Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 05.05.2024 Şu Anda Online:169 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Nice PDF Creator indir → Çeşitli Nice PDF Creator

Nice PDF Creator





Nice PDF Creator Editör Açıklaması:
Nice PDF Creator, tüm Windows versiyonlarında kullanılabilen ve Microsoft Word, Excel, PowerPoint programlarının içine yerleştirdiği tek bir buton sayesinde PDF dosyaları hazırlamanızı sağlar. Diğer PDF oluşturma programlarında olduğu gibi bir yazıcı olarak çalışmak yerine, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint içine yerleştirdiği bir butonla çalışır. Programın bu özelliği, hem kullanımı kolaylaştırıyor, hem de daha hızlı bir şekilde istediğiniz dökümanları oluşturmanızı sağlıyor. Konfigürasyon işlemlerinde anlama zorluğu çekmiyorsunuz ve bir dosya elde etmek için gayret sarf etmenize gerek kalmıyor. Nice PDF Creator kesinlikle Microsoft Word, Excel, PowerPoint dökümanlarını ve PostScript dosyalarını Adobe PDF formatına çeviriyor. Hem de dosya içindeki tüm özellikleri koruyarak. Örneğin Word dosyasının içerisindeki köprüler PDF formatına dönüştürülünce de sorunsuz çalışmaya devam eder.

Genel Özellikleri:
Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve PostScript dosyalarını, programların içine koyduğu bir tuşla direk PDF formatına çevirir.
4000 DPI yazdırma çözünürlüğü kaliteli çıktılar almanızı sağlar.
Renkli yazdırma ve yayınlama çözünürlüklerini 14400x14400 e kadar yükseltebilir.
Dosya içindeki köprülerin ve yazı tiplerinin görüntü, renk, bağlantı korur.
Dosya içine uyarılar eklemenizi sağlar. Böylece dosyanızı kullanacak olanların her şeyden önce haberleri olması gereken şeyleri, daha dosya açılmadan söyleyebilirsiniz.
Microsoft Word dökümanlarındaki biçimler, Excel’deki çalışma kitapları ve uygulamalar, PowerPoint’teki slaytlar, bağlantılar, notlar, taslaklar sorunsuz PDF’ ye çevrilir.
PDF 1.2, 1.3, 1.4, 1.5 kodlamalarını destekler, dosya içindeki resimleri sıkıştırarak kodlama yapar, yazı tipi dosyalarını ve kaynak doküman içinde bulunan tüm dosyaları içine alarak kaydeder. PDF dosyalarını işlemede size gerçekten büyük kolaylık sağlar.
Kayıtlı kullanıcılar için ücretsiz güncelleme desteği.



Nice PDF Creator indir ( Download )


İndirme Notu :Nice PDF Creator Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Nice PDF Creator program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Nice PDF Creator
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi