Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 19.04.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

NoClone4 Enterprise Edition indir → Araçlar Çeşitli

NoClone4 Enterprise Edition





NoClone4 Enterprise Edition Editör Açıklaması:
Yazılım bilgisayarda bulunan aynı kategoride ve aynı cins olan müzik, resim, video ve diğer multimedia yazılımlarını tek tıklama ile bulmaya yaramaktadır. Basit, anlaşılır bir arayüzle kullanıcı karşısına gelen yazılım 6 ana başlık ve 2 bölümden oluşmaktadır. Dilerseniz şimdi hep beraber bu yazılımın kaabiliyetlerini tanıyalım.

Ana başlıklar sırasıyla; Oturum-Bölüm Araştırma (Search Session), İnceleme (Review), İşaret (Mark) Faaliyet (Action), Yardım ve Kayıt seçeneklerinden oluşmaktadır.

Bölümler ise; Arama Kriteri (Search Criteria) ve Arama Sonucu (Search Result)`ndan oluşmaktadır.

Oturum-Bölüm Araştırma sekmesi; Arama, Yeni Arama, İhraç etme, Hafızayı Temizleme ve Çıkış seçeneklerinden oluşmaktadır. Arama sekmesine tıklandığında bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilmiş video, müzik vb. nesnelerin benzer olanlarını tarar ve bulur. Yeni Arama sekmesi ise aramayı yeniden yapar. İhraç Etme sekmesi, kullanıcı tarafından nesneleri bizzat seçme imkanı sağlamaktadır. Kullanıcı el ile istediği nesneyi (müzik, video vb.) seçebilmektedir. Hafızayı Temizleme, yazılımda daha önce seçilmiş olan nesneleri temizlemektedir.

İnceleme; Aç (Open), Farklı Yazılım-Yayın ile Aç (Open With Default Editör), Klasör Aç (Open Folder), Dosya Özellikleri (File Properties) ve Rapor Tanımlama (Define Report) sekmelerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Aç sekmesine tıklandığında yazılımın taradığı ve bulduğu video, müzik vb dosyaları bilgisayarda bulunan yazılım türlerinden uygun olanı ile (winamp,madia player vb.) açmaktadır. Farklı Yazılımla Aç sekmesine tıklandığında ise yine yazılımın taradığı ve bulduğu video, müzik vb. dosyaları uygun olan not defteri vb. yazılım türleri ile açmaktadır.Klasör Aç sekmesine tıklandığında bulduğu dosya veya dosyaların klasörlerini açmaktadır. Dosya Özellikleri sekmesi ise bulduğu nesnelerin özelleklerini kullanıcıya sunmaktadır. Rapor Tanımlama sekmesi o nesne hakkındaki bilgileri rapor şeklinde sunmaktadır.

İşaret bölümü; Yazılımın bulduğu benzer parçalara isim yazma, tarih ve büyüklük tanımlama gibi fonksiyonları yerine getirmektedir. Kullanıcı bu işlemi akıllı yapıcı (Smart Maker) ile yapabilmektedir.

Faaliyet Bölümü; Kaydetme, Hareket Etme ve Kopyalama sekmelerinden oluşmaktadır. Kullanıcı bu sekmelerle bulduğu benzer parçaları kaydedebilmekte, kopyalayabilmekte ve yerini değiştirebilmektedir.

Arama Kriteri Bölümü; İnceleme (Browse), Dosya Tipi (File Type), Daha Fazla Yol İlave Et (Add More Path), Farklı Yol (Exclude Path), Rapor Tanımlama (Define Report) ve Rapor sekmelerinden oluşmaktadır. Kullanıcı aramayı ister inceleme sekmesiyle, ister dosya tipi seçeneklerinden faydalanarak yaptırabilmektedir. Farklı veya daha fazla dosya yolu görmek ya da ilave etmek istenirse ilgili sekmeyi tıklamak yeterli olacaktır. Sağ tarafta bulunan Arama Sonucu bölümünde ise aranılan ve bulunan benzer parçalar yazılım tarafından gösterilmektedir.



NoClone4 Enterprise Edition indir ( Download )


İndirme Notu :NoClone4 Enterprise Edition Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com NoClone4 Enterprise Edition program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Foxit Reader Pro
ClockMan95
Easy Phonebook
Default Printer Changer
SQL2000Print
Beos Tam Sürüm İşleti
AKINSOFT Valör
Foxit PDF Editor
Adensoft Audio/Data CD Bu
Mobilator
TreePad SAFE
ExcelEverywhere for HTML
MetaTree Component
resEdit
Nalçacıgil Online Kur
Pa55Tr Operating System
Desktop Guitarist
12Ghosts Replace
Professional Ajanda
LanTalk XP
WinMedia VCD/DVD Takip
Fly Help
(YK) Faloloji
ShowPass
Sabah Kırmızı Alarm
Boss Key
Windows XP Setup Simulato
Regmon For NT/2K/XP/2003
Patent3000
SongBook Editor
EğriÇiz
Rüya Günlüğü
Ercom PTS
Ruhsat Basım Programı
QRP Rapor Gösterici
Kimlik Bildirim Programı
PC-Com Basic
VBScript2Exe
Macro Wizard
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi