Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 07.05.2024 Şu Anda Online:152 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

TekSerPro indir → Sektörel TekSerPro

TekSerPro





TekSerPro Editör Açıklaması:
Üreticiden: TekSerPro (Teknik Servis Yönetim Sistemi), tüm teknik servis hizmeti veren firmalar için geliştirilmiş, kullanımı oldukça basit teknik servis takip, müşteri cari takip, stok takip ve periyodik bakım anlaşmaları takip sistemidir. Sistem içerisinde kullanım kolaylığı ve veriye hızlı ulaşım baz alınmış ve bu mantıkla programlanmıştır.

Online SMS Sipariş Modülü:
Program üzerinden müşterilerinize göndereceğiniz SMS ler için siparişlerinizi firmamıza online olarak program üzerinden iletebilirsiniz. SMS Ayarlar menüsünden SMS satın al seçeneğini tıklayarak açılan formu doldurun ve gönder tuşuna basın SMS siparişiniz anında sisteme ulaşacak ve SMS operatörlerimiz sizinle irtibata geçecekler.

Kullanıcı Etkileşimsizlik Süresi:
Kullanıcı etkileşimsizlik süresi, sistemin veri güvenliğinin bir parçası olarak düşünüldü ve tasarlandı. Kullanıcı ayarlarının yapıldığı bölümden Güvenliği aktif hale getirebildiğiniz gibi güvenlik uygulamasının kaç saniye sonra devreye girmesi gerektiğini de sisteme söyleyebilirsiniz. Sistem çalışma şekli şudur; Güvenliği açıp saniye limitini belirledikten sonra eğer program üzerinde belirlediğiniz süre kadar hiçbir işlem yapmazsanız program kendini otomatik olarak kapatacaktır. Sisteme yeniden erişim için programı yeniden açıp kullanıcı adınız ve şifrenizle bağlanmalısınız.

Program ilk çalıştığında karşınıza şifre sorgu ekranı gelir, bu ekran programa girişi sağladığı gibi aynı zamanda kullanıcıya ait yetkileri de analiz ederek giriş yapan kullanıcının programa erişim yetkilerini kısıtlar veya açar. Eğer deneme sürümü kullanıyorsanız ilk giriş kullanıcı adı ve şifreniz GOLAKS`tır. Bu kullanıcı adı ve şifre tüm yetkiler ile donatılmıştır ve programın tüm bölümlerine erişim sağlayabilir. Lütfen ilk girişten sonra yeni bir kullanıcı tanımlayıp bu kullanıcıyı silin, sistem büyük küçük harfe duyarlıdır, bu yüzden şifre girişinizde dikkat ediniz.

Kullanıcı Adı : GOLAKS
Şifre : GOLAKS

Çok Kullanıcılı Sistem:
Program çok kullanıcılı olarak tasarlanmıştır, ağ üzerinde istediğiniz kadar terminale kurup kullanabilirsiniz. Şu anda innDireceğiniz modül ana makine modülüdür, terminal modülünü ise buradan innDirebilirsiniz.

Müşteri Tanımlama İşlemleri:
Yeni Müşteri Ekle
Müşteri Bilgileri Düzenle
Müşteri Sil
Müşteri Arama

Teknik Servis İşlemleri:
Servis Ekle
Aktif Pasif Servisler
Servis Analiz
Servis Raporları
Görüntü Ayar Modu

Destek Sözleşmesi İşlemleri:
Müşteri Ekle
Müşteri Çıkar
Destek Süresi
Aktif / Pasif Destekler
Destek Sözleşmesi
Destek Raporları

Müşteri Hesapları (Cari):
Fiş Ekleme
Fiş Değiştirme
Fiş Silme
Raporlar
İşlemlerin otomatik olarak cari hesaba işlenmesi

Stok İşlemleri:
Stok Giriş
Stok Çıkış
Stok Raporları
Stok Limit
İşlemlerin stok düşümlerinin otomatik gerçekleşmesi

SMS Modülü:
Servis işlemlerinizde, servisin tamamlanması ile birlikte sistem otomatik olarak ilgili servis müşterisinin cep telefonuna SMS olarak ürün servis bilgilerini gönderir, bu hizmetten yararlanabilmek için SMS Kredisi almanız gerekmektedir.

E-Posta Modülü:
SMS modülünde olduğu gibi E-Posta servisi de müşteri ürün servis durumlarını bilgilendirme amaçlı olarak programlanmıştır. Sistem POP3 e-posta ile çalışmaktadır. E-posta ayarlarınızı yaptıktan sonra ürünün her aşamasını müşterilerinize detaylı E-Posta olarak gönderebilirsiniz.

Otomasyon Genel Özellikleri:
• Merkez bankası döviz kurları üzerinden çevrimiçi güncelleme yapar.
• Yerel ağ (LAN) çok kullanıcı desteği sağlar.
• Merkez ve şubeler arasında veri yönetimi desteği sağlar.
• Remote Desktop (Uzak Masaüstü) seçenekleri ile uzaktan server/client (sunucu/istemci) desteği sağlar.
• Müşteri Bilgilendirme Amaçlı SMS gönderim sistemi.
• Müşteri Bilgilendirme Amaçlı E-Posta gönderim sistemi.
• İnternet üzerinden otomatik sürüm güncellemeleri.
• Ürün sunum şekli internet üzerinden innDirme ve CD paket gönderimi şeklindedir.

Detaylı bilgi için lütfen program içindeki Kurulum ve Kullanım Kılavuzunu inceleyin.

Bir önceki sürümü kuranların dikkatine: Yeni sürüm güncellemesi için eski programınızı tamamen kaldırıp Program Files klasöründeki Golaks dizininin tümünü silip yeni kurulumu gerçekleştiriniz.

Program 30 günlük deneme sürümü olarak size verilmektedir. 30 gün sonunda sistem kendini otomatik olarak kapatacak ve lisans girişi yapılana dek açılmayacaktır. Lisans işleminizi tamamladığınız anda girdiğiniz tüm verilere ulaşma şansına sahip olacaksınız.

Ürünün sınırsız sürümüne sahip olabilmeniz için 79 YTL ödemeniz gerekir (bu modüle stok ve cari dahildir). Üstelik tüm güncellemeler ücretsiz!

Not : Yazılımın son sürümlerinde;
Program içerisinde tüm terminalleri uyarı sistemi geliştirildi, örneğin ağ üzerindeki bir terminalden girilen servis işlemi tüm terminallere uyarı olarak düşmekte ve bu uyarı MSN penceresi gibi sağ alt köşede açılmakta.
Teknik serviste bulunan ürünlerin veya parçaların ürün seri numarasına göre aranması veya barkod okuyucu yardımı ile arızalı paça kaydına ulaşılması özelliği eklenmiştir.
Caller ID bir müşteri tanıma sistemidir. CRM sistemlerinde kullanılır. TekSerPro Türkiye`de ilk kez müşteri tanıma sistemi olan teknik servis programını hayata geçirmiştir. Ayrıca sistem içerisindeki müşteri bilgilendirme amaçlı SMS gönderim işlemi geliştirilerek toplu SMS sistemi eklenmiştir.



TekSerPro indir ( Download )


İndirme Notu :TekSerPro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com TekSerPro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
TekSerPro
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi