Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:157 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Turkcell AkıllıMesaj indir → İnternet Sohbet - İletişim

Turkcell AkıllıMesaj





Turkcell AkıllıMesaj Editör Açıklaması:
Turkcell ve Hazır Kart aboneleri, AkıllıMesaj ile bilgisayarlarından hızlı ve basit şekilde kısa mesaj gönderebilir, mesajlarını saklayabilir, hazır mesaj içeriklerini kullanabilir, Turkcell servislerinden yararlanabilir, logo gönderebilir, ajandalarına kaydedecekleri mesajları isterlerse periyodik olarak kısa mesajla hatırlatabilirler.

* SüperŞifre kullanılabilmektedir.

AkıllıMesaj ile neler yapabilirim?

1) 10 parmak mesaj keyfi: Kısa mesajlarınızı 459 karaktere kadar yazabilir, istediğiniz bir kişiye ya da oluşturacağınız bir gruba gönderebilirsiniz.
2) Mesaj Saklama: Saklamak istediğiniz kısa mesajlarınızı 2270`e göndererek Mesaj Gönderme bölümündeki Kişisel Mesajlar menüsünde saklayabilir, başka abonelere de gönderebilirsiniz.
3) Hazır MesajArşivi: Hazır Mesaj arşivinde yer alan doğumgünü, evlilik, yıldönümü gibi pek çok kategorideki mesajlardan dilediğinizi seçip istediğiniz kişi ya da gruba gönderebilirsiniz.
4) Turkcell Servisleri: AkıllıMesaj yardımıyla son dönem fatura tutarınıza ulaşabilir, ne kadarlık konuştuğunuzu öğrenebilir, GPRS, WAP, MMS ayarlarınızı yaptırabilirsiniz.
5) Logonu oluştur!: Turkcell servisleri bölümünde yer alan `Logonu oluştur` butonuna tıklayarak bilgisayarınızdan seçeceğiniz bir resmi logo olarak istediğiniz bir cep telefonuna gönderebilirsiniz.
6) MaxiDesign: Turkcell servisleri bölümünde yer alan `MaxiDesign` butonuna tıklayarak sesli ve hareketli mesajlarınızı hazırlayabileceğiniz MaxiDesign`a ulaşabilirsiniz.
7) Telefon aktarımı: Kişisel bölümünde `Telefon Aktarımı`nı kullanarak Outlook Global Adres Defterinizde GSM numarası olarak kayıtlı numaraları (1000 numarayı) AkıllıMesaj telefon defterine aktarabilirsiniz.
8) Ajanda: Kaydedeceğiniz mesajlarınızın ve randevularınızın, istediğiniz gün ve saatte, dilerseniz periyodik olarak, kısa mesaj ile size ya da istediğiniz kişiye hatırlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Mesaj Gönderme: Mesajlarınızı Outlook, Word ve Excel uygulamalarının toolbar`ında göreceğiniz AkıllıMesaj ikonuna tıkayarak gönderebilirsiniz.

Nasıl ücretlendirilir?
Mesaj Gönderim ekranlarından Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatörlerin abonelerine gönderilen her bir mesaj bir kısa mesaj karşılığı ücretlendirilecektir. Ajanda bölümüne girilen her hatırlatma mesajı bir kısa mesaj karşılığı ücretlendirilecektir.

Turkcell AkıllıMesaj`ı bilgisayarınıza yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



Turkcell AkıllıMesaj indir ( Download )


İndirme Notu :Turkcell AkıllıMesaj Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Turkcell AkıllıMesaj program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
MSN Explorer
123 Flash Chat Server
Toplu SMS
Windows Messenger
Instan-t
VentaFax & Voice
aMSN Messenger
Sympatico Instant Messagi
Google Talk
Camfrog Video Chat
GCN
CustoMess
OpenTalk
ZOC Linux - Windows Termi
AOL Instant Messenger (AI
Look2Skype
MessenPass
Icq Message Archieve
Filetopia
ICQ (Almanca)
Active Phone Server
MSN Messenger (Türkçe -
TurkuazChat (bay)
EasyChat & Msg
HS Panda Future Connectio
Snappy Fax
Mynet Mesaj Standart (Fir
PhoneTray Free
Microsoft Netmeeting
ICQ ChatCraft
SMS Sender
VCM
Skype
Logik
MSN Chat Monitor & Sniffe
JMSNBot
FunWebcam
BORGChat
ICQr Information
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi