Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:154 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme indir → Araçlar Çeşitli

AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme





AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme Editör Açıklaması:
Veri Gönderme Sistemi, AKBS`nin tesislerde çalışacak olan kısmıdır. Tesislerin konaklama bilgilerini merkeze göndermeleri bu program ile olur.

İşlem aşamaları göz önüne alındığında, tesisin sisteme kaydı yapılıp, onay alındıktan sonra programın çalıştırılabilmesi için Tesis Kodu, Şifre ve Pin Numarası bilgilerine ihtiyaç vardır. Bu bilgiler, tesis kaydının merkez tarafından onaylanmasından sonra tesis sorumlu işleticilerine verilir.
Programın ilk çalışması esnasında internet bağlantısına ihtiyaç vardır. İnternet bağlantısı yapıldıktan sonra program gerekli bilgileri alarak bu bilgileri merkezden onaylatır. Eğer geçerli ise uygulamanın çalışmasına izin verir. Uygulama tekrar açıldığında kod ve şifre bilgileri saklandığından tekrar internete bağlanmaya gerek olmadan şifre buradan kontrol edilir. Ancak yinede şifre değiştirme, şifre talep ve kayıt onay kısımları için internet bağlantısı gereklidir. Veri gönderme kısmında da internet bağlantısı ihtiyacı vardır.

Programa girdikten sonra, dosya gönderme kısmından gelen iki ekrandan Veri Hazırlama formu aracılığı ile XML dosyaları sisteme yüklenebilir. Bu veriler bilgisayar üzerinde tutulur. Bu veriler paketlenip sıkıştırılarak internet üzerinden merkeze yollanır.

Programın kendi içinde bir sürüm kontrol mekanizması vardır. Programın yeni bir sürümü çıktığında bir uyarı ile sizi durumdan haberdar edecektir. Bu kontrol tüm internet aktivitesi esnasında kontrol edilir.

Programın çalışabilmesi için Java Runtime`a Gerek duymaktadır. Java Runtime Yüklemek için Tıklayın. Windows XP`de Service Pack 2 kurulduğunda bazı sorunların meydana geldiği belirtildi. Bu sorunlar ve çözümleri için Tıklayın.



AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme indir ( Download )


İndirme Notu :AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com AKBS Geçici İkamet Yerleri Kimlik Bildirme program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Sky Calendar
WinKeySim
Keyboard Remapper v0.89
Master Converter
Power Contact
Bleem
PDF Converter
HotKey CD-Eject
Personal Alarm Clock
CHM2HTML Pilot
Msn Messenger Nick Fabrik
Clipomatic
Win Cleaner
EğriÇiz
pdfFactory Pro
Photoshop SpeedUp
Google Earth
Soft-haus Solutions Calle
12Ghosts Timer
EBook Builder
Türk Araçları
Modem Spy Phone Book
Folder2Iso
Rüya Günlüğü
CurrencyConverter
Sky Charts
Wintergate Audio FX
Keyboard Mouse Logger
Form Müdürü
MIRV 2000
Büyük Türkiye Projesi
VueScan Professional Edit
Macro ToolsWorks Standard
A-PDF Number
SizeFitter
Gift FastTrack (P2P Yamas
PowerPoint Slide Show Con
Büyük Türkiye Projesi
12Ghosts Robot
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi