Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Åžu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Zet Foto indir → Ä°ÅŸ - Ofis Veritabanı

Zet Foto





Zet Foto Editör Açıklaması:
Üreticiden; Okullar için çalışan fotoğrafçılar için hazırlanan programda okul ekle penceresini kullanarak çalıştığınız okulları ve sınıflarını ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz okulların logolarını da bu pencerede ekleyebilir, parlaklık ve kontras ayarları ile oynayabilirsiniz. Eklediğiniz okulları tabloda görebilir, istediğiniz değişiklikleri düzelt seçeneği ile yapabilir veya silme seçeneğini kullanarak okulları silebilirsiniz. Okul silme işlemini seçeceğiniz bir şifre ile koruma altına alabilirsiniz.

Programın öğrenci ekle seçeneği ile eklemiş olduğunuz okullara öğrenci ekleyebilirsiniz. dilerseniz yine bu pencere de eklediğiniz öğrencilere tek tek resim ekleyebilirsiniz. Yine okul bölümde olduğu gibi eklediğiniz öğrencilere ait bilgileri düzeltebilir ya da öğrencileri silebilirsiniz.

Öğrenci penceresinde bulunan toplu resim ekleme seçeneği ile öğrenci kaydetmiş olduğunuz sınıflara toplu olarak resim ekleyebilir, eklediğiniz resimleri çevirebilir, parlaklık ve kontras ayarlarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca çektiğiniz resimlerin sırasında bi sorun varsa resimleri aşağı ya da yukarı kaydırabilir, fazla resimleri silebilir ve boş resim ekleyebilirsiniz.

Yedek penceresi ile programda kaydettiğiniz tüm verileri vereceğiniz bir yola kaydebilirsiniz. Hızlı yedekle seçeneği ile daha önce belirlediğiniz yola yedek alabilir, otamatik yedekle seçeneği ile yedeklemeyi belirlediğiniz aralıklarla programa otomatik olarak yaptırtabilirsiniz. Yedeklediğiniz bu verileri geri yükle seçeneği ile tekrar yükleyerek veri kayıplarından kurtulabilirsiniz.

Programın araçlar penceresindeki rapor sihirbazı seçeği ile okullar için hazırlayacağınız not defterleri ile kimliklerdeki yazı renklerini ve fon renklerini kolayca okullarınızın isteklerine göre değiştirebilirsiniz. Ayrıca not defterleri ve kimliklere okul logolarının ve yetkili imzalarının eklenmesini de yine bu sihirbaz sayesinde flu veya orjinal olarak yapılabilir.



Zet Foto indir ( Download )


İndirme Notu :Zet Foto Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Zet Foto program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
AKINSOFT NetEmlak
ElvanPark-Evrak Takip Pro
Kütüphane Programı
Kimlik Bilgileri
Magem Muhtarlık
Akınsoft Net Adres
MessLess Collector
Taksitli Satış Modülü
AKINSOFT ArÅŸiv Takip
Ercom Cam Pro
Veteriner Klinik Modülü
AKINSOFT Hipokrat
Bt Döviz
Secere Aile Soyağacı Pr
Car Organizer Deluxe
DBF-to-MySQL
Hasta Sevk Kağıdı YazÄ
SQL Server 2005 Express E
MEPRO Patoloji
PADGen
Ä°hale Takip
Asep Akaryakıt Satış E
ATS-Plus Araç Takip Otom
Zet Foto
LMBS [Lider Muhtarlık Bi
Cd Kiralama Programı
Office XP SP2 Çok Dilde
TRSoft Ek-1 Basım Progra
Wine Library
Personel Takip Sistemi
Turksa Otel Kimlik Bildir
AKINSOFT Tarım İlaçlar
TOAD (Tool for Oracle App
Omega Personel ve Araç T
iMagic Restaurant Reserva
SMK Cari Hesap Takibi
Yapı Kooperatifi
Moon Kütüphane
AKINSOFT OtoPark
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi