Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:156 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

NetLimiter 2 Pro indir → Bağlantı Araçları NetLimiter 2 Pro

NetLimiter 2 Pro





NetLimiter 2 Pro Editör Açıklaması:
NetLimiter, Windows işletim sistemi için tasarlanmış, son internet trafiği denetleme ve izleme aracıdır. NetLimiter yazılımını uygulamalar veya bağlantılar için gelen-giden veri aktarımına sınır koymak amacıyla kullanabilirsiniz. Bu uygulama veya bağlantıların internet akışını da izleyebilirsiniz.

Bu benzersiz özellikle beraber, NetLimiter geniş kapsamlı istatistiksel internet araçları sunar. Bu araçlar, gerçek-zamanlı internet akışı ölçümleri ve uygulama başına uzun vadeli internet akış istatistiklerini de kapsamaktadır.

Yazılımın Genel Özellikleri
Ağ İzleyici: NetLimiter 2, ağ üzerinde bağlantısı olan tüm uygulamaların transfer oranlarını ve daha fazlasını liste biçiminde gösterir.
Bant-Genişliği Sınırlayıcı ve Planlayıcı: NetLimiter 2 yazılımını uygulamaların ağ üzerinden bilgisayara yaptığı innDirme ve ağa olan yükleme oranlarını sınırlamak için kullanabilirsiniz. Ağa üzerinden yapılan innDirmeleri ve bilgisayardan ağa yapılan yüklemeleri oldukça kolay biçimde yönetebilir, bant genişliğini denetleyip düzenleyebilirsiniz.
İstatistiksel Araçlar: Bu özellik NetLimiter yazılımını kullanmaya başladığınızdan beri internet trafiğinizin tarihini tutabilmenizi sağlamaktadır.
Ek Ağ Bilgisi: Bağlantıların nereden yapıldığı, hangi IP adresine sahip olduğu, yapılan işlemlerin kaydı gibi ek bilgilerin sunulmasını sağlayan özelliktir.

Pro Sürümün Diğer Sürümlerden Üstün Özellikleri
Bağlantılardan ya da uygulamalardan birisine fazla miktarda bant genişliği izni verilmesi. Diğer bağlantı ya da uygulamaların bant genişliği sınırını aşması durumunda fazla miktarda izin verilen bağlantıdan kullanabilmesi.
Kişisel güvenlik duvarı; riskli bağlantıları engelleyerek güvenlik tehditlerini ortadan kaldırabilme.
İnternet trafiğini grafik biçiminde gösterebilme.
İnternet trafiği hakkında istatistiksel bilgiler verebilme.
Bilgisayar, yerel ağ ve internet üzerindeki veri akışı olan bölgeleri ayrı biçimde izleyebilme.
Yazılımla diğer bilgisayarların internet trafiğini, uzaktan yönetim özelliği ile izleyebilme ve denetleyebilme.
Gelişmiş kural oluşturma editörü ile, örneğin bir bağlantıya izin verilip verilmeyeceğinin ya da bir dahaki seferde tekrar sorulmasının istenip istenmediğinin ayarlanabilmesi.
Önceden ayarlamaları yapıp daha sonraki bir tarihte devreye girebilmesini sağlayabilme.

Not : Yazılımın deneme sürümünü 28 gün boyunca tüm özelliklerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Yazılımı bu süreden sonra da kullanmak istiyorsanız 29.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

NetLimiter yazılımının diğer sürümleri:
NetLimiter Lite
NetLimiter Monitor



NetLimiter 2 Pro indir ( Download )


İndirme Notu :NetLimiter 2 Pro Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com NetLimiter 2 Pro program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
NetLimiter 2 Pro
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi