Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:158 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Znake indir → Oyun Eski Oyunlar

Znake





Znake Editör Açıklaması:
Hepimizin bir defa da olsa oynamış olduğu, nokia`nın ünlü oyunu yılan. Kırmızı olarak oyuna başlıyorsunuz ve etraftaki yeşil yiyeceklerin üstünden geçerek onları yiyor ve bir kare daha büyüyorsunuz. Program yediğiniz yeşil yiyecek sayısını ve oynadığınız zamanın istatistiklerini tutarak her an yenilenmiş olarak size gösteriyor. Duvarlara çarpmadan yapabildiğiniz en iyi dereceyi yapıyor ve kendi rekorunuzu geliştirmeye çalışıyorsunuz. Boş zamanlarında sıkılmak istemeyen arkadaşlar için üretilen bu oyun normal tasarımlı ve küçük boyutlu klasik bir yılan oyunudur.

Oyun eski versiyonuna göre çok gelişmiş, gerek grafikleri, gerek özellikleri oyunu çok eğlenceli hale getirmiş. Oynadığınız haritaları belli bir yiyecek sayısına gelince bitiriyor ve diğer bölüme geçiyorsunuz. Oyun başlangıçta size 3 can veriyor. Yiyecekelri ne kadar çabuk yerseniz o yiyecekten o kadar fazla puan alıyorsunuz, yediğiniz yiyecek sayısını, puanı yemek için kalan zamanı, skoru, harita adını ve kalan canınızı oyunun alt bölümündeki tablodan takip edebiliyorsunuz. Olurda oyun oynarken bir işiniz çıkarsa bir tuşla oyunu durdurabilir ve devam ettirebilirsiniz. Oyun yapılan yüksek skorlarıda hafızasında saklayabiliyor. 3 farklı hız seçeneği ile her düzeyden oyuncuya oynama kolaylığı sağlıyor. Oyunun en güzel özelliklerinden birisi ise kendinize harita yapabilmeniz. Oyunun kendisi için yapılan bu eklenti sayesinde bütün bölümleri değiştirebilir, yeni bölüm oluşturabilir ve dilediklerinizi silebilirsiniz. Haritayı yaparken yılanın nereden başlayacağını da sizin belirlediğiniz harita editörü oyunu daha zevkli hale getiriyor.



Znake indir ( Download )


İndirme Notu :Znake Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Znake program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Brix
3DCube
Warcraft: Orcs & Humans
BoXiKoN
N3310 Snake
Race Drivin` 95
Blackjack by FortuneBeach
Starfire
CD-Man
Triplane Turmoil
Descent
Bananoid
Corncob 3D
Monster Bash
Mean Mini Golf
Gravity Force
Canton
Ancients I: The Deathwatc
Zeroth Zone
Flying Tigers
Abuse
Liero
Antarctic Adventure
Velcro Mind
Duke Nukem 2
Space Pilot
EGA-Roids
Word Rescue
Ken`s Labyrinth
Plunder & Pillage
Sopwith
Titanic
Donald Duck`s Playground
Argo Checkers
IndyCar Racing II
Cybersphere
Secret Agent
Giana Sisters 32K
Commander Keen
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi