Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Ashampoo Magical Defrag indir → Araçlar Sistem Araçları

Ashampoo Magical Defrag





Ashampoo Magical Defrag Tanıtım:
Ashampoo Magical Defrag, bir disk birleştirme yazılımıdır. Windows işletim sistemi üzerinde veriler sabit diske belli bir plan dahilinde yazılmazlar. Bir dosyaya ait veriler sabit diskin farklı alanlarına yazılabilir. Bu durumdan bilgisayar performansı olumsuz yönde etkilenir. Çünkü işlem yapılacağı sırada o işlemin yapılabilmesi için gerekli veriler diskin farklı alanlarından çağrılır.

Windows`un kendisine ait bir disk birleştirme aracı da mevcuttur fakat Ashampoo Magical Defrag çok daha gelişmiş bir araçtır. Önce sabit diskinizin bölümlerini inceleme ile işe başlayan yazılım, sabit disk üzerindeki boş, parçalanmış ve birleşik durumda olan alanları tespit etmektedir. Ardından da parçalanmış olan alanları birleştirme işlemine geçmektedir.

Yapmanız gereken sabit diskinizde birleştirilmek üzere bölümlü alanları seçmek ve yazılımın birleştirme işlemini bitirmesini beklemektir. Yazılımı kullanırken herhangi bir işlem yapmamanız gerekmektedir. Birleştirme işlemi bittiğinde çok daha iyi çalışan bir sisteme sahip olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü bu işlemle rastgele disk üzerine yazılan veriler artık toplanmış olacaktır ve verdiğiniz komutlara sistem çok daha hızlı tepki verecektir.

Yazılım Windows Vista işletim sistemi için yeniden tasarlandığından yazılımı Windows Vista üzerinde de kullanabilirsiniz.

Not : Yazılımı herhangi bir işlem yapmadan, 10 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu süreyi 30 güne uzatabilmek içinse buraya tıklayarak e-posta adresinizi girmeli ve Ashampoo firması tarafından size gönderilecek olan iletideki bağlantıya tıklayarak ücretsiz kayıt kodunun içinde bulunduğu yeni bir e-posta iletisini almalısınız. Bu iletideki ücretsiz kayıt kodunu kullanarak yazılımı 30 gün boyunca ücretsiz ve tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz.



Ashampoo Magical Defrag indir ( Download )


İndirme Notu :Ashampoo Magical Defrag Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Ashampoo Magical Defrag program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Uzantı Görüntüleyici
CleanUp!
Folder Size
File Notes
StartupMonitor
LANScan
ShutDownPro (Almanca)
PhishGuard
Fraps (2000/2003/XP/Vista
TrayIcon
Diskeeper Lite
DiskExplorer for NTFS
Hidden Tools
CHAOS Shredder
Paragon Partition Manager
BootLocker
Intel Application Acceler
Paragon Partition Manager
Win Key
StartupList
ShutDownPro
Partition Resizer
Windows XP Service Pack 1
Desktop Info
Extra Subst (Extra Drive
Sleepy Turns Off Your Com
GoBack Deluxe
PE Builder
SyncBack
Active Password Changer
Ashampoo Magical Optimize
Aid System Restorer
MemoClip
98/ME Smoker
FSI - Free Disk Info
RegRun 3 Standard
WindowsProporties
Asmw PC-Optimizer Pro
File Deleter
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi