Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 03.05.2024 Şu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Test My Hardware indir → Sistem Araçları Test My Hardware

Test My Hardware





Test My Hardware Editör Açıklaması:
Test My Hardware, basit sistem bilgisi öğreniminde kullanabileceğiniz basit bir programdır. Yazılım; işlemci, anakart, ekran ve ses kartı, sabit disk, işletim sistemi, monitör, ağ servisleri, modem, USB sürücüleri ve Bios sürümü hakkındaki bilgileri öğrenmenizi sağlıyor. Bu bilgiler sayesinde sisteminizin durumunu görerek gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Mesela Bios sürümüne bakınca üreticinin güncel bir sürüm yayınlayıp yayınlamadığını görebilirsiniz. Ayrıca program disk kullanım bilgileri ve seri numaralarını da gösteriyor.

Test ettiğim kadarıyla başarısız olan bu yazılım ayrıntılı hiçbir bilgi vermiyor. Açılışı benzer diğer yazılımlara göre (PC Wizard, Everest, SiSoftware Sandra) biraz daha uzun sürüyor. Eğer orta düzey bir kullanıcıysanız bu program sizi tatmin etmez. Yazılımın kullanımı daha basitleştirilmiş diye düşünüyorum. Ancak yine de, hızlı biçimde bilgi alabilmeniz için deneyebileceğiniz bir yazılım.

Son sürümde neler yeni?
Test sonucunu yazdırma özelliği eklendi.
MCI aygıt bilgisi alma eklendi.



Test My Hardware indir ( Download )


İndirme Notu :Test My Hardware Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Test My Hardware program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Test My Hardware
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi