Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Şu Anda Online:155 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

RIP 3: The Last Hero indir → Oyun Macera

RIP 3: The Last Hero





RIP 3: The Last Hero Editör Açıklaması:
22. yüzyılın ortasında dünya bilinmeyen istilacılar tarafından zaptedildi. Gelişmiş teknoloji ve silah olarak da büyüyü kullanıyorlar. Düşman tarafından ele geçirilen gezegeni kurtarmak ve bir diktatöre karşı verilecek mücadele için kurgulanmış bir oyun.

Dünyayı bu zalim diktatörün elinden kurtarmak için bir ordu kurmalısınız. Bunun için arkadaşa ihtiyaç duyacaksınız. Savaş başlatarak bu zalimin elinden dünyayı kurtarmalısınız. Bunun içinde iyi bir nişancıya sahip olup, diktatörü yok etmelisiniz.

Oyunun oynanması kolay olduğu kadar bölümleride zor. İlk olarak oyuna girdiğinizde sizden savaşçınızı seçmeniz isteniyor savaşçınızı seçtikten sonra bölüm hakkında bilgi alıyorsunuz ve oyunun sağ üst köşesinde öldürmeniz gereken düşman sayısı beliriyor. Bir süre sonra düşmanlar çevrenizdeki her yerden üstünüze gelmeye başlıyor silahlarınızla bu düşmanları öldürmeye çalışıyorsunuz çok hızlı hareket eden düşmanlar ilk bölümde 10 kadar ancak 2.bölümde 150`nin üstüne çıkıyor bölümler zorlaştıkça düşman sayısı artıyor bu düşmanları ne kadar iyi vurabildiğiniz ve oyunu ne kadar iyi oynadığınız otamatik olarak hesaplanıyor bu sayede savaşçınızı geliştiriyorsunuz.

Programın deneme sürümü 60 dakika ile sınırlıdır. Kısıtlamaları kaldırmak için satın almalsınız. Tam sürüm içinde yer alan diğer özellikler ise; 100 düzey, 25 silah çeşidi, 9 tip askeri araç, yüksek skor sayılabilir.

Oyunun fiyatı ise 19.95$`dır.

Gereksinim:
Oyun için DirectX 9.0 gerekiyor.



RIP 3: The Last Hero indir ( Download )


İndirme Notu :RIP 3: The Last Hero Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com RIP 3: The Last Hero program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Starship Troopers Demo: W
Shadowgrounds
Silent Hill 4: The Room
KnightOnline Ascension Cl
Plant Tycoon
RIP 3: The Last Hero
Starship Troopers Plasma
Ultima Online
Jungle Heart
KnightOnline Japko
Charlie The Duck
Virtual Villagers - Chapt
Transformers: The Game
Pirates of the Caribbean:
Brainwave
Keepsake
Dragon
Katilin Gölgesi
Hacker Ana
Grizzly Adventure
Charlie II
Atılay
Pathologic
Virtual Villagers - Chapt
Elythril: The Elf Treasur
Ice Age 2: The Meltdown
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi