Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:176 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

TweakVI Basic indir → Sistem Araçları TweakVI Basic

TweakVI Basic





TweakVI Basic Editör Açıklaması:
TweakVI - Windows Vista için tasarlanan ilk sistem ayarlama ve uygun şekle getiricisidir (optimize edici). Windows Vista`nın yüzlerce gizli özelliğini bulmanızı ve onların hepsini ihtiyacına göre değiştirmenizi sağlar.

TweakVI`ın ana uygulaması eklentileriyle birlikte ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. Eklentileri abone olduktan sonra innDirebilirsiniz.

TweakVI, Windows Vista sisteminizin özelliklerini optimize ederek hız artışını sağlar. Ayrıca TweakVI sistem özelliklerini kendinizin ayarlamasına izin verdiği için diğer sistem başarımı arttıran yazılımlara göre daha avantajlıdır.

Kayıt defteri temizleyici, gizliliği koruma, ayrıntılı sistem bilgilerini gösterici, 256 MB RAM sürücüsü oluşturucu, sabit disk temizleyici, TrueType yazı tipi yönetici, işlemci hızlandırıcı, bellek iyileştirici, internet bağlantı hızı geliştirici, sistem güncellemeleri yönetici ve daha fazlası TweakVI`ın içinde bulunmaktadır.



TweakVI Basic indir ( Download )


İndirme Notu :TweakVI Basic Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TweakVI Basic program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
TweakVI Basic
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi