Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 24.04.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Act of War: High Treason indir → Oyun Strateji

Act of War: High Treason





Act of War: High Treason Editör Açıklaması:
Yeni yeni karşımıza çıkan Aksiyon/Strateji karışımı oyunların en iyilerinden biri Act Of War. Kaynaklarınızı akıllıca yönetin, teknolojinizi geliştirin, yapılarınızı ve savunmanızı kuvvetlendirin ve Savaş Dünyasında yerinizi alın...

Hızlı seç ve oyna mantığı ile Act Of War, çoklu oyuncu pazarında kendine sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor. Oyun için hazırlanan yüzlerce özel harita, birçok özel oyun sunucusu ve binlerce aktif oyuncusu olduğunu düşünürsek bu hedefini şimdiden başarmış olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Act Of War oyunundaki tüm yapılar, silahlar ve araçlar tamamen gerçeklerinin kopyaları. Kullanabileceğiniz ve yönetebileceğiniz neler yok ki. Abrams tankları, A-10 avcı uçağı, Apaçhi helikopterleri, yeşil bereliler takımı, ve daha nicesi. Oyun içinde savaşacağınız mekanlar da gerçek şehirlerin birebir taratılmış hallerinden oluşuyor. Washington ve San Francisco kentleri adeta gerçekleri gibi. Bu savaşta başarılı olabilecek iseniz Act Of War sizleri bekliyor.

Act Of War eklentisinin yenilenmiş özellikleri :

Deniz Savaşları : 12 adet yeni deniz aracı ile kuvvetlendirilmiş özel deniz savaşları ile denizlerin hakimi olabilirsiniz. Tarawa sınıfı taşıyıcılar, nükleer denizaltılar, SH-60 anti denizaltı helikopterleri, Harrier saldırı uçakları, Zubr sınıfı deniz kaykayları, çok çeşitli füzeler ve daha fazlası Act Of War oyununun bu yeni eklentisinin getirdiği en büyük gelişmelerden biri
Geliştirilebilir Kuvvetler : Act Of War`ın yeniliklerinden belki de en önemlisi geliştirilebilir özel birimler. Bu birimleri kiralayabiliyorsunuz ve 9 adet paralı ünitelerinizi istediğiniz gibi geliştirebiliyorsunuz. Artık kendi özel birimleriniz ile devasa ateş topları veya lazerli SAM sistemleri ile savaşmanız mümkün.
Yeni birimler ve geliştirmeler : Yenilenmiş teknoloji geliştirmeleri ile eski birimleri yükseltebilme ve son teknolojik gelişimlerinize göre en üst birimleri oluşturabilme şansına sahipsiniz.

Not : Act Of War oyununun bu High Treason sürümü aslında Act Of War: Direct Action oyununa getirilen çok büyük bir eklenti paketi. Ancak Demo sürümünü oynayabilmeniz için oyunun orjinal paketinin kurulu olmasına gerek duyulmuyor. Demosunda çoklu oyuncu kipini bazı haritalar ve birimlerin sınırlanması haricinde oynayabiliyorsunuz. Tekli oyuncu kipinde ise hazır senaryoların ilk bölümlerini bitirme şansına sahipsiniz.



Act of War: High Treason indir ( Download )


İndirme Notu :Act of War: High Treason Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Act of War: High Treason program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ShadowFlare - Episode 1
Pocket War
Popscene
Real Domino
Glory of the Roman Empire
Heroes of Might and Magic
Lemonade Deluxe
RollerCoaster Tycoon
Caesar
King of the Hill
FenceOut
Soldiers: Heroes of World
Alexander Demo
SWG
Conquest
Warship Extreme
Ahriman`s Prophecy
Stronghold 2 Patch
Desperados: Wanted Dead o
Panda-gGo
Age of Mytholoy: The Tita
Snood
Amiral Battı
Rise and Fall : Civilizat
Gates of Troy
Gazillionaire Deluxe
Mancala 3000
Worms 2 Demo
Rise of Nations: Thrones
X-Mas
Warcraft III: Reign of Ch
Iggle Pop
Hellcarrier
Far West
Deep Sea Tycoon
Imperium Galactica II
RollerCoaster Tycoon 3
WestByte SeaWar
Impossible Creatures
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi