Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:146 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Startup Monitor indir → Araçlar Sistem Araçları

Startup Monitor





Startup Monitor Editör Açıklaması:
Bir sorunu halletmenin en iyi yolu onu kökünden kazımaktır. Örneğin bilgisayarınızda bir spyware (casus programcık) ya da adware (reklâm amaçlı programcık) varsa bunlar kendilerini sistem başlangıcına yerleştiriyorlar ve sistemi başlattığınızda hepsi aktif hale geliyor. Eğer onların başlamasını engelleyebilirsek ortada sorun kalmayacak. İşte bunu düşünerek hazırlanmış başarılı bir program: Startup Monitor

Startup Monitor, bilgisayarınızın başlamasıyla aktif hale geçen programları size listeliyor, sizde burada bir hatalı durum olup olmadığını anlıyorsunuz.
Program gerçekten basit ve anlaşılır bir yapıda hazırlanmış. Programı açar açmaz size bilgisayarın açılmasıyla aktif hale gelen programları sıralıyor, sizde istediğinizi engelliyor, istediğiniz silebiliyorsunuz. Böylece istenmeyen programcıklara son!

Tabi sadece istenmeyen programlara karşı koruma sağlamakla kalmıyorsunuz, bunun yanında bilgisayarınızı yavaşlatabilecek, gereksiz kayıtlardan da kurtulabilirsiniz. Örneğin Messenger programının bilgisayar açılışında açılmasını istemiyorsunuz. Zira açılırken bilgisayarı yoruyor. Tek yapmanız gereken programı listeden silmek! Artık bilgisayarınız daha hızlı açılacak.

Sadece yerleşen programları silerek koruma sağlamaz aynı zamanda kendini sistem açılışına yazan programları da size haber verir. Sizde bu programların ne olduğunu kontrol edebilir, eğer bir sorun varsa kendisini sistem başlangıcına yazmasını engelleyebilirsiniz. Böylece başlangıç sistemi değişikliklerinden anında haberiniz olur.

Not: Program Advanced Search-Bar programı ile beraber gelmekte, ama bu programın kurulumunu zorunlu kılmamaktadır. Kurulumun son aşamasında size bu programı isteyip istemediğiniz sorulmaktadır.



Startup Monitor indir ( Download )


İndirme Notu :Startup Monitor Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Startup Monitor program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Virtual PC 2004
TestCPU
RAM Cheat
Paragon Partition Manager
StartEd
Winhacker
Switch Off
SyncTime Deluxe
Find Junk Files
SIW-System Information fo
Remove
Boot Logo
Disk Editor
MRU Blaster
Memdefrag
Windows XP Service Pack 1
StartupMonitor
Kill Task
Microsoft Data Access Com
TurboCPU
BIOS Wizard
Signature995
PowerToys for Windows XP
Lomsel Shutdown
DiskState
Windows Script (2000 & XP
Paragon Partition Manager
WinDriver Ghost Enterpris
Active Registry Monitor
CPUCooL
Power Data Recovery
Paragon Disk Wiper Profes
SiSoftware Sandra Lite
Clean Disk 2003
Add/Remove Pro
DOC Regenerator
StuffIt Expander for Wind
File Notes
RegSupreme
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi