Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 02.05.2024 Şu Anda Online:163 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Morpheus indir → Dosya Paylaşımı Dosya Paylaşımı

Morpheus





Morpheus Editör Açıklaması:
Geniş bant internet hızla yayıldığından beri en çok kullanılan programlar dosya paylaşım programları oldu. Film, mp3, resim, program ve daha birçok şeyi innDirmek için kullandığımız programlardan biriside Morpheus. Morpheus Ultra (ücretli) ve Morpheus (bedava) olmak üzere iki verisyonu bulunan programın temeldeki hedefi aha çok paylaşım ağına bağlanmak, dolayısıyla daha çok kullanıcıya ulaşmak. Bu bağlamda;
Gnutella,
eDonkey,
LimeWire,
Grokster,
G2,
Neonet ve daha birçok dosya paylaşımı programlarının kullandığı hatlara bağlanır ve en çok kullanıcıya ulaşmak hedeflenir.
Uluslararası arenada bu programların çoğuna dava açıldı ama Morpheus kendisi için açılan davayı kazandı, yani yasal bir program olma sıfatını da üzerine aldı.
Aynı anda birden çok arama yapabilen programda virüs taraması da ihmal edilmemiş. Bu sıralar çok sık saldırıya maruz kalan dosya paylaşımcılar için çok önemli bir özellik. Ayrıca programın BitTorent desteği de mevcut. Dosyanızı innDirirken önizleme yapabilmeniz ve birden çok kaynaktan innDirebilmeniz programın sahip olduğu diğer güzel özellikler.
Bu program ücretsizdir fakat reklamlarla (adware) desteklenmiştir. Bu yüzden programı kurmadan önce ve kurduktan sonra reklamlarını temizleyebileceğiniz bir programlar (örn. Ad-Aware) bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederiz.

Not: Programı kurabilmeniz için internete bağlı olmalısınız. Buradan innDireceğiniz 185Kb`lık dosyalar ile internete bağlanıp geri kalan kurulum dosyalarını çekmeniz gereklidir. Bu işlemi program kendi yapmaktadır.

NOT 2 : Programın sunucusu belli aralıklarda yoğunlaştığı için innDirilemeyebilir. Böyle durumlarda programı innDirme işlemini lütfen bir süre tekrar deneyiniz. Ayrıca program, yalnızca Windows 2000/XP işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, mp7indir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.



Morpheus indir ( Download )


İndirme Notu :Morpheus Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Morpheus program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
MiniShare
Nici
RevConnect
BitTorrent
Morpheus
Amembo
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi