Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:181 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

.NET Framework indir → Sistem Yamaları .NET Framework

.NET Framework





.NET Framework Editör Açıklaması:
.NET Framework Sürüm 3.0 , .NET Framework`ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir. .NET Framework 3.0 Windows Vista`nın öncüsü olarak gözükebilir. Çünkü Windows Vista programları .NET Framework çatısı altında yazılmıştır.
.NET Framework uygulamaları aslında gerçek kodlar içermez. .NET Framework`ün anlayacağı kodlar içerirler. Bu kodlar .NET Framework ile işlemcinin anlayabileceği kodlara dönüştürülüp size sunulur. Böylece Intel ve AMD sorunu yaşanmış olmaz. Eski yöntemde programların her işlemciye göre tekrar yazılmaları gerekirdi. Ama .NET Framework ile bu sorun ortadan kalmış oldu.

Üreticinin açıklaması

.NET Framework sürüm 3.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar.



.NET Framework indir ( Download )


İndirme Notu :.NET Framework Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com .NET Framework program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
.NET Framework
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi