Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:170 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

SecuREsults indir → İnternet Güvenlik - Gizlilik

SecuREsults





SecuREsults Editör Açıklaması:
Temiz internet yaratma adına atılmış en güçlü adımlardan biri olan SecuREsultS programını kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Bu güvenlik yazılımı şimdilik Aol, Excite, Hakia, Google, Live, Yahoo arama motorlarını destekliyor. Gelişmiş ve esnek alt yapısı sayesinde programa sonradan bir motor öğretmek mümkün olabiliyor. Programın kendi kendini yenileyebilme özelliği sayesinde sonradan eklenen özellikleri kendine kolayca adapte edebiliyor. Türkiye ve dünyada bir eşi daha bulunmayan bu yazılım arama sayfasında dönen sonuçları teker teker pek çok yönden filtrelerken veritabanı geri bilgisi ile virüs yayan bir site ile karşılaşıldığında sesli alarm verebiliyor. Şifresiz girişlerde ise direkt olarak bu sonucu siliyor. Tamamen Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmiş bu programı kullanarak, internette kendinizi daha güvende hissedecek ve çocuklarınızı internette savunmasız bırakmamış olacaksınız. Programın üreticisi sitesinde projenin detaylarını bulabilirsiniz.

Bu ekibin programsal yeniliğinin yanında lisanslama konusunda da çok değişik fikirleri var. Diğer firmalar gibi son kullanıcıdan para kazanmayı hedeflemiyor. Proje finansmanını sponsorlardan sağlayarak programın herkes tarafından rahatlıkla kullanabilmesini sağlıyor. Yani programı tüm özellikleri ile bedavaya kullanabiliyorsunuz. Ancak şunu da belirtiyorlar ki sizden gelecek yardımlara her zaman açıklar.

Editör Notu: Bu programı bilgisayara kurduğumda hayrete düştüm. En çok kullandığımız arama motorlarının içeriğinde uygunsuz bir kayıt bulamadım. Ülke yararına yaptığı bu çalışmadan ötürü bu arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.



SecuREsults indir ( Download )


İndirme Notu :SecuREsults Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com SecuREsults program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
SUPERAntiSpyware Free Edi
Complete Anonymous Intern
JustFilter Network Lite
ParetoLogic Anti-Spyware
Fortress
Real Time Cleaner
Registry Protector
Ashampoo Security Pack
TDS-3 Trojan Defence Suit
Internet Security Manager
Spyware X-terminator
SafeIT
FilterPak
CookieCooker
AVG Anti-Spyware
TerminatorX Site License
GhostSurf 2005
Norton Internet Security
Ayaklı Güvenlik Merkezi
SpamAgent
Webwasher
SpyAnywhere
Mail Key
Ashampoo Mail Virus Block
Look `n` Stop Personal Fi
MaxEraser
Sygate Personal Firewall
Hook Protect
Ad-Aware
eTrust Personal Firewall
Delete Cookie
MASTR SCAN
Traceless
Ashampoo Magical Security
PC-Clean
Panda Platinum Internet S
SpamFlush 2001
Dialer Control
BigFix
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi