Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:150 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo ClipFinder indir → İnternet İndirme Yöneticileri

Ashampoo ClipFinder





Ashampoo ClipFinder Editör Açıklaması:
Ashampoo ClipFinder, en popüler video siteleri üzerinde arama ve video innDirme işlemi yapabileceğiniz yeni nesil bir yazılımdır. Piyasadaki birçok yazılım, video sitelerinden innDirme yapabilme imkanı sunmaktadır fakat arama yapabilme özelliği Ashampoo ClipFinder yazılımına mahsus bir özelliktir.

Yazılımla arama ve innDirme işlemlerini tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebiliyor olmanız ne denli kullanışlı bir araç olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca yazılım dahili Türkçe dil desteğine sahiptir ve tümüyle ücretsizdir. Yazılımla isterseniz seçtiğiniz bir video sitesi üzerinde tekil arama yaptırabilir, isterseniz de tüm video portallarında toplu arama yaptırabilirsiniz.

Toplu arama yaptırmanız demek, internet üzerindeki en kaliteli video sitelerinin tümünde tek bir tıklama ile istediğiniz videoları bulabilmeniz demektir. Tekil arama ile ise, YouTube, Google gibi bir site seçerek yalnızca o site içinde arama yapmanızdır. Yapmanız gereken tek şey arama sözcüğünüzü yazmak "ara" düğmesine tıklamaktır.

Yazılımın özellikleri bunlarla da bitmiyor; arama sonuçlarında bulunan videoları ön izleme desteği ile innDirmeden izleyebilir, bilgisayarınızdaki bir flash videoyu (FLV uzantılı) internet ortamına yükleyebilir, yani diğer internet kullanıcıları ile paylaşabilir ve adresini bildiğiniz bir videoyu direk innDirebilir ya da bir ön izlemeden geçirebilirsiniz.

Yazılım arama sonuçlarında videoların; adlarını, boyutlarını, izlenme sayılarını, puanlarını, izlenme oranlarını, arama sonuç numaralarını gösterebilmektedir. Kırmızı ve siyah renkte iki ayrı tema desteğine de sahip olan yazılım bu özellikleri ile 5 puandan bile fazlasını haketmektedir!

Desteklenen Video Siteleri :
Google Video
YouTube
VideU
MyVideo
ClipFish
iFiLM
Dailymotion
SevenLoad
MySpace
MetaCafe

ÖNEMLİ NOT : Yazılımı tam sürüm haline getirebilmeniz için ücretsiz tam sürüm anahtarını buraya tıklayarak almanız gerekmektedir. Açılan sayfada "E-mail address"(E-posta adresi) alanına elektronik posta adresini yazınız. Zipcode (optional entry) alanını boş bırakabilirsiniz. Ardından "Send"(Gönder) düğmesine tıklayınız. Daha sonra e-posta adresinize Ashampoo firması tarafından bir elektronik posta gelecektir. Bu e-postadaki bağlantıya tıklayınız. Hemen ardından Ashampoo firması size ürün anahtarının bulunduğu yeni bir e-posta iletisi gönderecektir. Buradaki ürün anahtarı ile yazılımı tam sürüm haline getirebilirsiniz.



Ashampoo ClipFinder indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo ClipFinder Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo ClipFinder program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Mass Downloader
WebPicker
VDownloader
Web Dumper
Bulletproof Go!Zilla
Fresh Download
Save2pc
GetGo Download Manager
Mr.Cool Download Manager
Gigaget
Celebrity Magnet
Net Vampire Pro 4.0
Orbit Downloader
Ultra-Downloader
Light Web Searcher
WM Recorder
Download Wonder
Rapid Harvest
YouTube Movie Downloader
NewsLeecher
FlashGet (Classic)
Getright
Youtube Video File Downlo
File Fetch 2004
Getright Professional
NetAnts
GetWebPics
Türk-DL
Free Download Manager
Net Transport
InstantGet
Vindir for YouTube
Flashget Opera&Netscape p
HiDownload Pro
Slingshot
TrueDownloader
RapGet
Ayme İndir Full
LeechGet 2007
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi