Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 20.04.2024 Şu Anda Online:161 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Paint.NET indir → Düzenleyiciler Paint.NET

Paint.NET





Paint.NET Editör Açıklaması:
Paint.NET Washington State Üniversitesi`nin Windows XP, Server 2003 ve Vista işletim sistemleri için geliştirdiği çok güzel ve ücretsiz bir resim düzenleyicisi. Küçük boyutlu olmasına rağmen birçok özelliği var. MS Paint`in daha sonradan yerini alabileceği kullanışlı bir araç. C# programlama dilini kullanan Paint.NET az da olsa C++ dili içeriyor ve katmanlama sistemine, sabit diskin yettiği ölçüde geri ve ileri komutlarına, özel efektlere ve süzgeçlere, değiştirilebilir fırça boyutuna, saydam PNG desteğine, kırmızı göz kaldırıcıya, yüksek kalite ile resmi boyutlandırmaya, %1-%3200 arasında yakınlaştırma-uzaklaştırmaya sahiptir.

Özellikleri:
Kolay ve Sezgisel Arayüz
Yazılımdaki her özellik sezginizle hızlı bir şekilde öğrenebileceğiniz şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Hatta bazı kullanıcılar MS Paint yerine bu yazılımı kullanıyor.

Katmanlar
Ücretli ve karışık yazılımlarda bulunan bu özellik resimlerde zengin komposizyon sunmaktadır. Katmanları bir resmin üzerinde resimle birlikte görüntüyü sağlayan saydam dilimlere benzetebilirsiniz.

Sınırsız Geri ve İleri Alma
Her insan yanlış yapar ve bunları düzeltmek ister. Sıradan programlar bellik bir yere kadar yaptığınız işlemleri geri alır; ama Paint.NET sabit diskinizin kapasitesi ölçüsünde sınırsız geri ve ileri alma olanağı sağlar.

Özel Efektler
Resimlerinizi efektlerle daha canlı hale getirebilirsiniz. Bulanıklaştırma, keskinleştirme, bükme, kabartma,

Açık Kaynak Kodlu ve Ücretsiz
Paint.NET ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. C# dili yazılan ve az da olsa C++ içeren Paint.NET`in kaynak kodu ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Yeni Özellikler:
Gradient aracı elmas, ışınsal, doğrusal ve koniksel biçimleri destekliyor.
256x256 lık resim EXE dosyası içine 150 KB ile sıkıştırılacak.
Bazı hata giderimleri yapıldı.

Not: Yazılım Windows XP SP2 ve sonrasında, Windows Server 2003 SP1`den sonraki sürümlerinde ve Windows Vista`da çalışmaktadır ve .NET Framework 2.0 gerektirmektedir.



Paint.NET indir ( Download )


İndirme Notu :Paint.NET Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Paint.NET program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Paint.NET
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi