Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 27.04.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

ParetoLogic Anti-Spyware indir → İnternet Güvenlik - Gizlilik

ParetoLogic Anti-Spyware





ParetoLogic Anti-Spyware Editör Açıklaması:
ParetoLogic Anti-Spyware, gerçek-zamanlı koruma özelliğine sahip bir casus engelleme yazılımıdır. İnternet üzerinden sisteminize sızmaya çalışan ve özel verilerinizi çalarak izinsiz bilgi toplayan casus yazılımlar güvenliğiniz için büyük tehdit oluşturmaktadır. Hangi sitelere girdiğinizi, bu sitelerde ne tür işlemler yaptığınızı hatta kullandığınız şifreleri dahi ele geçirme amacı taşımaktadırlar. İnternet tarayıcınızın ayarlarını değiştirme, başlangıç sayfanızı zararlı bir internet sitesine girmenizi sağlamak amacıyla yeniden oluşturma, istemediğiniz sitelere yönlendirme gibi işlemler de yapabilmektedirler.

ParetoLogic Anti-Spyware, yukarıda sayılan tüm bu olumsuz etkilerin önüne geçmek amacıyla sisteminizi her an denetim altında tutmakta, casus yazılımları sisteminize girmeden etkisiz hale getirmektedir. Sisteminizde önceden bulaşmış casus yazılımları ise "Hızlı Tarama" (Quick Scan) ve "Tam Tarama" (Full Scan) özellikleri ile tespit etmekte ve bulduğu zararlıları sisteminize zarar vermeden temizleyebilmektedir. Sahip olduğu casus yazılım algılama veritabanını son çıkan zararlılara karşı koyabilmeniz için güncelleme desteği de sunmaktadır.

İnternet üzerinden gelen tehlikeleri ve yerel olarak Windows işletim sisteminden çıkan sorunları algılayıp engellemek için iki ayrı izleme aracına sahiptir. İnternet tarayıcınızı özel olarak koruma altına alarak; başlangıç sayfanızın, tarayıcı menülerinizin, araç çubuklarınızın ve diğer tarayıcı ayarlarınızın size zarar verecek biçimde değiştirilmesinin önüne geçmektedir. Windows üzerinde ise başlangıç uygulamalarını temel işletim sistemi ayarlarını denetleyerek yerel koruma sağlamaktadır. Ayrıca bilgisayarınız bir ağa bağlı ise bu ağ üzerinden gelebilecek tehlikeleri de denetlemektedir. Yani ParetoLogic Anti-Spyware sahip olduğu modüller ile tam bir koruma sağlamaktadır.



ParetoLogic Anti-Spyware indir ( Download )


İndirme Notu :ParetoLogic Anti-Spyware Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com ParetoLogic Anti-Spyware program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Privacy Eraser
ClearIP Monitor
Window Cleanser
Sunbelt Kerio Personal Fi
Ad-Aware
PC-Clean
SpyCatcher
We-Blocker
Don`t Panic
Internet Anonym Pro
Outlook Express Security
Dial-Up Lock Millennium E
Sygate Personal Firewall
Spyware X-terminator 2005
Adorons Firewall
Internet Organizer Pro
Maxion Spy Killer
SpamFlush 2001
Spyware Inoculator
StartPage Guard
PC Security Explorer
Spyware X-terminator
Agnitum Outpost Personal
ParetoLogic Anti-Spyware
IECookiesView
AlertWall Personal Firewa
Popup XP Home Edition
Jetico Personal Firewall
Çerez Yönetimi
Credit Card Knight
Microsoft Windows Defende
JAP Anonymity & Privacy
Free Internet Windows Was
Password Administrator
Multi Proxy
Smart Popup Blocker
Absolute Security Standar
GhostSurf 2005
Encryption Protection
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi