Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Desktop Maestro indir → Araçlar Bakım - Onarım

Desktop Maestro





Desktop Maestro Tanıtım:
Desktop Maestro, kayıt defterini temizleme, sistemi denetleme ve gizliliği koruma özelliklerine sahip hepsi bir arada uygulamasıdır. Ödül kazanmış Registry Mechanic ve Privacy Guardian programlarının çeşitli özelliklerinin kombinasyonuyla oluşturulmuş olup, sahip olduğu araçlarla sistem performansınızı optimize etme ve gizliliğinizi korumayı amaçlar.

  • Kayıt Defteri Temizleyicisi
    Desktop Maestro ile tek tıklamayla güvenli bir şekilde Windows kayıt defterini temizleyebilir, onarabilir ve optimize edebilirsiniz. Windows kayıt defterindeki sorunlar, bilgisayarınızda çeşitli arızalara, yavaş performansa ve hata mesajlarına sebep olur. Desktop Maestro, yüksek performanslı bir algılama algoritması kullanarak hızlı bir şekilde Windows kayıt defterindeki eksik ve hatalı referansları tespit eder. Bu sorunlar hatalı veya tamamlanmamış program kaldırmaları, kayıp veya bozuk donanım sürücüleri ve hatalı başlangıç programları gibi birçok sebep için ortaya çıkabilir. Birkaç kolay adımla Desktop Maestro, geçersiz girişler için kayıt defterinizi tarar ve bulunan kayıt hatalarını listeler. Size sunulan listeden istediğiniz öğeyi seçip temizlenmesini sağlayabileceğiniz gibi, tüm hataların otomatik olarak onarılmasını da sağlayabilirsiniz. Yazılım ile onarım yapmadan önce kayıt defterini yedekleyip, onarımdan sonra olası bir hatada kayıt defterini kurtarma işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Gizlilik Koruması
    Çevrimiçi ve bilgisayar aktivitelerinizin tüm izlerinin bilgisayarınızdan sürekli ve kurtarılamaz bir şekilde temizlenmesi ve gizliliğiniz Desktop Maestro`nun Privacy Guardian özelliği tarafından güvence altındadır. Web sitelerini her ziyaret edişinizde bilgisayarınızda depolanan ve gizli Windows konumlarına kaydedilen bilgiler; geçici dosyalar, çerezler, sistem kayıtları ve index.dat dosyasındadır. Web tarayıcıları, bazı geçici internet dosyaları ve çerezlerin silinmesine izin verdiğinden, sadece kısmi gizlilik koruması sağlar; ama Privacy Guardian gizlenmiş tüm dosyaların dışındaki verileri temizler ve güvenli bir şekilde siler. Yazılım, eski ve kullanılmamış geçici kayıtları temizleyerek, değerli sabit disk alanınızı boşaltır ve sistem performansınızı hızlandırır. Bunun yanı sıra Windows, Microsoft Office, Netscape, Windows Media Player ve Internet Explorer`dan basit ve güvenli bir şekilde hassas dosyaları temizlemenize izin verir.

  • Sistem Optimizasyonu
    Desktop Maestro, aktif olarak sistem kullanımı, işlemci, bellek ve boş disk alanını optimizasyon ve performans özelliklerini kullanarak takip etmenizi sağlar. Yazılımın kayıt defteri sıkıştırma özelliği, kayıt boşluklarını ve bozuk anahtarları kaldırarak, daha fazla uygun bellek ile bilgisayarınızın hızlı başlamasını sağlamanın yanı sıra Windows kayıt defterini analiz eder, onarır ve sıkıştırır. Sistem optimizasyon fonksiyonu, sistem performansını ve kullanımını geliştirmek için çeşitli uygulamalar hazırlar. Windows Disk Birleştirici`ye göre daha modern bir arayüze sahip olan dahili birleştirme aracı ise hızlı dosya erişimi için diskinizdeki dosyaları optimize eder.

    Yazılımın lisanslı sürümünü 39.95$ ödeyerek satın alabilirsiniz.



    Desktop Maestro indir ( Download )


    İndirme Notu :Desktop Maestro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Desktop Maestro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
  •  
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Advanced Internet Eraser
    Registry Repair Pro
    Active@ File Recovery
    Acronis Recovery Expert
    Registry Mechanic
    Advanced RAR Repair
    Photo Recovery Genius
    TweakNow RegCleaner Profe
    Doc Repair
    Auslogics Disk Defrag
    CCleaner
    MISPBO Free Registry Clea
    Registry First Aid
    RegistrySmart
    TuneXP
    LSP-Fix
    CopyRator
    History Destroyer
    System Mechanic
    Super Utilities Pro
    R-Excel
    O&O UnErase
    WordFIX
    TweakNow RegCleaner Stand
    Auslogics Disk Defrag
    eDATA Unerase Personal Ed
    WinASO Registry Optimizer
    Glary Utilities
    Kernel Word - Repair Corr
    Registry Clean Pro
    Fix My Registry
    Optimize Computer
    Advanced Zip Repair
    FinalData Enterprise
    MetFileRegenerator
    Advanced Registry Optimiz
    Advanced System Cleaner
    Systerac XP Tools
    RegToy
     



    Copyright © Turkindir.com

    Gizlilik Bildirimi