Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 18.04.2024 Şu Anda Online:147 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

NoScript indir → Tarayıcı Eklentileri Tarayıcı Eklentileri

NoScript





NoScript Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması: Hangi sayfanın JavaScript kullanmasına izin vermenizi veya yasaklayabilmenizi sağlayan güzel bir eklenti.
Türkçe Linux Firefox 1.5 altında sorunsuzca çalıştığı test edilmiştir.

Editörün eklemesi:
JavaScript nedir?
Netscape Navigator 2.0 ile birlikte geliştirilen JavaScript dili istemci taraflı (client-side) script dilidir. Aralık 1995 tarihinde, C dilinin tarayıcılara uyarlanmış hali diyebileceğimiz JavaScript piyasaya sürüldü. Web sayfalarında dinamik içerik sağlamak ya da kullanıcıyla iletişim kurmak için kullanılmaktadır.
Netscape`in piyasaya sürdüğü script dilinin ismini JavaScript koyması, o dönemde çok telaffuz edilen Java kelimesinin popülaritesinden yararlanmak adına uyguladığı bir pazarlama stratejisiydi, yani pek çok kişinin düşündüğünün aksine Java ile JavaScript arasında isim benzerliği hariç hiçbir benzerlik yoktur.
Kaynak: Wikipedia – Özgür Ansiklopedi

XPI uzantılı eklentilerin kurulumu:

XPI uzantılı dosyalar 2 farklı yolla kurulabilir.

Çevrimiçi kurulum
Burada eklenti doğrudan sayfadan kurulur. Yapmanız gereken tek şey eklenti kurma bağlantısına tıklayıp açılacak penceredeki Kur düğmesine basmaktır. Dikkat etmeniz gereken nokta kurulumun gerçekleşeceği konuma gerekli izni vermiş olmanızdır. Bu izni Araçlar > Seçenekler > İçerik bölümündeki yazılım kurulumuna ilişkin ayarlardan verebilirsiniz. Aksi takdirde kurulum gerçekleşmez.

Çevrimdışı kurulum
Aslında en kolay ve karmaşık olmayan yöntemdir. Eklenti indirme bağlantısına sağ tıklanarak XPI dosyası bilgisayara kaydedilir. İstediğiniz eklentiyi ilgili siteden alarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. JAR uzantılı dosyalar da buna benzer bir yolla kurulabilir. Diyelim ki herhangi bir XPI dosyasını bilgisayarınıza kaydettiniz. Aşağıdaki yöntemlerle kurulumu gerçekleştirebilirsiniz:

Firefox ve Mozilla altında kurulum:
Dosya > Aç yolunu takip edin.
Açılan menüden bilgisayarınıza indirdiğiniz XPI dosyasını seçin.
Tamam düğmesine basarak devam edin.
Kurulum sonunda hata uyarısı almazsanız kurulum başarıyla tamamlanmış demektir.

Her eklenti kurulumundan sonra eklentinin etkin olabilmesi için kullandığınız programı (Mozilla, Firefox, Thunderbird) yeniden başlatmanız gerekmektedir. Yeniden başlatmadan önce programa ait tüm pencereleri kapatmayı da unutmayın.



NoScript indir ( Download )


İndirme Notu :NoScript Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com NoScript program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Pop Up Blocker Pro
AdIeFiltr
DownThemAll!
Popup Assassin Pro
NoScript
Google Toolbar
FireTune
AM-DeadLink
IE AutoFill
IE AutoLogin
FireFTP
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi