Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:144 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

RemoveIT Pro indir → Araçlar Antivirüs

RemoveIT Pro





RemoveIT Pro Editör Açıklaması:
RemoveIT Pro, popüler antivirüs yazılımlarının bulamadığı zararlıları bulabilen bir güvenlik yazılımıdır.

Sisteminiz üzerinde derin tarama yaparak zararlıları tanımlamakta ve ardından tercihinize göre temizleme ve karantinaya alma işlemlerinden birini uygulamanızı sağlamaktadır.

Temizleme işlemi ile zararlının bulaşmış olduğu alanda oluşturduğu hasar giderilip sisteme hiçbir zarar vermeden silinmesi, karantina işlemi ile de zararlının etkisiz hale getirilip güvenli bir şekilde tutulması sağlanıyor.

Virüsleri, internet solucanlarını (worm), truva atlarını (trojan), kötü niyetli yazılımları (malware), casus yazılımları (spyware), reklam amaçlı yazılımları (adware) tanımlama kapasitesine sahip olan yazılım daha birçok ek özelliği de yapısında bulundurmaktadır.

İşlem Yöneticisi (Process Manager)
Sistem üzerinde etkin biçimde çalışmakta olan uygulamaları görmenize ve bunlardan istediklerinizi sonlandırmanıza yardımcı olan araçtır. Bilindiği üzere sisteminize bulaşan bazı zararlılar etkin biçimde çalışmaya başlamakta ve kendisini etkin uygulamaların arasına eklemektedir. Bu araçla listeyi denetleyerek şüphelendiğiniz uygulamaları sonlandırmanız amaçlanmıştır.

Hizmet Yöneticisi (Services Manager)
Tüm Windows ve yazılım hizmetlerini görebileceğiniz bu araç sayesinde istediğiniz hizmeti başlatabilir ve durdurabilirsiniz. Ayrıca seçili bir hizmetin devreye girme biçimini de (kendiliğinden, elle) değiştirebilirsiniz. Her bir hizmet için detay bilgilerini de alma şansınız bulunmaktadır. Bu alanı sistem bilgisi iyi olmayan kullanıcıların çok dikkatli kullanmaları gerekmektedir.

Başlangıç Dosyaları (Startup Files)
Windows işletim sistemi açıldığında kendiliğinden devreye girerek çalışmaya başlayan uygulamaların düzenlemesini yapabileceğiniz araçtır. Bazı zararlılar sistem açılışında etkin olmak için buraya yerleşmektedir. Yapmanız gereken tanımadığınız, şüphelendiğiniz uygulamaları inceleyerek devre dışı bırakmaktadır. Bu sayede sisteminiz temiz biçimde açılacaktır.

Yukarıdaki üç araçta sistem güvenliği açısından oldukça önemlidir. Küçük boyutuna rağmen bu ek özellikleri de sunan yazılım sade ama işlevsel bir yapıya sahip olduğunu göstermektedir. Tuttuğu kayıtlarla yapılan taramalar hakkında bilgi almanız da sağlanmaktadır. Ayrıca hata raporu göndermeniz de mümkündür.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
Virüs tanımlama tabanı genişletildi.

Editörün Notu: Unutulmamalıdır ki RemoveIT Pro gerçek zamanlı koruması olmayan bir yazılımdır. Yazılımın amacı sahip olduğu veritabanı ile sisteminizde tarama ve temizleme yapmaktır. Sistem güvenliğiniz için mutlaka gerçek zamanlı koruması olan bir güvenlik yazılımı kullanmanız gerekmektedir.



RemoveIT Pro indir ( Download )


İndirme Notu :RemoveIT Pro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com RemoveIT Pro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
W32.Badtrans.B@mm Removal
Kak.Worm.B Fix
Mks_Vir
ViruSafe Web
FixBlast Removal Tool
Avast! 4 Professional Edi
W32.Bobax@mm Removal Tool
RogueRemover
Welchia Removal Tool
a-squared HiJackFree
Jiangmin Antivirus Softwa
ClamAV
1st Email Anti-Virus
W32.Esbot Removal Tool
Backdoor.Autoupder Remova
AVG Anti-Virus Free Editi
W32.HLLW.Nebiwo Removal T
W32.Klez Removal Tool
RegDefend
F-Secure Anti-Virus 2007
NOD32 AntiVirus System
CodeRed Removal Tool
F-Secure Anti-Virus
Kaspersky Personal Securi
Trojan Remover
W32.Bugbear.B@mm Removal
FixOpsrv
BuddyList Removal Tool (T
W32.Blackmal.B@mm Removal
W32.Donk.Q Removal Tool
Vaccine46
a² free
W32.HLLW.Lovgate Removal
VBS.Potok@mm Removal Tool
Avast! 4 Home Edition
W95.MTX Fix Tool
Comodo AntiVirus
W32.Erkez.B@mm Removal To
W32.Zotob Removal Tool
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi