Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 29.03.2024 Şu Anda Online:167 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Panda Platinum Internet Security indir → İnternet Güvenlik - Gizlilik

Panda Platinum Internet Security





Panda Platinum Internet Security Editör Açıklaması:
Panda Platinum Internet Security 2007, içinde Antivirüs, AntiSpy, Güvenlik Duvarı, SPAM Önleyicisi, Hacker Engelleyicisi, Truva Atı Engelleyicisi, Web Erişimi Düzenleyicisi ve Bilinmeyen Aktiviteleri Sınırlandırıcı gibi güvenlik paketlerini barındıran güçlü bir uygulamadır.

2007 sürümündeki oldukça geliştirilmiş güvenlik duvarı ile hacker aktivitelerinden rahatlıkla korunabilir, ek bir pakete ihtiyaç duymaksızın Ad/Spy ve Truva Atlarını önleyebilir, Aktif Uygulamaları bile rahatlıkla ve dosyayı bozmadan temizleyebilen Antivirüs motoru ile de ardınıza bakmadan bilgisayarınızda çalışabilirsiniz.

Programı innDirmeden önce Antivirüs gücünü görebilmek için :

Alttaki bağlantıdan ulaşabileceğiniz Çevrimiçi Tarama desteği ile programı bilgisayarınıza kurmadan da uzaktan tarama yapabilirsiniz. Tavsiyem diğer virüs programları ile temizlenemeyen virüslü klasörlerinizi seçip bir deneme yapmak. Böylece Panda`nın gücünü siz de evinizde deneyebilirsiniz. Alttaki bağlantıya tıklayıp açılan sayfadaki "Scan Your PC" tuşuna basmanız yeterlidir. Çevrimiçi tarama programı kurulacak ( Son virüs tanımlamaları dahil 6-8MB civarı ) ve seçiminize göre tüm dosyalarınız (Ad/Spy hariç) temizlenecektir.

Panda ActiveScan Pro

Not : Programı Beta süre boyunca alttaki kayıt şifresini girerek ücretsiz olarak kullanabilir ve yine ücretsiz olarak güncelleyebilirsiniz. Bu süreden sonra da kullanabilmek için 80$ ödemeniz gerekiyor. Ayrıca buraya tıklayarak programın SPAM önleyicisi ve bazı ek içeriklere sahip olmayan, ancak sistemde daha az hafıza kullanan Antivirüs paketini innDirebilirsiniz.

Programı Hızlandırma Önerisi : Panda`nın üstün koruma özelliği bazı bilgisayarlarda aşırı kaynak tüketimi yapabilmektedir. Bunu önlemek için Programın Menüsünden sırasıyla "Settings ==> Enable CPU Load Management" seçeneğini işaretlemeniz yeterlidir. Ayrıca ek modülleri kapatabilir veya anlık tarama seçenekleri içindeki koruma seviyelerini "Security Protection sekmesi altındaki Settings ==> Known ve Unknown threats kısmından" önerilmese de bir miktar düşürebilirsiniz.

Editör Notu : Daha önce de tüm Antivirüs programları arasında yaptığım detaylı testler sonucunda 1 numara olarak seçtiğim Panda`nın bu kapsamlı paketinde, önceki sürümlere ek olarak yenileştirilmiş Spy/Ad temizleyicisi, Kablosuz ağ tarama ve temizleyicisi, yenilenmiş Spam önleyicisi ve internet dolandırıcılarına karşı tam etkili ek bir güvenlik modülü bulunuyor. Gerçekten de mevcut TÜM güvenlik yazılımlarından daha kapsamlı ve çalışan uygulamaları da silmeden temizleyebilme özelliği ile Norton, Kaspersky, PcCillin, Avast, vb... gibi rakiplerine açık ara bir fark atmayı başarabiliyor sevimli Pandamız. Ancak tabi ki birkaç sorunu da yok değil. Öncelikle çok fazla sistem hafızası kullanma durumu... Program üreticileri bu tarz şikayetleri nihayet farketmiş olacaklar ki kodlar üzerinde işe yarar değişiklikler yapmışlar. Yazılımın bu en son çıkan sürümünde sistem kullanımı eski sürümlere oranla asgari seviyeye indirilmiş. Hala mükemmel değil ama yine de bunu ilk kurduğunuzdan itibaren hissedebiliyorsunuz. Tüm modüller (güncelleme servisini kapatmanızı öneririm zira elle yapmak daha pratik) ve en yüksek koruma seçeneğini seçtiğimde, sistemimde (Pentium III 750, 512MB Hafıza, Windows XP Pro SP2, 2GB Boş Alan, bir sürü sabit ve optik sürücü) 70 MB yer kapladığını gördüm. Yukarıda belirttiğimiz işlemci ayarını yapıp bu değeri daha da düşürmeniz olası tabi (35-40 MB civarına indirilebiliyor), ancak hiçbir virüsü dosyayı silmeden veya karantinaya almadan temizlemeyi beceremeyen Norton, her önüne gelen dosyayı virüs sanıp kendiliğinden silen Kaspersky, temizlendi dedikten sonra bile hata veren Avast, her virüse temizlenemiyor siliniz diyen F-Prot, yaklaşık 1.5 kat daha fazla hafıza kullanıp da kendi dosyalarına bile koruma sağlayamayan Pc-Cilin, temizleme yapmadan engellemeyi adet haline getiren McAfee ve diğer birçok çok bilinen uygulamaya göre yine bile bu değerin pek önemsiz olduğunu düşünüyorum. Arzu ederseniz bu özelliklerden sık kullanmayacağınız Spam servisini, Ad/Spy desteğini, Ağ modülünü, vb.. kapatıp sisteminizle daha da hızlı ve tam bir güvenlik içinde çalışabilirsiniz.

Panda için söyleyebileceğim sözler çok uzun, keşke onu daha evvel tanıyabilseydim, en azından GB`larca verimi Norton`a emanet edip de kaybetmeden önce. Yine bile zararın neresinden dönülse gerçekten de kar ediyor. Umarım sisteminize zarar vermeyen ancak virüslü bir dosyanız vardır ve onun nasıl silinmeden temizlendiğini yukarıdaki Çevrimiçi Tarama seçeneğini kullanıp kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Panda, sisteminizi biraz zorlasa da, yeni sürümde hataları azaltılmasına rağmen bazı durumlarda Windows`u açamamanızı sağlayabilse de, satın alınmadan sadece bir kerelik güncellemeye izin verse de, sırtınızı rahatça dayayabileceğiniz gerçek bir dost...

Hepinize virüssüz ve güvenli bilgisayar kullanımları dilerim.

bosluk , 2006

En dip not : Hani derseniz bosluk neden bu kadar ayrıntılı bir yazı yazdı ve neden bu kadar övdü pandayı, yoksa bir çıkarcılık durumu mu var diye; virüsleri temizlemesine güvendiğimiz programların sadece dosya sildiklerini yaşayıp da birçok önemli dosyasını kaybetmekten artık yorulmuş bir editör olduğumu söyleyebilirim ancak ;) ...



Panda Platinum Internet Security indir ( Download )


İndirme Notu :Panda Platinum Internet Security Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Panda Platinum Internet Security program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Family Cyber Alert
SpamAgent
Delete Cookie
PopupDummy!
Lockdown Milleniyum
MyMailSafe
IE 6 SP1 için Toplu Güv
Fortress
Steganos Security Suite S
WinPatrol
Anti-Hijacker
Kaspersky Türkçe Yama (
Password Generator
Protected Storage PassVie
Yassak KAFE
Password Protector
Folder Locker
SafeIT
Anti-Porn
Absolute Security Standar
KeyWallet
Vetomail
SpyPal
SafeGuard Pop-up Blocker
SUPERAntiSpyware Free Edi
NoWorrys
Avira Premium Security Su
Privacy Mantra
Jetico Personal Firewall
Server Monitor
Sunbelt Kerio Personal Fi
iProtect
Active ZDelete
Internet Organizer Pro
XoftSpySE
GoogleAdBGone
Bazooka Adware and Spywar
Privacy History Eraser
Spytech SpyAgent
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi