Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:159 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Advanced EFS Data Recovery indir → Araçlar Şifreleme - Güvenlik

Advanced EFS Data Recovery





Advanced EFS Data Recovery Editör Açıklaması:
Yazılım, gelişmiş NTFS (EFS) dosya sisteminde veri şifrelerinin geri alınması ve şifrelerinin bulunmasını sağlamaktadır. Ayrıca yazılım, Windows 2000, XP ve Server 2003 işletim sisteminde bulunan NTFS (EFS) dosya sisteminde şifrelenen dosyaların, verilerin şifrelerini de geri almakta ve kurtarmaktadır. Etkili ve hızlı bir şekilde tüm Windows versiyonlarının altında korunan dosyaların şifrelerini çözmektedir. Yazılım Windows işletim sistemlerinden XP (SP1 ve SP2) ile 2000 (SP1, SP2, SP3 ve SP4) servis paketlerini desteklemektedir.

Şifreler...Hiçbir kişi yoktur ki, günlük hayatında kullanmasın. Gizliliği sağlamak, güvenlik vs. Peki bu şifrelerin yazlışlıkla silinmesi, unutulması veya bulunamaması...İşte o zaman hepimiz için sıkıntı başlamış demektir. Hele bu şifreler önemli verilere aitse...Şimdi gelin küçük boyutuna rağmen çok büyük işler başaran bu yazılımın kullanıcılara ne gibi olanaklar sağladığını hep beraber görelim.

Yazılım; 2 ana başlık, 7 kısa yol tuşu ve 3 sekmeden oluşmaktadır. Ana başlıklar sırasıyla; Tara ve Seçeneklerden oluşmaktadır. Kısa Yol Tuşları; Anahtarlar İçin Tarama (Scan for Keys), Şifreli Dosyalar için Tara (Scan for Encrypted Files), Dosyaların Şifresini Çöz (Decrypte Files), Seçenekler, Kayıt, Ana Sayfa ve Sihirbaz seçeneklerinden oluşmaktadır. Sekmeler ise; EFS Tipindeki Dosyalar (EFS Related Files), Şifreli Dosyalar ve Üç Dosya (File Tree) seçeneklerinden oluşmaktadır.

Ana Başlıklar:
* Tara Seçeneği; Anahtarlar İçin Tarama ve Şifreli Dosyalar için Tarama seçeneklerinden oluşmaktadır. Bu seçenekler aynı zamanda kısa yol seçeneği olarakta verilmiştir. Anahtarlar İçin Tarama seçeneğine tıklandında yazılım, bilgisayarın veri deposunu tarayarak kayıtlı ve silinmiş ne kadar anahtar varsa bulmaktadır. * Şifreli Dosyalar İçin Tarama seçeneğine tıklandında ise yazılım, bilgisayarın veri deposunu tarayarak kayıtlı ve silinmiş ne kadar şifreli dosya varsa bulmaktadır.
* Seçenekler; Tıklandığında kullanıcı karşısına bir kutu açılmakta ve kullanıcıya bulunan kayıp şifreyi yazılımın dosya yoluna kaydetmeye imkan verip-vermeyeceği sorulmaktadır. Bu seçeneği kullanıcı onayladığı takdirde yazılım kayıp şifreyi dosya yoluna kaydetme işlemini yerine getirmektedir.

Kısa Yol Tuşları:
* Dosyaların Şifresini Çöz; Kullanıcının bulunan dosyaların şifresini çözmek için bu tuşa tıklaması yeterli olacaktır. Yazılım şifreli dosyaların şifresini çok kısa zamanda çözme kaabiliyetine sahiptir.
* Kayıt; Kullanıcının yazılımı kayıt ettirmesi için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.
* Ana Sayfa ve Sihirbaz; Kullanıcıyı yazılımın ana sayfasına yönlendirmektedir. Sihirbaz sekmesi ise kullanıcıya yazılımı kullanmakta yol göstermektedir. Burada kısa yol tuşları ana bölümde de anlatıldığı için anlatılan bölümlere tekrar değinilmemiştir.

Sekmeler:
* EFS Tipindeki Dosyalar; Kullanıcı bu sekmeyi seçtiğinde yazılım bilgisarda mevcut EFS türünde bulunan şifreli dosya ve verileri göstermektedir.
* Şifreli Dosyalar; Kullanıcı bu sekmeyi seçtiğinde yazılım bilgisarda mevcut şifreli dosya ve verileri göstermektedir.
* Üç Dosya; Kullanıcının bilgisayarında olan veri depolama ünitelerini ve alt birimlerini göstermekte, kullanıcı isterse buradan kayıp ve şifreli dosya anahtarlarının yerini kendisi seçebilmektedir.

NOT: Yazılımın en altında bulunan yeşil renkli bölüm; şifresi çözülen verilerin, Mavi renkli bölüm; şifreli olan verilerin ve Kırmızı renkli bölüm ise, şifresi çözülemeyen verilerin rengini göstermektedir.

EDİTÖR NOTU:
Yazılım; hangi dosya türünde olusa olsun sadece şifre çözmekle kalmıyor, aynı zamanda bilgisayara daha önce yüklenmiş ve silinmiş yazılımların anahtarlarını da buluyor. Aynı zamanda tüm windows işletim sistemlerini desteklemektedir. (Kendi sitesinden; Bu özelliklerde başka bir yazılım ise bulunmamaktadır.)



Advanced EFS Data Recovery indir ( Download )


İndirme Notu :Advanced EFS Data Recovery Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Advanced EFS Data Recovery program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
DigiSecret Pro
Jammer
FlashDrive Crypto
Gizli Dosya
IM Lock Ev Versiyonu
Prodos
Passware Kit
aCrypt+
Network Password Manager
Asterisk Password Recover
WinForcer
BCArchive
ZIP Password Finder
Advanced VBA Password Rec
Text Crypter Professional
Password Generator
ActMon Password Recovery
Şifre Defteri
4UOnly
PassGen
File Locker
Folder Password Expert
Windows Product Key Viewe
Maymuncuk
Active Security Monitor
Ashampoo Privacy Protecto
Key Maker
ExeShield Deluxe RC
IM Lock Şirket
AntiHook
File Projector
Windows Hider Pro
SQL Key
File Protector 2001 SE
EasyCrypto Dluxe
Chat Encrypter Pro
ZipPassword
Advanced ZIP Password Rec
Gu®Soft Resim Kaydedici
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi