Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 05.05.2024 Şu Anda Online:177 ziyaretci 
KATEGORİLER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En İyi Programlar Sitene Program Ekle │

Mister Pix indir → Yardımcı Araçlar Mister Pix

Mister Pix





Mister Pix Editör Açıklaması:
Mister PiX, internet ve haber gruplarından resim, video, ses ve diğer dosya araması yapıp, bulduklarını indirmeye yarayan bir programdır. Programın adres satırına gireceğiniz anahtar kelime doğrultusunda ya da doğrudan adres yazarakta, programın içinde yer alan arama motorlarından arama yapabilirsiniz.

Bu sayede internet üzerinde tek tek sayfa açmak, arama motorlarını dolaşmak gibi uzun sürecek işleri kısaltmış olursunuz. Program sayesinde manzara resimleri, ünlülerin resimleri, araba resimleri, dosyalar, programlar, çeşitli video ve ses dosyaları arayıp, indirebilirsiniz. Bunun için programın ayarlarından çeşitli ayar seçenekleri kurabilirsiniz.

Özellikleri

Galeri: Sabit diskinize dosyaları toplamak için bir galeri klasörü oluşturabilirsiniz. Bu sayede innDirdiğiniz çeşitli dosyalar bu klasörün içinde toplanmış olur. Taşıma, kopyalama, silme ve yeniden adlandırma işlemleri yapabilirsiniz.
Programın galeri bölümü şu işlevleri sahiptir: Resim gösterimi, sunum gösterisi, resim indeksi oluşturma ve haber gruplarına resim gönderimi (ANPX).
WWW Arama: Yazmış olduğunuz anahtar kelime doğrultusunda programın veritabanı içindeki arama motorlarında arama yaparak, aradığınız dosyaları bulup, indirebilmeyi sağlar.
Url Arama: Doğrudan bir internet adresi girip arama işi yapabilirsiniz.
Haber Okuma: Program haber gruplarını tarayıp okumak istediğiniz makaleleri bulabilir. Ama ilk önce bir haber grubuna üye olmalısınız ve kullanmak istediğiniz haber grubu sunucusunu tanımlamalısınız. Daha sonra haber başlıkları gösterilip makaleleri okuyabilirsiniz. Makaleleri tarayıp, isteğe bağlı anahtar kelimelerle süzebilirsiniz.
ANPX: ANPX işlevini kullanabilmek için bir haber grubuna üye olmalısınız. Üyelik bilgilerinizi girdikten sonra haber grupları içinde arama yapıp, bulduğunuz resimleri indirebilirsiniz.
Desteklediği dosya türleri:
+Resim dosyaları: JPG, JPEG, BMP, PNG ve diğerleri.
+Video dosyaları: AVI, MPG, MPEG, RM, WMV, MOV ve diğerleri.
+Özel dosyalar: ZIP, RAR, TXT ve diğerleri.
Desteklediği arama motorları: Google (özelleştirilebilir), Altavista, Yahoo ve diğerleri eklenebilir.
Vekil sunucu desteği.
Aramada hariç tutulacak bağlantıları belirleyebilirsiniz.

Kısıtlama

Program DEMO sürümdür. Zaman kısıtlaması yok. Sadece Demo sürümde indirilen resimler siyah/beyaz olur ve resimlere filigran ekler.

Programın kısıtlamasız lisanslı fiyatı ise 25$`dır.



Mister Pix indir ( Download )


İndirme Notu :Mister Pix Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com Mister Pix program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
Mister Pix
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi