Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:161 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Rüya Sudoku indir → Oyun Zeka

Rüya Sudoku





Rüya Sudoku Editör Açıklaması:
Rüya Sudoku size çözebilmeniz için 7 farklı seviyede, sınırsız sayıda sudoku bulmacası üretebilir. Dilerseniz dış kaynaklardaki(dergi, gazete gibi yollarla dağıtılan v.s.) bulmacaları programa yükleyebilirsiniz.

Program size işaretlemelerinizde yardımcı olur. Yanlış bir sayı işaretlediğinizde bunu size bildirir. İşaretlenebilecek geçerli sayıları size gösterir. Bulmacayı çözmeye çalışmaktan sıkılıp vazgeçtiğinizde, bulmacayı sizin yerinize çözebilir. Yarım kalan oyununuzu kaydedebilir, arkadaşlarınıza gönderebilir veya farklı bir zamanda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Dilerseniz bulmacayı MS-Excel`e aktarabilir, yazdırabilirsiniz.

Tüm bu özelliklerden vazgeçip, bulmacayı bilgisayar müdahalesi olmadan kendi başınıza çözmek isterseniz, "Rüya Sudoku" bu isteğinizi de başarıyla yerine getirir ve bulmacaya müdahale etmeden çözmenizi sağlayabilir.

Program ayrıca, kullanıcının görüş ve isteklerini iletebildiği, şikayetlerini gönderebildiği ve detaylı yardım belgelerinin yetersiz kaldığı yerlerde program yazarı ile iletişime geçebilmek için entegre edilmiş bir forma sahiptir.

Rüya Sudoku, gözü yormayan, rahatsız etmeyen ve kullanımı son derece basit bir arayüze sahiptir. Tüm işlemler de sadece fare ile giriş yapılır.

Sudoku Nedir
Sudoku tüm dünyayı etkisi altına alan sayılarla oynanan fakat matematik bilgisi gerektirmeyen, sadece mantık yürütülerek çözülmesi mümkün olan bir zeka bulmacasıdır.

Oyunun amacı 9x9 kareden oluşan bir matriste her kareye 1-9 arası sayıları yerleştirmektir. Her sayı yatay, dikey ve 3x3 lük alt karelerde yalnızca bir defa yer alabilir. Detaylı açıklama oyun içinde mevcuttur.

Program kullanıcıyı rahatsız etmeyecek bir sabit banner reklam içerir.

NoT: Sudoku yazılımı Windows 98 ve üzeri işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.



Rüya Sudoku indir ( Download )


İndirme Notu :Rüya Sudoku Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Rüya Sudoku program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
ColorBreak
Sudoku Portable
Neighbours from Hell
Lines Pack
Join-em!
Click Puzzle
Mine Finder
Billionaire II
(YK) Satranç
Karesim
Falls Classic
Chain Reaction
BubbleDiff
Jixxa
Amado
Sayı Tut
MaxGammon
Game15
HafızaOKU
9 Taş Oyunu (Puzzle)
Sudoku Master
UniSame
Blitzln
YahooChess2PGN Converter
Classic WordZap
Chess Rally
PSsame
Supaplex
CSI: 3 Dimensions of Murd
Bubblet
NonoSweeper
Game of Memory
Fiber Twig
Boggle Supreme
UFO Sokoban 3D
Celebrity Solitaire
Grand Master Chess
Freak Othello
PGNtoJS
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi