Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 28.03.2024 Şu Anda Online:176 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

CS Fire Monitor indir → Araçlar Sistem Araçları

CS Fire Monitor





CS Fire Monitor Editör Açıklaması:
Windows 2000, Windows XP ve Windows 2003 platformları üzerinde sorunsuz çalışan programımız bir çok güzel işleve sahip. Örneğin kurulum aşamasının sonundaki 4 seçenekten biri olan Remote Viewer seçeneği ile ağ üzerindeki dğer bilgisayarlarla iletişim kurup onların bilgisayarına erişebiliyorsunuz. Bilgisayarınızın içindeki en küçük noktalar hakkında bile bilgi alabileceğiniz bu program ile çok geniş alanlarda raporlar oluşturabilir ve onları kaydedip sisteminiz üzerinde çok geniş bir etkiye sahip olabilrisiniz.

Öncelikle programımızın bilgi şemasını inceleyelim. 4 ana bölüm ve bir çok alt bölümden oluşan programımız şu şekilde bölümlenmiş.

Monitors İzleme bölümü. Buradan sistemimizdeki bileşenler hakkında detaylı bir bilgi alacağız, o anki durumları hakkında bilgi edineceğiz. Bazı alt konularda çok daha detaylı bilgilere ulaşmak da mümkün.
Bandwidth: Bant genişliği diye çevirebileceğimiz ağımızla, Internet’imiz ile ilgili bölüm. Sisteminizdeki ağ ve Internet bağlantılarını algılayarak seçenek olarak önünüze sunar ve üstüne tıkladığınızda hızından fiziksel adresine kadar bir çok bilgi verir.
CPU: Bilgisayarımızın işlemcisi ile ilgili bölüm burada. İşlemcinizin hızı, satıcısı, kod adı’ndan tutun da View More Processor Info’yu tıkladığınızda benimn bile hiç duymadığım teknik bilgilere varan bir bilgi deryasına sizi sürüklüyor.
Drives: Tüm disklerimiz burada. sabit disklerimiz, CD/DVD sürücülerimiz ve diğerleri. Biraz önce yukarıda sorduğum silindir sayısından disk boyutuna, disk üstündeki sektör sayısından bir çok farklı bilgiye kadar çok geniş bir alanda bilgi sahibi olmanızı sağlayan bölümümüz.
Hardware: Bu kısım, Windows Aygıt Yöneticisi ile aynı. Hatta bu kısmın Türkçe görünmesinin sebebi, buraya bilgi aktarmak için Aygıt Yöneticisi’ni kullanıyor olması
IP: Açıklamaya gerek var mı? Internet ve kullandığınız ağın IP adreslerini görüntüleyebilirsiniz.
Memory: Sisteminizdeki bellek kullanımı ile ilgili detaylı bilgileri buradan alabilirsiniz. Detaylı bellek kullanımı, toplam bellek, o an boş olan bellek, sanal bellekler gibi.
NetStats: Internet’i kullanan programlarla ilgili bilgiler.
Processes: Windows Görev Yöneticisinin İşlemler kısmının çok aşırı gelişmiş sürümü. Bir işleme tıkladığınızda bir an bekleyin ve sağ tarafta o işlemle ilgili bir destan göreceksiniz. Bu kısımla iligli şöyle bir şey ekleyebilirim. Eğer bilgisayarınızda spyware yani casus bir yazılım olduğunu düşünüyorsanız, bu kısımdan, işlemcinin kökünü takip edip, bilgilrini zileyip, biraz da bilgisayardan anlıyorsanız bu zararlı programları bulabilirisiniz.
Services: Bilgisayarınızdaki hizmetleri ve durumunu görebilirsiniz.
Software: Yüklediğiniz programlardan Windows güncelleştirmelerine kadar tüm yüklü bileşenler bu bölümde.
Tasks: Bant genişliği ve bazı işlemlerle ilgili bilgiler.
Templates: Kalıplar

Reports Bu kısımdan ulaşabileceğiniz alt bölümlerden raporlar hazırlayabilir ve saklayabilirsiniz. Aşağıdakilerin neleri içerdiğini öğrenmek için bir üst bölümdeki başlıklara bakabilirsiniz.
Bandwidth
Hardware
IP
Logs
Software

Settings Bu kısımdan ayarlamalar, değişiklikler yapabilirsiniz.
Bandwidth: Internet kullanımı ile iligli ayarları yapacağınız bölüm. Colours: Renler ile ilgili ayarlamaları yapacağınız yer burası.
Email: e-posta’lar ile ilgili eklemeler, ayarlamalar buradan.
Graph: Bu kısımda bilgisayarımızla ilgili gerçek zamanlı bilgileri grafik olarak alıyoruz. Internet kullanımı, bant genişliği kullanımı, bellek kullanımı, sürücülerimiz ve daha bir çok şey, farklı renklerde, kullanım yoğunluklarına göre grafik içinde yerini almış.
Main: Ana ayar bölümümüz. Program ile ilgili ayarları buradan yapacağız.
Mini Monitors: Küçük monitör ile ilgili ayalar.
Misc.: Çeşitli ayarlar Remote: Uzaktan erişim ayarları. Reports: Rapor ayaları.
System Tray: Sistem çubuğu ayarları. Updates: Güncellemeler.

Son olarak yardım alabileceğiniz Help bölümü.

Programımızın açıklaması bu kadar. Bilgisayarınıza hakimiyetinizi arttırmak istiyorsanız bu programı kaçırmayın.



CS Fire Monitor indir ( Download )


İndirme Notu :CS Fire Monitor Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com CS Fire Monitor program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
DiskExplorer for NTFS
Read Test
System Monitoring Protoco
Kill Task
Registry Rescue
System Spex 2007
My Drivers
Fire-Net
Check Identical Files
Trash it!
Xteq GetOSVersion
EVEREST Ultimate Edition
Hard Disk Indicator
Windows Server 2003 Servi
Power Data Recovery
DiskState
W32.Beagle@mm Removal Too
Zombie Zapper
KeepAlive Pro
WinPerfect
PC Tweaker
Acronis Disk Director Sui
Cacheman
StormWindows
UDF Reader
Startup Genie
PerformanceTest
VMware Workstation
12 Ghosts QuickStart
InTime
TweakUI
Error Fixer
Aid System Restorer
WINner Tweak
Startup Mechanic
RS232 Tester
Kontrolcü
LockIt!
OpenExpert
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi