Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:141 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Paragon Drive Backup Professional Edition indir → Araçlar Sistem Araçları

Paragon Drive Backup Professional Edition





Paragon Drive Backup Professional Edition Editör Açıklaması:
Yazılım, HDD`lerin ve bilgisayarda bulunan/kurulmuş olan tüm yazılımların(kurulumu dahil) sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yedeğini almaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır. Yedek alma işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen sorunsuz yapmaktadır.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşmaktadır. Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar. Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir. Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcılar sabit diskin yedeğini alma zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyaç varsa?

Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Yedekleme işleminde kullanıcıya yol gösteren kutular kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diskin, işletim sisteminin, yazılımların ve bilgisayarda mevcut olan tüm verilerin yedeğini kayıpsız olarak almaktadır. Yedekleme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır.

ÖZELLİKLER:
Destek sunucu diski desteği; Destek teknolojisi nedeniyle windows işletim sistemi ve tüm teknoloji uygulamalarınız, sunucu diski desteği boyunca çevirimiçi olarak kalmaktadır.
Çabuk, hızlı ve eksiksiz kopyalama yapmaktadır.
Hızlı ve güvenilir sunucu; Sistemi geri almak istediğinizde bir önceki haline geri getirmektedir.
Ayrı dosyalar, klasörler veya tam sunucu bölmeleri ve sabit diskleri eski haline getirebilmektedir.
Kullanıcı tarafından [unbootable] sistemine destek verilirse yani bu konum açık bırakılırsa, kayıpsız geri alma cd si oluşturmaktadır.
Sunucu desteği otomasyonu; Sunucu diskinden herhangi bir operasyon otomatikleştirilirse, (gömme iş düzenleyicisi, diferansiyel ve sentetik destek kabiliyeti, disk desteği doğrulaması ve e-posta bildirmeleri) yazılım tarafından kendiliğinden sunucu desteği sağlamaktadır.
Yedekleme esnasında kullanıcıya oldukça zaman kazandırmakta ve süreyi kısaltmaktadır.
Donanım ve yazılım esnekliği; Tüm windows sürümlerini ve donanımları desteklemektedir. Bunlardan bazıları, IDE, SCSI, SATA, USB ve FireWire sabit disklerdir.
Yerel veya özel ağ desteği bulunmaktadır.
Yazılım ayrıca HDD`in kopyasını almak için zamanlama ve ayarlama kaabiliyetine sahiptir. Kullanıcının ayarlamış olduğu zaman diliminde yazılım kendiliğinden yedek alma işlemini (kullanıcıya hatırlatarak) başlatabilmektedir.
Sabit disk`te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir.



Paragon Drive Backup Professional Edition indir ( Download )


İndirme Notu :Paragon Drive Backup Professional Edition Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Paragon Drive Backup Professional Edition program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
WinBoost
Windows XP Service Pack 1
GoBack Deluxe
Startup Inspector
Intel Application Acceler
JV16 PowerTools
Customize Start Menu
WinErrs
WindowsProporties
Windows XP Open Command W
Paragon Partition Manager
Application Mover
SuperRam
Okoker Disk Cleaner
EVEREST Ultimate Edition
CS Fire Monitor
Norton
Absolute StartUp
CmosPwd
Watchman
Windows XP Video Decoder
Hare
Paragon Disk Wiper Profes
DiskExplorer for NTFS
QuickSysInfo
Paragon Drive Backup Pers
Acronis Disk Director Sui
CleanTray
MemoryBoost pro
Armor Tools
Dr. Hardware 2006
Gateway Solo 2100 BIOS
Keyboard Test
Startup Genie
StartupMonitor
PC Tweaker
Sd-Manager
Paragon Partition Manager
Windows Key
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi