Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:142 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AOL Active Virus Shield indir → Araçlar Antivirüs

AOL Active Virus Shield





AOL Active Virus Shield Editör Açıklaması:
AOL Active Virus Shield, Kaspersky Anti-Virus 6 tabanlı, AOL tarafından üretilmiş ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır. Bizce, ücretsiz olması çok iyi bir haber. Bu sayede birçok antivirus yazılım şirketinin de kendi ürünlerinin hafifletilmiş versiyonlarını ücretsiz dağıtmaya başlayacağını düşünüyoruz. Kaspersky, virüs konusunda çok iyi bir marka. Ayrıca yaptığımız testler sonucunda Kaspersky`ın bilgisayarı, Norton kadar yavaşlatmadığını ve test hard diskimizin tarama süresinin Norton`da daha uzun olduğunu tespit ettik.

AOL Active Virus Shield`i Z2584-T6RCD-3J1MY-FK8ZZ aktivasyon kodu ile aktive edebilirsiniz (Eğer aktivasyon kodu çalışmıyorsa, buradan e-posta adresinizi girip ücretsiz aktivasyon kodunuzun gönderilmesini sağlayabilirsiniz). Active Virus Shield`i bilgisayarınıza kurduğunuzda, AOL, Internet Explorer kullanıcılarına kendi araç çubuğunu yükleme teklifini sunuyor. Bu araç çubuğu sayesinde, bilgisayarınızın güvenlik karnesini gösteren AOL Active Security Monitor`ün bilgisayarınıza verdiği notu görebilirsiniz. Parola yöneticisi, açılır pencere engelleyicisi, şüpheli siteler hakkında bilgi almanızı sağlayan araçlar gibi faydalı bileşenler ile de daha rahat ve güvenli bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

AOL, ücretsiz bir yazılıma göre, büyük işler başarıyor. AOL Active Virus Shield, Grisoft AVG gibi virüslere karşı eş zamanlı koruma sağlıyor. Virüslü dosyaları açtığınızda uyarı veriyor ve ücretli antivirüs yazılımlarının yaptığı gibi e-posta koruması sağlıyor. Yeni bir programın yüklenmesi esnasında, AOL Active Virus Shield, antivirüs korumasını kısa bir süre için durdurabiliyor. Program, saatlik, günlük, haftalık taramalar yapmak için önceden ayarlanabiliyor. İsterseniz virüs veritabanını saat başı güncelleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu ücretsiz antivirüs yazılımları arasında önemli bir durum. Şöyle ki, Grisoft AVG ile günde sadece 1 kez güncelleme yapabiliyorsunuz. Yaygın virüs saldırılarının ortasında, bir virüs bile virüs tanımlamalarını değiştirebilir. İşte bu zamanlarda, AOL Active Virus Shield`e sahip olmaktan memnun kalacaksınız.

Program, kurtarma diski oluşturmayı desteklemiyor. Ayrıca tarama kapasitelerinde bazı eksiklikler var. Fakat sahip olduğunuz koruma iyi ve sisteminizi yavaşlatmıyor, aksine performansı arttırıyor.

Göze çarpan birkaç özellik
Saat başı güncelleme imkanı.
Eş zamanlı koruma.
Anında tarama ve istenilen zamanda tarama yapılması için ayarlama yapabilme.
Arşivdeki dosyaları dezenfekte edebilme.
"Sadece yeni ve modifiye dosyaları tara" seçeneği.
Zararlı programları engelleme ve silme.
SMTP, IMAP4 ve POP3 e-posta dezenfeksiyonu.
Değişen tarama hızı.
Dizüstü bilgisayarlar için, pil tasarrufu seçeneği.
Windows XP x64 için destek.

Not: Programı kaldırmakta zorlanıyorsanız, size yardımcı olacak dosyayı innDirmek için burayı tıklayınız. İnnDirdiğiniz .zip dosyasını, bir klasöre çıkartın. Bilgisayarınızı güvenli modda açın ve dosyaları çıkarttığınız klasörde bulunan "avp_remove.cmd" dosyasına çift tıklayın. İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın. AOL Active Virus Shield`in bilgisayarınızdan kaldırıldığını göreceksiniz.



AOL Active Virus Shield indir ( Download )


İndirme Notu :AOL Active Virus Shield Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AOL Active Virus Shield program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Abacre I-Worm.Sobig Virus
Panda
W32.Blackmal.B@mm Removal
a-squared Anti-Spam
CodeRed Removal Tool
Haysoft SoBigRemover
FixHapTime
Vaccine46
Fix_Sircam
W32.Mimail Removal Tool
PC Tools AntiVirus
W32.Opaserv.Worm Removal
System Spyware Interrogat
W32.Evaman.C Removal Tool
F-Secure Anti-Virus 2007
McAfee AVERT Stinger for
WinFortress
W32.Yaha Removal Tool
W32.Klez Removal Tool
W32.Bofra@mm Removal Tool
Mc Afee VirusScan
a² free
AVirCAP
W32.Beagle.MO@mm Removal
FixOpsrv
Comodo AntiVirus
W32.Erkez.B@mm Removal To
W32.Kelvir.D Removal Tool
FixCRed
Protector Plus 2007 (Vist
Antiy Ghostbusters Advanc
Rising Antivirus Personal
Trojan Guarder
W32.SQLExp.Worm Removal T
AOL Active Virus Shield
Mks_Vir
Backdoor.Agent.B Removal
W32.Gaobot.UJ Removal Too
Mail Cleaner Premium for
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi