Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Water Illusion Screensaver indir → Ekran Koruyucu Ekran Koruyucu

Water Illusion Screensaver





Water Illusion Screensaver Editör Açıklaması:
Bu program sayesinde artık ekran koruyucularınız bilgisayarınıza çeşitli manzaralar getiriyor. Program şelaleler, göller, nehirler, dağlar ve kumsalların içerisinde bulunan harika doğa görüntülerinden istediklerinizi seçmenize olanak tanıyor. Programın en güzel özelliği ise programın size içerisinde Water Illusion Studio adıyla bir programla daha gelmesi. Bu program sayesinde artık kendi fotoğraflarınızı da kullanarak harika ekran koruyucular yapabileceksiniz. Program sizin fotoğraflarınıza ilginç efektler verebiliyor. Okyanus dalgası, şelale vb. verilebilecek efektler arasında.
Resimleriniz ekran koruyucu olarak kullanılırken istediğiniz müzik dosyasını da önceden belirleyerek çalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca yağmur, kar ve değişik 4 tip su efekti de kendi resimlerinize uygulanabilecek güzel efektler arasında. Üretici sitesine gidilerek 200`den fazla hazır fotoğraftan dilediklerinizi bilgisayarınıza innDirerek ekran koruyucu olarak kullanabilirsiniz.

Programı beğenirseniz ve 15 günlük deneme versiyonundan sonra da kullanmak isterseniz programı satın almak için $19.95 ödemeniz gerekmektedir.



Water Illusion Screensaver indir ( Download )


İndirme Notu :Water Illusion Screensaver Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Water Illusion Screensaver program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Easy Screensaver Maker
Flash ScreenSaver Builder
Magic of Morning Screensa
Screen Paver
ScreensaverMaker
Silent Lake
Water Illusion Screensave
Internet ScreenSaver Buil
Phantom Desktop Screen Sa
QuakeSaver
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi