Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 25.04.2024 Şu Anda Online:184 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

RegCure indir → Araçlar Bakım - Onarım

RegCure





RegCure Editör Açıklaması:
RegCure bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows işletim sisteminin kök dosyalarını yapısında bulunduran "Kayıt Defteri Düzenleyicisi" zamanla gereksiz girdilerle dolmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Bu sorun da Windows`unuzun komutlarınıza geç tepki vermesine, geç açılıp kapanmasına, yavaş işlemler yapmasına ve daha birçok olumsuz duruma neden olmaktadır.

RegCure yazılımı kayıt defterinizi taramadan geçirerek gereksiz verileri tespit etmekte ve bunları güvenli biçimde temizlemektedir. Bu sayede şişen kayıt defteri daha düzenli hale gelmekte ve sisteminizin kararlı biçimde çalışmasına olanak tanımaktadır. Temizleme işleminden sonra sisteminizin eskisinden çok daha iyi çalıştığını gözlemleyebilirsiniz.

Kayıt defterinizi temizleme işleminin yanı sıra hasarlı alanları onarma işlevi de gören yazılım bu sayede iyi bir sistem iyileştirmesi yapmaktadır. Dahili bir "Başlangıç Yöneticisi"(Manage Startup) içeren yazılımla, sistem açılışında kendiliğinden başlayan uygulamaları düzenleyebilir, istediklerinizi kaldırıp, yenilerini ekleyebilirsiniz.

Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirilebilecek yanlış işlemler büyük sorunlara yol açabilir. Bu nedenle yazılımın kendiliğinden almış olduğu yedek dosyalarını kullanabilirsiniz. Her ne kadar yazılımının kullanımıyla sorun çıkma ihtimali düşük olsa da alınan yedekler güvende olmanızı sağlamakta, istediğiniz zaman bu yedekleri kullanarak kayıt defterinizi eski bir noktaya alabilme şansını sunmaktadır.

Not: Yazılımın deneme sürümünde tarama işlemi sonucunda sorun tespit edilen kategorilerden yalnızca ikisi üzerinde işlem yapabilmektesiniz. Yazılımı kısıtlama olmaksınız, sınırsız biçimde kullanabilmeniz için 20 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir. Satın almak isterseniz buraya tıklayınız.



RegCure indir ( Download )


İndirme Notu :RegCure Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com RegCure program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Advanced Archive Repair
Avira UnErase Personal
SpeeDefrag
System Mechanic Pro
Advanced System Cleaner
Super Utilities Pro
FreeRAM XP Pro
Advanced Registry Doctor
Super Utilities Standard
Ultimate Data Recovery
TuneXP
SuperCleaner
Ace Optimizer Utilities (
Asus Smart Doctor
Active@ File Recovery
WinASO Registry Optimizer
Advanced Zip Repair
Picture Retriever
Photo Recovery Genius
Desktop Maestro
Clean My Registry
MetFileRegenerator
RegCure
History Destroyer
CleanReg
Doc Repair
Systerac XP Tools
Registry First Aid
4DiskClean Freeware
LSP-Fix
Advanced DBF Repair
RegDoctor
RegistrySmart
Optimize Computer
Kernel Excel - Repair Cor
Advanced RAR Repair
Advanced Word Repair
FinalData Enterprise
Access DB Onar
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi