Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.04.2024 Åžu Anda Online:160 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

Personel Vizite Programı indir → Ä°ÅŸ - Ofis Veritabanı

Personel Vizite Programı





Personel Vizite Programı Editör Açıklaması:
Windows tabanlı bir Personel Vizite Programıdır. Bu program ile SSK son vizite şekline göre işçi ve yakınlarına ait vizite kağıdı yazılır. Çalışan ve yakınlarına ait bilgiler bir kez girildikten sonra geriye her ay prim ve gün sayısını aktarmak kalıyor. Program kurulduktan sonra önce ayarlar bölümünden işyeri sicil no ve gerekli yerler doldurulmalıdır. Sınırsız sayıda veri girişi yapılıp, istenen bilgiye anında ulaşılır. İşçi kod No ile primkodu ve yakinkodu aynı olmalıdır. Çalışan seçilince otomatik olarak prim bilgileri ve eş-çocuk-anne-baba bilgileri gelir. Vizite istenen kişiyi seçip bir tuşa basılır, işlem tamamlanır.

Programı c:Personel dizinine kurmanız tavsiye edilir. Başlangıçta kullanıcı adı ve şifresi boş geçilmiştir. Veritabanı şifresi başlangıçta "9999"`dur, bunu kullanıcılar isterlerse değiştirebilirler. Kullanıcı adı ve şifresi Ayarlar bölümünden değiştirilebilir.

2004 yılında en son yasa ile değişen vizite formuna uygun olarak hazırlanmıştır. Çalışan ve ona bağlı yakınları bir kere veri dosyasına işlendiği zaman SSK primleri bordro programından uygun olan excel formatına göre düzenlenir. Vizite programı SSK Numarası`na göre prim ve günleri otomatik olarak aktarır.

Kayıt silmek için tüm satır seçilir ve DEL tuşuna basılır (Çalışan silinecekse önce prim ve yakın bilgileri silinmesi uygun olur.) Çalışan ile prim ve yakınların kodu aynı olmak zorundadır.

3.0 Versiyonundaki Yenilikler :
Programa yardım dosyası ilave edilmiştir. Ayrıca 120 günden fazla olan primleri silme modülü de eklendi. Vizite formu Ekranda önizleme yapılıp yazdırılıyordu. Buna ilave olarak vizite bilgilerini Excel`e aktarma işlemi gerçekleştirildi. En sonda bulunan 463 kb`lik dosyayı innDirmek yeterlidir. Birden fazla veri dosyası ile bağımsız olarak çalışmak mümkündür. Ayrıca ağ ortamına da uyumludur.
Programı kopyalayıp kullanmak tamamen ücretsizdir.
Hem TL, hem de YTL/YeniKuruÅŸ uyumlu hale getirilmiÅŸtir.
Windows XP için kısa kurulum dosyasını yüklemek için tıklayınız. 781 Kb olup bu programdan sonra aşağıdaki güncel programı da mutlaka yüklemelisiniz.
Yukarıdaki programlar kurulu olanlar için güncel [personel.exe, personel.xls, ssk.bmp ve Personel.hlp] dosyasını innDirmek için tıklayınız. (463 Kb)



Personel Vizite Programı indir ( Download )


İndirme Notu :Personel Vizite Programı Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Personel Vizite Programı program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Zet Foto
E.B.S. Otel (Kimlik Bildi
Doktor Randevu Takip
ATS-Plus Araç Takip Otom
Uzuner Muhtar
Golaks ONAR
A-Tüp & Su Abone Takip P
AKINSOFT Hipokrat
KitaPro Kütüphane Progr
Kolay XL Veritabanı
Dbmachine
TRSoft Adres Etiket
DoctorX Hasta Takip
Database Aktarma ProgramÄ
Database Designer
Moon Kütüphane
All My Software
NT-Rehber
Mepro KBB
Trafik Tescil
Access 97/2000/2002 için
Kimlik Bilgileri
Pratik Kadın Doğum
KonakSis Müşteri Takip
Wine Library
TekSOFT Hasta Takip
Keskin CD-Film Takip
Secere Aile Soyağacı Pr
Ercom Cam Pro
TurkSA Sekreter
MEPRO Çocuk
AKINSOFT Adres Etiket
Magem Muhtarlık
Omega Personel ve Araç T
LMBS [Lider Muhtarlık Bi
Stok Kontrol
AKINSOFT NetSendika
SECERE Aile Soyağacı Pr
Erkoz Laboratuvar ve Tahl
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi