Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 16.04.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Namo WebEditor Suite indir → Site Tasarım ve Yönetimi Site Tasarım ve Yönetimi

Namo WebEditor Suite





Namo WebEditor Suite Editör Açıklaması:
Program stil olarak frontpage tarzı tasarıma olanak sağlamasına rağmen kesinlikle frontpage programından daha detaylı, kullanışlı ve kolaydır. Böylece asp, php, html ve benzeri web sayfalarının tasarımında rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca asp ve php gibi tasarım sırasında bilgisayara ek bir kaç program kurulmasını gerektiren sistemlerde, bu eklentilere gerek olmadan program ile tasarım yapabiliyoruz. Tabiki tasarladığımız sayfaları görüntülemek için muhakkak o eklentiler gereklidir.

Piyasada 2 milyondan fazla kullanıcısı bulunan bu program, site tasarımı, yönetimi ve internete gönderim desteği sayesinde diğer bu tarz programlardan büyük farkla ayrılmaktadır.

Site tasarlamasını ister kodlarla, isterseniz de görsel olarak hazırlayabilirsiniz. Şayet tasarladığınız kodlarda bir hata varsa bunu kod uyarıcı renklerinden kolayca anlayabiliyorsunuz.

Programın kendi içerisinde hazır template`ler (hazır site şablonları) de bulunduruyor. Eğer isterseniz bu şekil templateler veya namo içerisindeki bazı hazır kodları kullanarak kolay bir şekilde tasarım yapabilirsiniz.

Programın kendisi Site tasarımı dışında Web Canvas ve Web Utulities eklentileri ile siteleriniz üzerinde bulunan herhangi bir resim üzerinde mevcut olan yazıları tamamen kaldırmanıza veya değiştirmenize; ek bir programa ihtiyaç duymadan olanak sağlıyor.

Kısacası bu program ile A`dan Z`ye web tasarımı yapabilir, Görsel arayüzü ile web sitenizi HTML bilginiz olmasa da görerek oluşturabilirsiniz. Ayrıca program ile birlikte gelen hazır resimleri, tuşları, grafikleri, scriptleri (senaryo) , ve animasyonları da web sitenize ekleyebilirsiniz.



Namo WebEditor Suite indir ( Download )


İndirme Notu :Namo WebEditor Suite Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Namo WebEditor Suite program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Xtreeme DHTML Menu Studio
Alleycode HTML Editor
AnFX
EmEditor Standard
A4Desk
HotHTML 2001 Professional
UltraEdit-32
Express Thumbnail Creator
Web Studio
MoreMotion Advanced Suite
Namo WebEditor Suite
Web Page Maker
WebHare Lite
StudioLine Web Edition
LightPad 4.0
Map Edit
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi