Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 05.05.2024 Şu Anda Online:162 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Solea Recorder indir → Ses/Görüntü Düzenleyiciler Solea Recorder

Solea Recorder





Solea Recorder Editör Açıklaması:
Üreticiden: Solea Recorder, çok amaçlı ve yüksek kalitede ses kaydı yapabilen ve seslerinizi bilgisayarınıza kaydedebilme imkanı sağlayan bir yazılımdır. Solea`dan bağımsız olarak çalışabilmektedir.

Kullanım Alanları:
- Radyo istasyonu iseniz, RTÜK kayıtlarınızı tutabilirsiniz.
- Müzisyenseniz, çalışmalarınızı kaydedebilirsiniz.
- Güvenlik sektöründeyseniz, telefon konuşmalarını kaydedebilirsiniz.

Özellikleri:
Düşük Disk İhtiyacı: 1 saatlik ses kaydını 19KB - 3.6MB`lık bir dosyada saklayabilirsiniz. Aynı kalitedeki ses kaydını ancak 6 MB`lık MP3 dosyasında elde edebilmek mümkündür. Haftada 7 gün 24 saat yayın yapan bir radyo istasyonunun 1 yıllık kaydı en fazla 32 GB yer kaplar.

Düşük CPU Kullanımı: Kayıt esnasında çok az mikroişlemci (CPU) kullanır. Çalışan programları etkilemez, kendisi de bu programlardan etkilenmez. Yayın makinasında Solea ile aynı anda rahatlıkla kullanılabilir.

Seviye Monitörü: Kayıt işlemi devam etsin/etmesin, girişteki sesi (Line-In, Mikrofon, Internal vb.) sürekli denetleyebilme, seviyesini değiştirebilme imkanı vardır.

Çoklu Giriş Desteği: Pek çok girişten (Line-In, Mikrofon, CD vb.) kayıt yapabilir.

Kablosuz Kayıt İmkanı: Ses kartının özelliğine bağlı olarak, hiçbir kabloya ihtiyaç duyulmadan bilgisayarınızda o anda çalmakta olan müziği/sesleri kaydedebilir.

VBR Mod: VBR (variable bitrate) modunda sıkıştırma yapar. Girişteki seslerin karmaşıklığına göre sıkıştırma oranını ayarlar. Basit seslerde veya sessizliklerde bitrate azalacağından, 1 saatlik kaydın 0.9 MB`a kadar düşme durumu söz konusudur.

Hafızada Sıkıştırma: Sıkıştırma işlemini doğrudan hafızada yaptığından sabit diskinizin yıpranmasını minimuma indirir. Solea Recorder dışındaki yazılımlar genellikle, sesleri önce WAV formatında sabit diske kaydederler daha sonra sıkıştırırlar (MP3`e dönüştürürler). Bilindiği gibi WAV formatı, sıkışmamış bir formattır ve sıkışmış formatlara göre 10-50 kat daha fazla yer kaplar. Bu kadar büyük dosyaların sabit diske sık sık yazılıp silinmesi yıpranmayı arttırmaktadır.

Çift Kayıt: Aynı anda hem düşük kalitede (RTÜK için) hem de yüksek kalitede (Master) kayıt yapabilir.

Çoklu Ses Kartı Desteği: Kayıt ve dinleme işlemlerini farklı ses kartlarından yapabilir.

Dosya Boyu Belirleme: Oluşturulacak ses kayıt dosyalarının kaçar saatlik olacağı ayarlanabilir.

Kayıt Periyotları Belirleme: Radyo istasyonunun yayın yaptığı saatler belirtilebilir, yayının olmadığı saatlerde kayıt alma işlemi gerçekleşmez.

Kayıt Formatı Belirleme: Her iki kaydedici için farklı sıkıştırma formatı tercih edilebilir. Sıkıştırma oranı arttıkça ses kalitesinin düşeceği fakat daha az yer kaplayacağı unutulmamalıdır.

Otomatik Başlama: İsteğe bağlı olarak, açılır açılmaz kayda başlayabilir.

"Tray Icon" Modu: İsteğe bağlı olarak, Windows araç çubuğunun sağ alt köşesinde simge durumunda çalışabilir.

Kayıt Bulma: Herhangi bir tarih/saatteki ses kaydına 1-2 saniyede ulaşılılabilir.

Kayıt Dinleme: Herhangi bir tarih saate ait ses kaydı (ağ üzerindeki başka bir bilgisayardan bile) kolaylıkla dinlenebilir. Hatta, o anda devam etmekte olan ses kayıt dosyası bile birkaç saniye gecikmeyle dinlenebilir. Diğer programların aksine, bu işlem için o anki dosyanın tamamlanmasını beklemeye gerek yoktur.

Ağ Üzerinden Erişim: Herhangi bir tarih/saate ait kayıt, ağ üzerindeki başka bir bilgisayardan kolaylıkla bulunup dinlenebilir.

Not: Önceki sürümü 250$ üzerinden satılan programın bu sürümü tamamen ücretsizdir.



Solea Recorder indir ( Download )


İndirme Notu :Solea Recorder Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Solea Recorder program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Solea Recorder
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi