Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Åžu Anda Online:171 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Via 4in1 indir → Araçlar Sürücü Paketleri

Via 4in1





Via 4in1 Editör Açıklaması:
Via yongasetli(chip) anakartlarınızın yazılımları ile problemleriniz varsa ve anakartınızda kullanılan sürücüleri güncellemek istiyorsanız Via 4in1 tam size göre oluşturulmuş bir yazılım. Bu yazılım Via yongasetli anakartların performanslarını arttırmak, kartlardan daha iyi verim alabilmek için geliştirilmiş bir güncelleme yazılımı. Bu yazılımı bilgisayarınıza innDirdiğinizde sizden geniş ayrıntılar istemeden kolayca kurulabilir. Yazılım her Via yongasetli anakartta kullanılmamaktadır ve dikkat etmeniz gereken diğer bir konuda bu yazılımın güncelleme amacıyla yapılmış olmasıdır.

Yazılımın desteklediği anakartlar; MVP#, Apollo Pro## serileri, KT1##, KN1##, KM1##, KT2##, KT333, KN2##, KM2##, P4X2##, P4X3##, P4M2##.

Üretici sitesi olan Via`nın uyarısına göre en iyi performansı yukarıda yazılı olan anakartlarda vermektedir. Bu yazılım ile anakartınızdaki sürücüleri güncelleyebilir, sürücüler hakkında ayrıntılı rapor alabilir, anakartınızın performansını arttırabilirsiniz. Yazılımı innDirdikten sonra yazılımın içindeki dosyaları belirlediğiniz bir yere açmanız ve daha sonrasında "setup.exe" yazan simgeye tıklayarak güncelleme işleminiz başlatmanız gerekiyor. Bundan sonra gerekli işlemleri programın kendisi otamatik olarak yerine getiriyor.

Editörün Notu: Anakartınızın güncellenmesi konusunda yeterli bilgiye sahip değilseniz program ile yapacağınız işlemlere dikkat etmenizi tavsiye ederim.



Via 4in1 indir ( Download )


İndirme Notu :Via 4in1 Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Via 4in1 program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Realtek AC´97 Drivers
NVIDIA Forceware Win9X/ME
Via 4in1
ATI Catalyst
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi