerce saat geçirebilecek kadar hastası olacağı benzersiz bir oyunun yaratılabildiği bir ortam hazırlamıştır.

Battle for Wesnoth öğrenmesi kolay fakat hayli derinlikli, basit ve eğlenceli bir oynanışa sahiptir. Tek oyunculu deneyimi oyunla birlikte paketlenmiş güçlü yapay zekaya ve ilginç birer senaryoya sahip dört kampanya içerir.
Battle for Wesnoth ayrıca oyun içinde indirilip kolayca yüklenebilen düzinelerce ek kampanya yapmış olan hareketli bir kampanya yazarları camiasına sahiptir. İstekli kampanya ve senaryo yazarları Wesnoth Harita Editörü ve Wesnoth`un skript dilini kullanarak kendi kampanyalarını kolay bir şekilde oluşturabilirler.

Çok oyunculu da unutulmamıştır, ikili veya ağ üzeri ile arkadaşlara karşı olduğu gibi İnternet üzerinden oyuncuların takım arkadaşı ve rakip bulabileceği çok oyunculu sunucuda da oynamak mümkün.

Battle for Wesnoth`a giden yol ana geliştirici David White 18 Temmuz 2003 tarihindeilk geliştirme versiyonu 0.1`i çıkardığı günden başlayan uzun bir yol oldu. 1.0 sürümü David ve onlarca katkıda bulunan kimsenin sadece kod, senaryo, resim ve müziklerini içermekle kalmayıp zaman, gayret ve yeteneklerini de temsil etmektedir. Battle for Wesnoth ekibi Wesnoth`un filizlenmekte olan diğer açık kaynak oyunlarının geliştiricilerine de bir başarı örneği olmasını umar.



Battle for Wesnoth indir ( Download )


İndirme Notu :Battle for Wesnoth Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Battle for Wesnoth program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Soldiers: Heroes of World
Lord of the Rings, The Ba
Transport Tycoon Deluxe
Rise of Nations
hallowmeenies
Armies of Exigo
Snood
Assimilation
Desperados: Wanted Dead o
Heroes of Annihilated Emp
Pocket War
Q-Lat 2
Ahriman`s Prophecy
OrbitZ
Alexander Demo
Lemonade Deluxe
Fame Academy
SilkroadOnline
Rise of Nations: Rise of
MudSlinger
Commandos 3
Gates of Troy
RollerCoaster Tycoon
İstanbul - Kıyamet Vakt
Tower of the Ancients
Amiral Battı
Critical Mass Deluxe
Caesar
Tornado Jockey
Far West
Impossible Creatures
Cosmo Bots
Netrek XP
Counter-Strike Skin Tasar
Age of Empires II:TC Save
Immortal Cities: Children
Sea War: The Battles 2
Venables
Glory of the Roman Empire
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi