Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:177 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Windows Live Messenger indir → İnternet Sohbet - İletişim

Windows Live Messenger





Windows Live Messenger Editör Açıklaması:
Windows Live Messenger 8.5 yepyeni bir hale büründü. Yükleyince tanıyamayabilirsiniz. Bu yeni messengerımızda not bırakma özelliği geliştirilmiş. Yeni bir arayüz yaratılmış kullanıcı ile internet ortamı arasında.
Video, resim, yazı, program paylaşmak için sadece dosyayı Paylaşılan Klasör`e taşımanız yeterli. Bazı önemli güvenlik açıkları ve hatalar giderilmiş. Mesela, bir Windows XP kullanıcısı ile Windows Vista kullanıcısı birbiriyle bağlantı kuramıyordu. Bu sorun giderildi. Artık işletim sistemi hiç önemli değil. Dünyanın öbür ucunda olsanız bile, bir bilgisayar ve bir internet bağlantısı yeterli konuşma için. Artık Windows Live Mail Desktop ve Windows Live Writer uygulamasıyla kombine çalışabiliyor Windows Live Messenger. Bu sayede bir programda oturum açmanız yeterli. Burada ana program Windows Live Messenger.
Windows Live Hotmail`e uyumlu hale getirilen Windows Live Messenger Bugün bölümü de yenilenmeye devam ediyor. Bakalım bilgisayarımız nasıl olmalı?
Pentium 233 MHz işlemci (500 MHz önerilir)
Microsoft Windows XP SP2 veya Windows Vista
Minimum 128 MB Bellek (256 MB önerilir)
50 MB kurulum, 15 MB programın çalışabilmesi için.
IE6 ve üzeri(Varsayılan olması önemli değil)
DSL bağlantı önerilir.
Çevrimiçi durumda bulunan kişilerinize anlık iletiler gönderin. Bir bakışta hangi arkadaşlarınızın konuşmaya uygun olduğunu saptayın. Konferans özelliği ile bir grup arkadaşınızla aynı anda konuşun. 20 arkadaşınızı aynı konuşmaya katılmaları için davet edebilirsiniz. Eklediğiniz kişileriniz hakkındaki en son bilgileri görün. Eklediğiniz kişilerin durum simgeleriniz tıklatarak, en son bilgilerinin gösterildiği kişi kartını ve sağlamayı seçmişlerse, Windows Live Space sitelerine yönelik bir bağlantıyı görüntüleyebilirsiniz.
Kişilerinizi görüntülü ve sesli iletişime geçin. Görüntülü arama özelliği ile görüntülü iletişimi şimdiye dek olduğundan daha net ve anlaşılır kılın. Sizi içine alan bir görüntü için tam ekran konferansı kullanın.
Cep telefonu gibi taşınabilir bir aygıta metin iletisi gönderin ve alın. Bilgisayarınızı birçok modelde taşınabilir aygıt ile anlık ileti alışverişinde bulunmak için kullanın. MSN Direct saatlerine de ileti gönderebilirsiniz.
Hareketli kişilerinize anlık iletiler gönderme ve alma. Geliştirilmiş mobil ileti hareketli bir kişi ile normal bir bilgisayarla sohbet eder gibi sohbet etmenize olanak tanır. Bu özellik bölgenize, kişinizin cep telefonu operatörüne ve taşınabilir aygıta göre değişir.
Kendinizi kişisel olarak ifade etmek için ses klibi gönderin. Kimi zaman iletiler duygularınızı tam olarak aktaramaz. Şimdi, anlık iletinizi yazmak yerine konuşarak iletebilirsiniz. Ses klipleri, kişilerinize gönderdiğiniz küçük, 15 saniyelik iletilerdir. Ayrıca bunları kaydedebilirsiniz.
Unutmamak için konuşmalarınızı kaydedin. Tüm Messenger konuşmalarınızı otomatik olarak kaydederek önemli fikirleri ve eğlenceli malzemeleri istediğiniz kadar saklayabilirsiniz. Bu özellik için Windows Internet Explorer 6 veya sonraki sürümü gerekir.
Windows Live Spaces üzerinde kendi alanınızı oluşturun. Web`de kolayca fikirlerinizi, fotoğraflarınızı ve ilgi alanlarınızı paylaşın.
Genel profil oluşturun. Başkalarına hobileriniz ve ilgi alanlarınız hakkında bilgi vererek kendinizi tanıtın. Ayrıca konuşmanızda yer alan diğer kişilerin profillerine göz atabilirsiniz.
Yararları bilgilere erişin: Ürün ve hizmet sekmeleri ana Messenger penceresinin sol tarafında bulunur. Sekmeleri istediğiniz sırada yeniden düzenleyebilir veya gizleyebilirsiniz. Örneğin, Windows Live Favorites sekmesini sürekli görünür olacak şekilde yukarı taşıyabilirsiniz.
Ailenizle ve arkadaşlarınızla etkinlikleri paylaşın. Oyunlar oynayın. Fotoğraflara bakın. Müzik dinleyin. Dosya aktarın. Resimler çizin.
Sevdiğiniz fotoğrafların slayt gösterisini izleyin. Ana Messenger penceresinden, kişisel fotoğraf koleksiyonunuzdan bir slayt gösterisi izleyebilirsiniz. Ayrıca, kişilerinizin Windows Live Spaces alanından fotoğrafları da ekleyebilirsiniz.
Avatar (görüntü resmi) seçin. Çeşitli görüntü resimlerinden (Başkalarının sizi tanıyabilmesi için görüntü adınızla ilişkilendirilen bir görüntü. Messenger ana penceresinde ve tüm konuşma pencerelerinde görüntülenir) birini seçin veya kendi görüntü resminizi oluşturun. Daha da fazla çeşit için, içerik ortağı sitelerden benzersiz dinamik görüntü resimlerini de ekleyebilirsiniz.

Duygularınızı dışa vurun. İletilerinize smiley olarak adlandırılan ifadeler (Belirli bir ruh halini veya yaklaşımı göstermek üzere iletiye eklenebilen küçük resim) ekleyin veya kendi ifadelerinizi oluşturun. İçerik ortağı sitelerden çeşitli ifadeler yükleyebilirsiniz.

Kendinizi istediğiniz gibi ifade edin, kişisel iletinizi değiştirin. Kendinize özel kişisel ileti (Windows Live Messenger ana penceresinde kişi adının yanında görüntülenen özelleştirilmiş bir ileti) oluşturun ve bunu istediğiniz sıklıkta değiştirin.
Müzik parçalarınızı paylaşın. Kişilerinize Windows Media Player (Bazı eklentiler ile Winamp) programında dinlemekte olduğunuz şarkıyı gösterin.

Arka plan resimlerinizi kişiselleştirin. konuşma penceresi (Anlık iletileri göndermek ve almak için kullandığınız pencere) için şık bir arka plan (Duvar kağıdına benzer biçimde, konuşma penceresinde bir artalan olarak görüntülenen renk ya da görüntü) seçin veya sevdiğiniz bir fotoğraftan arka plan oluşturun. Arka plan resminizi başkalarına göstermek ve onların hangi resmi kullandıklarını görmek için Paylaş seçeneğini kullanın.
Eğlenceli ve renkli animasyonlar için Dinamik Arka Planları alın. Dinamik Arka Planlar konuşma pencerenize animasyon ve etkileşim ekler. Ayrıca arka planlarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz ve böylece hepiniz aynı sayfayı görebilirsiniz.
Benzersiz avatarlar ile konuşmalarınızı daha da özel yapın. Görüntü resminizi temelde sizi komik bir şekilde temsil eden hareketli bir avatar (Kişiliğinizi dışa vurmak için kişiselleştirebileceğiniz ve değiştirebileceğiniz bir görüntü resmi) ile değiştirin.
Listeniz karışık ise ya da aradığınız kişiyi bulmakta zorlanıyorsanız, arama çubuğunu kullanrak aradığınız kişiye en hızlı şekilde ulaşın.

Belirli kişilerden gelen iletileri engelleyin. Rahatsız edici e-postaya tolerans göstermeyin. Düğmeyi tek bir kez tıklatarak, bir kişinin size ileti göndermesini ve size ait durum (Kişinin oturum açıp açmadığını ve anlık ileti alıp alamadığını bir bakışta gösteren durum. Durum, görüntü adlarının yanında ayraç içinde gösterilir) görmesini engelleyebilirsiniz.

Tanımadığınız kişilerden gelen iletileri engelleyin. izin verilenler listesi (Çevrimiçi olduğunuzda sizi görebilen ve sizinle iletişim kurabilen kişilerin listesi) yer almayan kişilerden gelen iletileri kısıtlayarak gizliliğinizin korunmasına yardımcı olun.

Çocuğunuzun kimlerle konuştuğunu izleyin. Ebeveyn Denetimleri özelliğini kullanarak, çocuğunuzun Messenger kullanımını izleyin. Çevrimiçi bir etkinlik raporuyla çocuğunuzun Messenger`ı ne kadar zaman kullandığı ve kiminle konuştuğu size bildirilir.

Windows Live Messenger sadece kendi ağını değil farklı anlık ileti ağlarını da destekler.

Yahoo! kullanan arkadaşlarınıza bağlanın!
Yeni Windows Live Messenger ile artık Yahoo! kullanan arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Tıpkı diğer Messenger kişileriniz için olduğu gibi onların e-posta adreslerini de ekleyin, çevrimiçi olup olmadıklarını görün ve hatta ifade paylaşın. Çevrimdışı görünürken ileti gönderip alabilirsiniz. Gerçekten çevrimdışı olsanız da kişileriniz size ileti gönderebilir; bu iletileri bir sonraki oturum açışınızda alırsınız.

Messenger her ne kadar diğer ağları desteklese de (Bilgi alışverişi amacıyla birbirine bağlı veri işleme aygıtlarının ve yazılımların bir yapılandırması) bu ağları kullanan kişilerle (Kişileriniz, anlık ileti kullanarak iletişim kurmak için oluşturduğunuz insanlardır. Buna arkadaş listeniz de denebilir) karşılaşabileceğiniz bazı sınırlamalar şunlardır:

Yalnızca anlık ileti gönderebilir ve kişi durumunu görebilirsiniz. Dosya aktarımı, paylaşım klasörleri, ses, görüntü veya diğer özellikler desteklenmez.

Bağlantı adresini dikkatle ekleyin. Başka bir ağ üzerindeki kişinin e-posta adresini doğrulayamazsınız, bu nedenle doğru yazdığınızdan emin olun.
Editörden
Windows Live Ideas geliştirme takımı MSN ürünlerini Windows Live adıyla Windows Vista için sınırlandırmaya yavaş yavaş başladı. Artık işlemci türüne göre program üretmeye gerek bıraktırmayan .NET Framework heryere hakim oldu. Tek bu platformun dışında kalan MSN Üyesi, MSN Video acaba ne olacak?



Windows Live Messenger indir ( Download )


İndirme Notu :Windows Live Messenger Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Windows Live Messenger program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Just the Fax 2.9z
GloPhone
Text2GSM
HS Panda Future Connectio
CyberTalkOnline
Gecko Phone
Caller ID Monitor
Active Phone Server
T-Online Messenger (TOM)
Relay Fax Server
Windows Live Messenger
Microsoft SMS Sender
Local Area Network
Firefly
CallerID
AOL Instant Messenger (AI
Mynet ICQ
Fax2000
ICQ 4 Lite Türkçe
Camfrog Video Chat
MSN Chat Monitor & Sniffe
Pidgin Portable
PIRCH98
ICQ Lite Almanca
Advanced Call Center
MultiMsn
Intranet Chat 1.30
Parent Tools for AIM
FaxNow! 5
FaxMail for Windows
Microsoft Netmeeting
CyberNet Worlds
BORGChat
Asyacan Toplu SMS Gönder
Eyeball Chat
RealVNC
ICQ ChatCraft
Siberalem Messenger
Google Talk
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi