Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:166 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Win98 Boot Disk indir → Araçlar Sistem Yamaları

Win98 Boot Disk





Win98 Boot Disk Editör Açıklaması:
Bilgisayarınızda format atmak istediğinizde NTFS sisteminin oluşturduğu başlangıç disketinden bir şey anlamıyorsanız size FAT sisteminin başlangıç disketini sunuyor. Günümüz gelişen teknolojisinde bilgisayarda her geçen gün değişen MS-DOS kodları ile uğraşmaktan bıktıysanız eskisi gibi ezbere bildiğiniz Windows 98 işletim sistemine uygun kodlar bu küçük programcığın içinde bulunuyor. Bu yazılım ile yapabilecekleriniz kısıtlı çünkü yazılımın tek yaptığı şey size Windows 98 başlangıç disketi oluşturmak. Windows 98 başlangıç disketini işletim sisteminizi formatlarken, profesyonel olarak MS-DOS kodlarını yazarken kullanabilirsiniz.

MS-DOS Nedir?
MS-DOS (MicroSoft Disk Operating System), Microsoft firmasının geliştirdiği bir DOS sistemidir.
Disk Operating System (kısaca DOS) bilgisayarlar için ufak ve basit bir işletim sistemi türü olup, ana görevi disket ve sabit disk gibi saklama ortamlarının yönetimidir. Bilgisayarların diğer işlevleri; grafik, ses, yazdırma, ağda gezinme, bellek yönetimi, çoklu kullanıcı ve çoklu işlem özellikleri, DOS tarafından üstlenilebilir. Bu özellik ve görevler çeşitli kullamım yazılımlarının yardımı ile olur. (MS-DOS nedir? Sorusunu yanıtlayan cevaplar Wikipedia`dan alınmıştır.)

Programın Kullanımı:
Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra disket sürücünüze boş bir disket takıyorsunuz ve programı açarak programın üzerinde işaretlenmiş bölümlerden hiçbirini değiştirmeden "OK" tuşuna basıyorsunuz. Karşınıza disket formatlanıyor şeklinde bir uyarı çıkıyor bu uyarıya "EVET" diyerek devam ediyorsunuz ve disketiniz formatlandıktan sonra Başlangıç Disketi otamatik olarak oluşturulmaya başlıyor. İşlem tamamlandı şeklinde bir uyarı aldığınızda Başlangıç Disketiniz hazır oluyor.

innDireceğiniz program belirlenen işletim sistemlerinin tümünde çalışmaktadır ancak oluşturacağınız başlangıç disketi her sistemde çalışmaz. Çalışacağı işletim sistemleri Windows 95/98/Me.

Editörün Notu: MS-DOS Başlangıç disketini kullanırken yaptığınız hatalar bilgisayarınızda ciddi problemlere yol açabilir bu yüzden profesyonel düzeyde bilginiz yoksa kullanmamanızı tavsiye ederim. MS-DOS kullanımımından kaynaklanıcak hatalardan sitemiz ve editör kesinlikle sorumlu değildir bilginize arz ederim.



Win98 Boot Disk indir ( Download )


İndirme Notu :Win98 Boot Disk Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Win98 Boot Disk program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Office 2003 için Güncel
Office 2003 Service Pack
Windows XP Türkçe Servi
AutoPatcher XP
Vista Transformation Pack
Win98 Boot Disk
Microsoft Office XP Servi
Windows Server 2003 Servi
Windows 2000 Service Pack
Java SE Runtime Environme
Microsoft .NET Framework
DiskLogon
Windows XP Service Pack 2
Visual Basic Runtimes
Windows XP Service Pack 2
Windows2000 Servis Pack
Java Sanal Makinesi
Office XP Service Pack 3
Windows XP Service Pack 2
LAME
Visual Basic 6.0 Runtimes
Clean System Directory
Save to CHM
Comctl32.dll
WindowsXP - KB835732
Windows2000 Servis Pack
AspEmail
Windows 2000 Service Pack
Longhorn Transformation P
Visual Basic Runtimes
DOS FunLove.4099 Fix Tool
VBRun300.dll
GDIPLUS.DLL
Güvenlik Güncelleştirm
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi