Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:161 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Rising Antivirus Personal Edition 2007 indir → Araçlar Antivirüs

Rising Antivirus Personal Edition 2007





Rising Antivirus Personal Edition 2007 Editör Açıklaması:
Rising Antivirus Personal Edition 2007 kendiliğinden güncelleme özelliğine sahip, hızlı çalışan ve gerçek zamanlı olarak sisteminizi izleyen bir virüsten koruma yazılımıdır. Diğer virüsten koruma yazılımları kadar tanınmamış olsa da sunmuş olduğu özellikler bakımından en az onlar kadar güçlüdür. Başarılı bir virüsten koruma yazılımında bulunması gereken tüm özelliklere sahiptir. En temel özelliği sisteminizi gerçek zamanlı olarak izlemesi ve olası tehlikeleri önceden engelleyebilmesidir. Günümüzde sistem güvenliği zararlı araçlar sisteme girdikten sonra temizleme uygulamasindan çok henüz bulaşmaya çalışan nesne sisteme zarar vermeden onu algılayıp yok etme politikası ile sağlanmaktadır. Gerçek zamanlı koruma özelliğinin yanı sıra bilinmeyen zararlıları algılama işlevi gören sezgisel tarama sistemi ile de yeni çıkmış olan virüsleri ya da kötü niyetli yazılımları önceden tespit edebilmektedir. Yazılımın "Bilinmeyen Virüsleri Tarama Teknoloji" olarak adlandırılan bu özelliği ile tanımlanmamiş DOS, elektronik posta, script, makro ve Windows virüslerine karşı sisteminiz güvende tutulabilmektedir. Yazılımın yeni sürümünde bünyesine katmış olduğu yüksek hızlı tarama motoru hem daha doğru tespitler yapabilmekte hem de çok daha hızlı çalışmaktadır. Ayrıca bu tarama motoru tüm sıkıştırılmış dosya türlerini de tarayarak içlerinde bulunması muhtemel virüsleri temizleyebilmektedir. Yazılımın en önemli alanı olan "Kendiliğinden Koruma Araçları" şunlardır:

Başlangıç Kayıt İzleyicisi
Windows işletim sisteminin henüz yükleme evresinde etkin olarak çalışmaya başlayan disket sürücü, CD`ler veya USB depolama cihazları ile sisteme bulaşmaya çalışan zararlılar engellenebilmektedir. Boot evresinde yazılım izleme aracını başlatmakta ve sistemin temiz biçimde açılmasına imkan tanımaktadır.

Dosya Izleme
Sabit diskiniz üzerinde etkin olarak kullanılan veri okunup üzerine veri yazılan tüm dosya ve klasörler taranmakta ve tüm değişiklikler izlenmektedir. Bir zararlı algılandığında ise sisteminize hiçbir zarar vermeden temizlenmektedir.

Gelen ve Giden E-Posta Taramasi
Bilgisayarınızdaki e-posta istemci yazılımınız ile gönderip alabildiğiniz elektronik postalar zararlı denetiminden geçirilmekte eğer ekli dosyalar varsa bunlar taranmaktadir. Günümüzde kötü niyetli yazılımların çoğunun bu yolla bulaştırıldığı düşünüldüğünde mutlaka etkin biçimde kullanılması gereken bir işlev olduğu görünmektedir.

Hafıza Taraması
Sistem üzerinde etkin biçimde çalışmakta olan tüm uygulamalar ve bunların çalışmasını sağlayan dosyalar taramadan geçirilerek bu alanlara gizli bir aracın sızması engellenmektedir. Kötü niyetli kodların ve virüslerin bulaşabildiği bu alan gerçek zamanlı sistem güvenliği için oldukça önemli durumdadır.

Kayıt Defteri Koruması
Windows işletim sisteminde gerçekleştirilen her işlemin kaydının tutulduğu kök dosyaların bulunduğu alan olan kayıt defterini virüslerden korumak ve bozulan girdileri onarmak amacıyla taramadan geçiren yazılım sistem kayıtlarını da güvende tutmaktadır.

Script Engelleme
Internet üzerinde gezerken kullanmış olduğunuz tarayıcınız vasıtasıyla sisteminize bulaşmaya çalışan kötü niyetli script virüsleri algılanmakta ve sistemden temizlenmektedir.

Sistem Savunmasi
Bilgisayar korsanlarının sistemler üzerinde bulduğu açıklarla saldırı gerçekleştirebilecekleri tüm açıkları kapatmaya yarayan bu işlev kendiliğinden koruma araçlarının en sonuncusudur.

Kendiliğinden koruma araçları görüldüğü üzere sisteminizin güvenliğini büyük oranda sağlamaktadır. Bu araçlardan ayrı olarak yazılımın Windows oturumu açılmadan önce gerçekleştirmiş olduğu erken tarama sisteme bulaşabilecek truva atlarını engellemektedir. Office ve Internet Explorer yazılımlarına ayrı olarak koruma sağlanmakta ve yazılımın zamanlamalı tarama, ekran koruyucu denetleme, ayarlarınızla oynanmamsı ise şifre ile koruma gibi ek özellikleri de bulunmaktadır. Sistem özelliklerini oldukça az kullanmakta merkezi yönetim özelliği ile de kolay kullanılabilmektedir. Popüler virüsten koruma yazılımları dışında gerçekten gelişmiş farklı bir yazılım denemek isteyen kullanıcılar için çok iyi bir seçim olacaktır.

Not: Yazılımın deneme sürümünü 30 gün boyunca tüm işlevlerinden sınırsız biçimde yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu sürenin ardından yazılımı kullanmaya devam etmek isterseniz 30 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.



Rising Antivirus Personal Edition 2007 indir ( Download )


İndirme Notu :Rising Antivirus Personal Edition 2007 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Rising Antivirus Personal Edition 2007 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
W32.Blaster.Worm Removal
Avira AntiVir Removal Too
RogueRemover
Antiy Ghostbusters Advanc
W32.Goner.A@mm Removal To
Comodo AntiVirus
W32.Lirva Removal Tool
Safe’n’Sec Pl
W32.Beagle.MO@mm Removal
W32.Nimda.A@mm Removal To
RemoveIT Pro Enterprise
W32.Klez Removal Tool
G Data Anti...worm
avast! Virus Cleaner
Panda Quick Remover
Steganos Safe
W32.Navidad Fix
W32.Serflog.A Removal Too
W32.Mimail Removal Tool
a-squared Anti-Spam
FixCRed
AVirCAP
W32.Kelvir.D Removal Tool
W32.HLLW.Winevar/W32.Funl
W32.Bobax@mm Removal Tool
W32.Dumaru Removal Tool
W32.Femot.Worm Removal To
Win95.CIH virus cleaning
Abacre I-Worm.Sobig Virus
W32.Opaserv.Worm Removal
FixHapTime
F-Secure BlackLight
RegDefend
VBS.Haptime Removal Tool
PC Tools AntiVirus
Bat.Mumu.A.Worm Removal T
Welchia Removal Tool
FixOpsrv
Anti Trojan Elite
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi