Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:147 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

DownloadStudio indir → İnternet İndirme Yöneticileri

DownloadStudio





DownloadStudio Editör Açıklaması:
DownloadStudio, internetten dosya innDirmenizi sağlayan güzel bir yazılım. Yazılımla programları, oyunları, resimleri, sesleri, videoları, flashları, belgeleri, RSS`leri, blogları, streamingleri, podcastleri, bütün web sitelerini, bütün FTP sitelerini ve daha birçok şeyi innDirebilirsiniz. Diğer innDirme yöneticilerinde olduğu gibi web sitelerini, FTP sitelerini, web sitelerindeki resimleri, ses ve video dosyalarını innDirirken farklı gruplar halinde innDirebilmenizi sağlıyor.

Yazılım, innDirme işlemlerini %500`e varan oranlarda artırarak oldukça hızlı bir şekilde yapıyor. Yükleme yaparken sunuculara bağlanabildiği en yüksek hızla bağlanıyor. Ayrıca innDirme işlemlerine kaldığınız yerden de devam edebiliyorsunuz. RSS`leri görüntüleyebiliyor, içerisinde bulunan dosya tarayıcısı sayesinde yüklediğiniz dosyalara kolaylıkla bakabiliyorsunuz. Flash (SWF) dosyalarını ve streaming ses/video dosyalarını kaydedebilmesi yazılımın güzel özelliklerinden.

Yazılımın Özellikleri :

Tek Dosya innDiricisi :
- İnternet hızınızı %500`e varan oranlarda artırabilirsiniz.
- Bir sorun nedeniyle yarım kalan innDirme işlemlerine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
- Kullanımı kolay innDirme sihirbazı sayesinde innDirme işlemlerini tek tıklamayla veya tıklamasız yapabilme gibi çeşitli biçimlerde gerçekleştirebilirsiniz.
- HTTP, HTTPS, FTP, MMS ve RTSP olmak üzere tüm popüler internet protokolleri desteklenmektedir.

Dosya Dizisi Yükleyicisi : Web siteleri belirli bir düzene göre dosyaları barındırır. Örneğin jolie001.jpg, jolie002.jpg, jolie003.jpg ... jolie125.jpg gibi. Her resmi tek tek yazarak yüklemeniz can sıkıcı bir durumdur. Bunun için yüklemeyi [001-125].jpg şeklinde belirterek yaparsanız bu aralıktaki resimleri kolayca yükleyebilirsiniz.

Web Site Yükleyicisi : Web sitelerinin tamamını veya sadece istediğiniz dosyaları belirleyeceğiniz kritere göre (tüm resimleri, PDF dosyalarını, müzikleri gibi) yükleyebilirsiniz. Bu kriterler dosya türü, dosya boyutu, dosya tarihi, dosya konumu vb. birçok şekilde de olabilir. Bir web sitesinin tamamını yüklediğinizde internete bağlı olmadan siteyi görüntüleyebilirsiniz. Sitelerde herhangi bir kısıtlama yoksa tüm dosyalar yüklenir. Bu özellik; çevrimdışı tarama yapmak, çeşitli amaçlarla arama yapmak ve bir web sitesini düzenli olarak yedeklemek için idealdir.

Streaming Ses/Video Yükleyicisi : Streaming ses ve videolar internette yükleyebileceğiniz tipik dosyalar değildirler. DownloadStudio, doğrudan Windows streaming medya sunucularına bağlanarak ses ve videoları yükler. Böylece ASF, WMV, WMA, ASX, WVX, WAX biçimlerindeki müzik ve filmleri internete bağlanmadan oynatabilirsiniz. Bazen web siteleri gerçek streaming ses veya video dosyaları yerine streaming meta dosyalarına başvurur. Windows medya streaming meta dosyaları WAX, WVX, ASX biçimlerinin eklentilerini içerir. Program, bu meta dosyalarını otomatik olarak düzenler ve gerçek streaming ses ve video dosyalarını yükler.

RSS Beslemesi, Blog ve Podcast Yükleyicisi : Web siteleri ve bloglar ziyaretçilerin bilgilere güncel olarak ulaşabilmesi için RSS beslemeleri barındırırlar. Program ile favori beslemelerinizi görüntüleyebilmek için kaydolabilir ve RSS beslemelerini veya blogları yükleyebilirsiniz. Podcastler ise son müzik ve videoları izleyebilmek için popüler bir yoldur. Tüm müzik ve video dosyaları olmak üzere podcastleri yükleyebilirsiniz. Bunları Apple iPod, Sony PSP gibi portatif medya oynatıcılara aktarabilirsiniz.

Ses ve Video Kaydedicisi : Web sitelerindeki her türlü ses ve videoyu yakalayabilir, daha sonra medya oynatıcınızda veya web tarayıcınızda oynatabilirsiniz. Program, tüm ses ve video biçimlerini (Windows, Real, QuickTime streaming sunucuları dahil) desteklemektedir.

URL Bulucu : Bazı web adresleri oldukça zor bulunur (streaming ses ve videoları medya oynatıcıda veya web tarayıcısında oynatma gibi). Program, bu sorunu çözmektedir. Bu özellik açıldığında program, ağınızı ve internet trafiğinizi izler ve trafikten pas geçen URL`leri bulur. Bulunan URL`ler istediğinizi seçmeniz ve yükleyebilmeniz için listelenir.

Flash Tanıyıcısı ve Yakalayıcısı : Macromedia Flash (SWF) dosyalarının yüklenmesi zordur. Web tarayıcınızda Flash`ları görüntüleyebilmeniz için çeşitli bileşenler (ActiveX controlleri gibi) bulunur. Bu, Internet Explorer ve Internet Explorer tabanlı tarayıcılar için bir sorundur. Programla tarayıcınızda Flash içeriğine farenizin sağ tuşuyla tıklayarak Flash dosyalarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Web Site Tarayıcısı : Web sitenizden veya FTP sitenizden dosyaları bulmakta güçlük çekiyorsanız Browse Internet (İnternet Tarama) modunu kullanabilirsiniz. Bu mod ile web sitelerindeki tüm bağlantıları ve resimleri görüntüleyebilirsiniz. Bağlantılara yüklemek istediğiniz dosya için bakabilirsiniz.

RSS Besleme Okuyucusu : Önceden yüklediğiniz RSS beslemelerini, blogları, podcastleri RSS okuyucusu sayesinde görüntüleyebilirsiniz. Bununla tüm beslemeleri görüntüleyebilir, güncellemeleri kontrol edebilir, yeni beslemeler için kaydolabilir veya daha birçok şeyi yapabilirsiniz.

Dosya Tarayıcısı, Görüntüleyicisi ve Düzenleyicisi : Program, tam özellikli görsel dosya tarayıcısı içerir. Yüklediğiniz tüm dosyaları simge şeklinde görüntüleyebilirsiniz. Dosya tarayıcısı, tıpkı Windows Explorer gibi çalışır. Windows Explorer`ın haricinde 150`den fazla biçim desteklenmektedir. Görüntüleyici ile simge şeklindeki resimlere çift tıklayarak gerçek boyutunda görüntülenmesini sağlayabilirsiniz (slaytlar dahil). ACDSee, IrfanView ve CompuPic`teki gibi dosyalarınızın detaylı özelliklerini görüntüleyebilirsiniz.

Not : DownloadStudio; Firefox, Mozilla, Opera, Netscape, Internet Explorer, Internet Explorer tabanlı tarayıcılar (Avant Browser, Maxthon vb.) olmak üzere tüm popüler internet tarayıcıların son sürümleriyle birlikte çalışmaktadır.

Not 2 : Yazılımın bu sürümünde herhangi bir adware, spyware tarzı bir şey bulunmamaktadır. Sadece 15 gün kısıtlama bulunuyor. Kısıtlama bulunmayan, lisanslı sürümünün fiyatı ise $35.95.



DownloadStudio indir ( Download )


İndirme Notu :DownloadStudio Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com DownloadStudio program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
NCT Xpress Download
TrueDownloader Türkçe Y
TrueDownloader
DownloadStudio
ReGet Deluxe
Download Accelerator Plus
Flashget Opera&Netscape p
Net Vampire Pro 4.0
Speed Optimizer
WackGet
dlTime
Star Downloader Pro
YouTube Movie Downloader
Download Mage
Orbit Downloader
FlashDownloader
Download Accelerator Mana
YADA
Vindir for YouTube
LeechGet 2007
WM Recorder
Slingshot
NetTurbo Deluxe
Mass Downloader
WebPicker
RavenGet
Web Stream Recorder Pro
Free Download Manager
Fresh Download
WellGet
HiDownload Pro
Download Wonder
FlashGet
Net Transport
Youtube Video File Downlo
NewsLeecher
GetGo Download Manager
Gigaget
Getright
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi